Tule meille töihin

Tervetuloa Mehiläiseen! Mehiläisessä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo 113 vuoden ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja useille ammattiryhmille eri liiketoiminta-alueilla ympäri Suomen.

Tule osaksi Mehiläisen tarinaa!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tarina ihmisistä ja asenteesta

Mehiläinen on työnantajana – myös työntekijöiden omien kuvausten mukaan – tasa-arvoinen, tasapuolinen ja suvaitseva. Haluamme olla työyhteisö, jossa arvostetaan ihmisten erilaisuutta ja siitä kumpuavia vahvuuksia.

Mehiläisen henkilöstöjohtajan terveiset

Mehiläisen menestys on aina perustunut meillä työskenteleviin huippuammattilaisiin. Jokainen meistä mehiläisistä tekee tärkeää ja merkityksellistä työtä omassa roolissaan ja on keskeinen osa oman tiiminsä ja Mehiläisen toimintaa.

Tule mukaan osaksi Mehiläisen ammattilaisten joukkoa!

Tatu Tulokas
Henkilöstöjohtaja

Avoimet työpaikat

Mehiläisen työntekijöiden uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Mehiläisen digihoitaja Kiia kertoo: ”Tähän työyhteisöön on tosi helppo tulla mukaan.”

Kiia Einistön mielestä sairaanhoitajan työ Mehiläisen Digiklinikalla on täynnä hyviä puolia. Tietolähteitä on käytettävissä ihan eri tavalla kuin sairaalaympäristössä, ja tietoa pääsee jakamaan potilaille reaaliajassa. Ympärillä on tiivis tiimi, jossa kaikki tekevät työtään suurella sydämellä ja yhteisen vision suuntaamana.

Mehiläisen digihoitaja Jenni on saanut työhönsä ennenkuulumattoman hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen

Jenni Saarinen toimii digihoitajana Mehiläisen digitaalisissa terveyspalveluissa OmaTyöterveys-tiimissä. Jenni kehuu perehdytystä työhönsä ennenkuulumattoman hyväksi ja kertoo saaneensa asiantuntevaa ja ihmisläheistä tukea ja apua tilanteessa kuin tilanteessa.

Mehiläinen työnantajana

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveysalan työnantaja sekä digitalisaation edelläkävijä, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.​

Lue lisää

Innostava johtaminen ja osaamisen kehittäminen

Mehiläinen tunnetaan erinomaisesta laadusta, mielenkiintoisista​ ja merkityksellisistä työtehtävistä, jatkuvasta työssä kehittymisestä ja ihmisistä. Mehiläisessä jokaisella on hyvä olla.​

Lue lisää mehiläisestä

Toiminta tukee kestävän kehityksen tavoitteita

Mehiläinen edistää toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja edistää osaltaan terveyden ja hyvinvoinnin kasvua panostamalla laadukkaan hoidon ja hoivan kehittämiseen sekä näiden vaikuttavuuden lisäämiseen.​

Lue lisää Mehiläisen yritysvastuusta

Mehiläinen valittiin vuoden työnantajabrändiksi

Mehiläinen saavutti ensimmäisen sijan torstaina 3.11.2022 järjestetyssä Rekrygaalassa ”Vuoden työnantajabrändi” -kategoriassa. Vuoden työnantajabrändi -palkinto annetaan vuosittain työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä ja tehnyt johdonmukaista ja strategista brändityötä. Asiantuntijaraati perusteli valintaansa Mehiläisen tekemällä pitkäjänteisellä työllä työnantajakuvansa eteen vakavasta osaajapulasta kärsivällä alalla.

Lue lisää