Lasten Mehiläinen

Lasten Mehiläinen

Lastenlääkärit

Lasten Mehiläisestä löydät tekijät hyvän lapsuuden tukemiseen. Lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella myös muut erikoislääkärimme lääkärikeskuksissa ja etävastaanotoilla kaikkialla Suomessa.

Varaa aika

Digiklinikka

Saat apua lapsen terveysasioihin ilman ajanvarausta OmaMehiläisen Digiklinikalta, jossa lääkärit ja hoitajat auttavat ympäri vuorokauden - olitpa itse missä tahansa. Liity lääkärin chat-vastaanotolle helposti ja nopeasti!

Siirry Digiklinikalle

Digineuvola

Digineuvolan eli digitaalinen neuvolachatin avulla saat tukea ja neuvoja ilman ajanvarausta, kun fyysistä tutkimusta tai lääkäriä ei tarvita. Löydät Digineuvolan OmaMehiläinen-sovelluksesta.

Lue lisää

Lasten hammastarkastus

Lasten ja nuorten hammaslääkärit ovat erikoistuneet lasten ja nuorten suun ja hampaiston kehitykseen, hammashoidon toimenpiteisiin sekä hammashoitopelkoon.

Lue lisää

Lasten Mehiläinen

Lapsuus muodostuu monesta tekijästä – Lasten Mehiläisestä löydät tekijät hyvän lapsuuden tukemiseen. Lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä muut asiantuntijamme. Mikäli mikä tahansa lasta koskeva terveysasia huolettaa, olemme apunasi.

Voit olla yhteydessä meihin ympäri vuorokauden OmaMehiläisen Digiklinikalla, jossa lääkärit ja hoitajat auttavat ilman ajanvarausta. Hoidamme pieniä - ja isompiakin - potilaita myös lääkäreiden etävastaanotoilla sekä ympäri Suomea löytyvissä lääkärikeskuksissamme jo yli 110-vuoden kokemuksella.

Tervetuloa vastaanotolle!

Lääkärikeskusten aukioloajat

Lapsiperheet suosittelevat Mehiläistä

Mitä suurempi lukema, sitä suurempi osuus lapsiperheistä suosittelee Mehiläistä muille.

Lue asiakkaittemme kokemuksia

Lasten sairaudet ja tapaturmat

Korvatulehdus

Korvatulehdus on yleinen vauvojen ja pienten lasten tauti, joka ilmaantuu usein flunssan jälkitautina.

Iho-ongelmat

Erilaiset ihottumat ovat tavallisia lapsuusiässä, joiden syyt ja oireet voivat johtua osin esim. atooppisesta ihottumasta tai allergioista.

Allergiat

Yleisimpiä allergisten reaktioiden aiheuttajia ovat siitepölyt, eläinpöly sekä eräät ruoka-aineet. Allerginen oireilu vaihtelee lapsella iän mukaan.

Kuume

Vauvan tai lapsen kuume on aina oire jostakin, ja siksi kuumetta kannattaa tarkkailla. Korkean kuumeen jatkuessa kannattaa mennä lääkäriin.

Vatsataudit

Suurin osa lasten ripuli- ja oksennustaudeista ovat virusten aiheuttamia. Hoidossa on tärkeintä huolehtia nestetasapainosta.

Rokot

Lasten sairastamiin rokkotauteihin liittyy kuumetta ja erilaisia iho-oireita. Rokkotaudit ovat tulirokkoa lukuun ottamatta virusten aiheuttamia.

If Suorakorvaus - maksat vain omavastuun

Kun lapselle on otettu If Lapsivakuutus, maksat Mehiläisessä asioidessasi vain mahdollisen omavastuun. Me hoidamme korvauksen hakemisen puolestasi. Saat If Suorakorvauksen myös Digiklinikkakäynneistä.

Lue lisää If Suorakorvauksesta

Asiantuntijat ja toimipisteet

Minna Aaltonen
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.7
Henrikka Aito
LT, lastentautien erikoislääkäri
Minna Aromaa
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.8
Justin Bejedi
LL, lastentautien erikoislääkäri

Lisää aiheesta