lastenlaakari mehilainen lastenlääkäri mehiläinen

Lääkäri lapsellesi?

Lasten terveyden kanssa tulee ajoittain tilanteita, jolloin asiantuntijan apu on tarpeen. Mehiläisessä lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme. Jos tarvitset ohjeita tai lääkäriajan lapsellesi, soita Lasten Mehiläiseen puh. 010 414 0414 tai varaa aika suoraan verkosta. Palvelemme puhelimitse joka päivä klo 6-22. Muistathan myös, että älypuhelimeen ladattavan OmaMehiläinen-mobiiliapplikaation Digiklinikalta saat apua joka päivä, ympäri vuorokauden! 

Lue lisää ja lataa OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatio

Tutustu Digiklinikan palveluihin

Lapsiperheet suosittelevat Mehiläistä!

Mitä suurempi lukema, sitä suurempi osuus lapsiperheistä suosittelee Mehiläistä muille. Viime vuonna 87 % perheistä suositteli meitä!

 

 

 

Mittari kertoo viimeisen 7 päivän suosittelulukeman keskiarvon. Vastaajina ovat perheet, joissa on 0–14-vuotiaita lapsia.

Katso lastenlääkäreidemme haastatteluita

Yleislääkäri Emilia Vuorisalmi haastatteli lastenlääkäreitämme lasten allergioista, antibiooteista ja lasten kastelusta. 

Lasten kastelu

Lasten lääkäri, lasten nefrologi Paula Seikku kertoo alla olevassa videossa lasten päivä- ja yökastelusta ja siitä, miten esim. yökastelua voi kotikonstein hoitaa ja milloin päiväkastelun osalta olisi hyvä lähteä selvittämään kastelun syytä. 

Lue lisää lasten kastelusta

Lue lisää yökastelusta

Yökastelun hälytyslaitehoito

Lasten allergiat

Lasten allergologiaan ja keuhkotauteihin erikoistunut lastenlääkärimme Ove Mickelsson keskustelee alla olevalla haastatteluvideolla lasten allergioista, allergioiden synnystä ja ehkäisystä, allergioiden perinnöllisyydestä sekä siitä, milloin lapsi tulisi viedä tutkimuksiin, mitkä ovat yleisimmät allergiatutkimukset ja miten allergioita voidaan hoitaa.

Antiobiootit lapsella - riski vai hyvä hoitokeino?

Lastentautien dosentti Jukka Vakkila vastaa lapsiperheitä askarruttaviin kysymyksiin antibioottien käytöstä lapsilla. 

Lue lasten sairauksista ja tapaturmista

Vinkkejä lapsiperheelle

If Suorakorvaus - maksat vain omavastuun

Lapsen sairastuminen on aina suuri huoli. Mehiläinen on yhdessä If Vahinkovakuutusyhtiön kanssa kehittänyt If Suorakorvaus -palvelun, joka on käytössäsi, kun lapselle on otettu If Lapsivakuutus. Kun käytät If Suorakorvausta, sinun ei tarvitse maksaa Mehiläisessä asioidessasi muuta kuin mahdollinen omavastuu. Mehiläinen hoitaa korvauksen hakemisen puolestasi Ifistä. Näin sinä voit keskittyä sairaan lapsen hoitoon. If Suorakorvauksen voi saada myös Digiklinikkakäynneistä. Lue lisää If Suorakorvaus -palvelusta >>

Suorakorvaus lapset

 

Jaa