Mies voimailee liikuntapuistossa
Needs review

Liikuntaklinikka on tarkoitettu urheiluseurojen kumppaniksi sekä tukemaan erilaisia liikkujia. Voit olla kilpaurheilija, aktiiviliikkuja tai vasta aloittamassa liikuntaharrastusta. 

Liikuntaklinikalta saat Mehiläisen moniammatillisia asiantuntijapalveluita, kuten 

  • Lääkäripalvelut
  • Fysioterapia
  • Ravitsemusterapia
  • Urheiluvammojen hoito
  • Laboratoriotutkimukset
  • Kuvantamispalvelut esim. magneettikuvaus, röntgenkuvaus
  • Leikkauspalvelut ja pientoimenpiteet.

Tavoitteena turvallinen liikkuminen 

Mehiläisen Liikuntaklinikalla ymmärretään, mitä liikunnallisella elämäntavalla tarkoitetaan. Liikkuminen ja terveyden edistäminen ovat Liikuntaklinikan ytimessä.

Erilaisten vaivojen tai vammojen seurauksena liikkuminen usein hankaloituu tai estyy. Liikuntaklinikan asiantuntijat auttavat liikkujaa ennaltaehkäisemään liikkumista vaikeuttavien vaivojen syntymistä sekä parantamaan jo olemassa olevia vammoja.

Liikkujalle suurin pelko voi olla liikkumisen kieltäminen. Tätä varten ollaan jopa valmiita välttämään asiantuntijalle hakeutumista tai lykkäämään sitä viimeiseen asti, vaikka ongelma ajoissa aloitetulla hoidolla olisikin täysin parannettavissa. Liikuntaklinikan asiantuntijoiden tavoitteena on aina mahdollistaa harjoittelun jatkuminen, ellei siitä ole terveydelle suoranaista vaaraa.

Usein liikkujan kannalta tärkein kysymys onkin, milloin ja miten voi liikkua terveellisesti ja turvallisesti. Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijat vastaavat tuohon kysymykseen ja auttavat liikkumaan oikein eri tilanteissa. Päämääränä on maksimoida liikkujan ja urheilijan terveiden harjoitus- ja harrastuspäivien määrä sekä opastaa liikkujaa erilaisissa mieltä askarruttavissa tilanteissa.

Mikä on Liikuntaklinikka?

 

Lue myös:

Jaa