Lastenneuvola

Mehiläisen yksityinen lastenneuvola huolehtii vastasyntyneistä, kouluikäisistä sekä heidän perheistään. Lastenneuvolassa seuraamme lapsen vointia, kehitystä ja kasvua ikäkausitarkastuksiin perustuen, edistäen koko perheen hyvinvointia ja terveyttä tukien perheitä kokonaisvaltaisesti. Lisäksi Lasten Mehiläisen laajat palvelumahdollisuudet ja erikoislääkärit ovat perheiden käytettävissä joustavasti.

Mehiläisen lastenneuvola sijaitsee Töölössä osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 17 A, 00260 Helsinki. Ajan lastenneuvolaan voit varata numerosta 010 414 4643 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Varaa aika lastenneuvolaan (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Lastenneuvolassa saa yksilöllistä hoitoa

Neuvolakäynnit suunnitellaan perheen yksilöllisten tarpeiden ja lapsen eri kehitysvaiheiden mukaan. Kunnioitamme perheiden omaa ideologiaa. Toimintamme on monikulttuurista ja palvelemme suomeksi sekä englanniksi. Lastenneuvolan palvelut ovat avoimia kaikille. Lastenneuvolassa perheitä hoidetaan aina yksilöllisesti. Perheillä on mahdollisuus käydä neuvolassamme niin usein kuin on tarve. Aikoja lastenneuvolaan on tarjolla joustavasti.

Hoidamme lastenneuvolassa asiakkaita useista eri maista ja näin ollen eri kulttuurien kohtaaminen on neuvolassamme arkipäivää ja osaamme ottaa erilaiset tarpeet hyvin huomioon.

Lastenneuvolamme tarjoaa perheille mahdollisuuden valita heille sopivimman rokotusohjelman. Sekä lapsilla että aikuisilla on mahdollisuus kansalliseen, kansainväliseen tai vapaaehtoisilla rokotteilla täydennettyyn rokotusohjelmaan.

Neuvolahoitajat ja neuvolalääkärit

Lastenneuvolan neuvolalääkäreinä toimivat lastenlääkärit Maria Enlund-Cerullo, Paula Kivinen sekä Jukka Vakkila.

Lastenneuvolan neuvolahoitajina toimivat kätilö, terveydenhoitaja Harriet Aliska sekä terveydenhoitaja Saara Stenman, joilla vankka kokemus ja ajantasaiset tiedot neuvolatyöstä.

Lapsiperheitä palvellaan joustavasti ja laadukkaasti perheen tarpeiden mukaan. Hoitajat työskentelevät tiiviisti yhteistyössä Lasten Mehiläisen erikoislääkäreiden ja terapeuttien kanssa. Hoitajat toimivat osana moniammatillista tiimiä ja näin ollen lapsi tai perhe voidaan ohjata tarvittaessa sujuvasti eteenpäin.

Imetysohjaus

Lastenneuvolan yhteydessä toimii imetysohjaajavastaanotto, jossa imetysohjaajamme Saara Stenman, Inka Airo, Ida Fransman ja Meri Haahtela auttavat ja ohjaavat vanhempia erilaisten imetysongelmien kanssa.

Varaa aika lastenneuvolaan tai imetysohjaajan vastaanotolle numerosta 010 414 4643 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Soita ja varaa aika (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Asiantuntijat ja toimipisteet

Minna Aaltonen
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.7
Henrikka Aito
LT, lastentautien erikoislääkäri
Minna Aromaa
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.8
Justin Bejedi
LL, lastentautien erikoislääkäri

Lisää aiheesta