Tule meille töihin

Tervetuloa Mehiläiseen! Mehiläisessä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo 112 vuoden ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja useille ammattiryhmille eri liiketoiminta-alueilla ympäri Suomen.

Tule osaksi Mehiläisen tarinaa!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tarina ihmisistä ja asenteesta

Mehiläinen on työnantajana – myös työntekijöiden omien kuvausten mukaan – tasa-arvoinen, tasapuolinen ja suvaitseva. Haluamme olla työyhteisö, jossa arvostetaan ihmisten erilaisuutta ja siitä kumpuavia vahvuuksia.

Mehiläisen henkilöstöjohtajan terveiset

Mehiläisen menestys on aina perustunut meillä työskenteleviin huippuammattilaisiin. Jokainen meistä mehiläisistä tekee tärkeää ja merkityksellistä työtä omassa roolissaan ja on keskeinen osa oman tiiminsä ja Mehiläisen toimintaa.

Tule mukaan osaksi Mehiläisen ammattilaisten joukkoa!

Tatu Tulokas
Henkilöstöjohtaja

asd

Avoimet työpaikat

Mehiläisen työntekijöiden uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Henkilökohtainen avustaja Julius nauttii työstään Mehiläisessä

Mehiläisessä henkilökohtaisena avustajana työskentelevä Julius kertoo: ”Hyvän työpaikan Mehiläisestä tekee se yhteisöllisyys. Ja se tuki, mitä saa kaikilta, varsinkin esimiehiltä ja omilta kollegoilta. Me ollaan tosi tiivis porukka.”

Lähihoitaja Hanna viihtyy Mehiläisessä – etenkin monipuolisten mahdollisuuksien takia

Mehiläisessä lähihoitajana työskentelevälle Hannalle työ merkitsee paljon - se on tilaisuus tehdä hänen hoitamiensa kehitysvammaisten lasten ja nuorten elämästä rikasta ja positiivista. Hanna on kokeillut urallaan monenlaisia tehtäviä ja arvostaa Mehiläisen tarjoamia kehittymismahdollisuuksia.

Mehiläinen työnantajana

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveysalan työnantaja sekä digitalisaation edelläkävijä, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.​

Lue lisää

asd

Innostava johtaminen ja osaamisen kehittäminen

Mehiläinen tunnetaan erinomaisesta laadusta, mielenkiintoisista​ ja merkityksellisistä työtehtävistä, jatkuvasta työssä kehittymisestä ja ihmisistä. Mehiläisessä jokaisella on hyvä olla.​

Lue lisää mehiläisestä

asd

Toiminta tukee kestävän kehityksen tavoitteita

Mehiläinen edistää toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja edistää osaltaan terveyden ja hyvinvoinnin kasvua panostamalla laadukkaan hoidon ja hoivan kehittämiseen sekä näiden vaikuttavuuden lisäämiseen.​

Lue lisää Mehiläisen yritysvastuusta

asd