Tule meille töihin

Tervetuloa Mehiläiseen! Mehiläisessä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo 112 vuoden ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja useille ammattiryhmille eri liiketoiminta-alueilla ympäri Suomen.

Tule osaksi Mehiläisen tarinaa!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Tarina ihmisistä ja asenteesta

Mehiläinen on työnantajana – myös työntekijöiden omien kuvausten mukaan – tasa-arvoinen, tasapuolinen ja suvaitseva. Haluamme olla työyhteisö, jossa arvostetaan ihmisten erilaisuutta ja siitä kumpuavia vahvuuksia.

Mehiläisen henkilöstöjohtajan terveiset

Mehiläisen menestys on aina perustunut meillä työskenteleviin huippuammattilaisiin. Jokainen meistä mehiläisistä tekee tärkeää ja merkityksellistä työtä omassa roolissaan ja on keskeinen osa oman tiiminsä ja Mehiläisen toimintaa.

Tule mukaan osaksi Mehiläisen ammattilaisten joukkoa!

Tatu Tulokas
Henkilöstöjohtaja

Avoimet työpaikat

Mehiläisen työntekijöiden uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Johtava hoitaja Miia kertoo: ”Mehiläisessä on huikeaa se, että jos vastuuta haluaa, sitä myös annetaan.”

Hammas Mehiläisen johtavalla hoitajalla Miia Ruhasella on takana kymmenvuotinen ura Mehiläisessä. Siihen mahtuu monenlaisia tehtäviä ja lämpimiä muistoja varsinkin korona-ajan alusta. Miian mielestä Mehiläisen erottaakin muista työpaikoista ihmiset ja se, että täällä jokaisella on mahdollisuus luoda uraa ja saada työmahdollisuuksia – vaikka yli liiketoimintarajojen.

Miten Sumeije päätyi työterveyshoitajaksi Mehiläiseen?

Mehiläisessä työterveyshoitajana työskentelevän Sumeijen mielestä Mehiläinen eroaa muista työpaikoista etenkin kolmessa asiassa: tosi hyvä työyhteisö, toimiva ja kannustava organisaatiokulttuuri sekä se, miten paljon työntekijöihin panostetaan. Siksi hän rohkaisee muitakin hakemaan Mehiläiseen.

Mehiläinen työnantajana

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveysalan työnantaja sekä digitalisaation edelläkävijä, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.​

Lue lisää

Innostava johtaminen ja osaamisen kehittäminen

Mehiläinen tunnetaan erinomaisesta laadusta, mielenkiintoisista​ ja merkityksellisistä työtehtävistä, jatkuvasta työssä kehittymisestä ja ihmisistä. Mehiläisessä jokaisella on hyvä olla.​

Lue lisää mehiläisestä

Toiminta tukee kestävän kehityksen tavoitteita

Mehiläinen edistää toiminnassaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja edistää osaltaan terveyden ja hyvinvoinnin kasvua panostamalla laadukkaan hoidon ja hoivan kehittämiseen sekä näiden vaikuttavuuden lisäämiseen.​

Lue lisää Mehiläisen yritysvastuusta

Haluttu ja merkityksellinen työpaikka

Mehiläisen tavoitteena on olla alansa halutuin työpaikka sote-alan ammattilaisille. Haluamme, että Mehiläiset viihtyvä työssä ja ovat työhönsä sitoutuneita.​

Lue lisää