Lasten Mehiläinen pojat huput päässä
Needs review

Lääkäri lapselle?

Lasten terveyden kanssa tulee ajoittain tilanteita, jolloin asiantuntijan apu on tarpeen. Lasten Mehiläisen palvelunumerosta 010 414 0414 voit kysyä apua ja ohjeita vuoden jokaisena päivänä klo 7-20. Puheluusi vastaa aina terveysalan asiantuntija. Muistathan, että lapsen kanssa voit mennä myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärille.

Lue lisää Lasten Mehiläisen palvelunumerosta »

Lue lasten sairauksista ja Mehiläisen palveluista

Vinkkejä lapsiperheelle

 

Mehiläinen Hetikorvaus - maksat vain omavastuun

Lapsen sairastuminen on aina suuri huoli. Siksi olemme yhteistyössä If Vakuutusyhtiön kanssa kehittäneet lapsiperheille uuden palvelun, jonka avulla lääkärissäkäynti helpottuu entisestään.

Mehiläinen Hetikorvaus

Kun lapsesi sairastuu ja menette hoitoon Mehiläinen Töölöön tai  Kielotielle Tikkurilaan, Mehiläinen Turkuun, Mehiläinen Tampereelle tai Mehiläinen Ouluun, korvausasiat hoituvat vaivattomasti saman tien, jos käytössäsi on If Lapsivakuutus ja olet ottanut käyttöön Mehiläisen Hetikorvaus -palvelun. Sinä säästät vaivaa ja aikaa, ja voit keskittyä sairaan lapsen hoitoon.

Mehiläinen Hetikorvaus -palvelun ansiosta sinun ei tarvitse tehdä korvaushakemusta, vaan Mehiläinen hoitaa sen puolestasi. Sinä maksat tarvittaessa vain omavastuuosuuden.

Lue lisää Mehiläisen Hetikorvauksesta!

Lapsiperheet suosittelevat Mehiläistä!

Mitä suurempi lukema, sitä suurempi osuus lapsiperheistä suosittelee Mehiläistä muille. Viime vuonna 87 % perheistä suositteli meitä!

 

Mittari kertoo viimeisen 7 päivän suosittelulukeman keskiarvon. Vastaajina ovat perheet, joissa on 0–14-vuotiaita lapsia.

Jaa