Lasten Mehiläinen tyttö pinni päässä
Needs review

Lääkäri lapsellesi?

Lasten terveyden kanssa tulee ajoittain tilanteita, jolloin asiantuntijan apu on tarpeen. Mehiläisessä lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme. Jos tarvitset ohjeita tai lääkäriajan lapsellesi, soita Lasten Mehiläiseen puh. 010 414 0414 tai varaa aika suoraan verkosta. Palvelemme puhelimitse maanantaista lauantaisin klo 6-20 ja sunnuntaisin klo 6-22. Muistathan myös, että älypuhelimeen ladattavan OmaMehiläinen-mobiiliapplikaation Digiklinikalta saat apua joka päivä, ympäri vuorokauden! 

Lue lisää ja lataa OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatio

Tutustu Digiklinikan palveluihin

Lapsiperheet suosittelevat Mehiläistä!

Mitä suurempi lukema, sitä suurempi osuus lapsiperheistä suosittelee Mehiläistä muille. Viime vuonna 87 % perheistä suositteli meitä!

 

 

 

Mittari kertoo viimeisen 7 päivän suosittelulukeman keskiarvon. Vastaajina ovat perheet, joissa on 0–14-vuotiaita lapsia.

Lue lasten sairauksista

Vinkkejä lapsiperheelle

Mehiläinen Hetikorvaus - maksat vain omavastuun

Lapsen sairastuminen on aina suuri huoli. Siksi olemme yhteistyössä If Vakuutusyhtiön kanssa kehittäneet lapsiperheille palvelun, jonka avulla lääkärissäkäynti helpottuu entisestään ja voit keskittyä sairaan lapsen hoitoon. Mehiläinen Hetikorvaus -palvelun ansiosta sinun ei tarvitse tehdä erillistä korvaushakemusta vakuutusyhtiöön, vaan Mehiläinen hoitaa sen puolestasi. 

Mehiläinen Hetikorvaus

 

Kun lapsesi sairastuu ja menette hoitoon Mehiläinen Töölöön tai  Kielotielle Tikkurilaan, Mehiläinen Turkuun, Mehiläinen Tampereelle tai Mehiläinen Ouluun, korvausasiat hoituvat vaivattomasti saman tien, jos käytössäsi on If Lapsivakuutus ja olet ottanut käyttöön Mehiläisen Hetikorvaus -palvelun. Sinä maksat tarvittaessa vain omavastuuosuuden. 

Lue lisää Mehiläisen Hetikorvauksesta!

Jaa