Tule meille töihin

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Meillä on elämä tehtävänä

Tervetuloa Mehiläiseen! Tällä sivulla pääset tutustumaan meihin työnantajana sekä monipuolisiin työmahdollisuuksiimme aina lääkäreistä ja hoitajista web-kehittäjiin ja muihin asiantuntijoihin. Meiltä löytyy työtehtäviä hyvin laajasti oman kiinnostuksen mukaan - ammattilaisemme tukevat asiakkaitamme koko elämänkaaren ajan, aina hedelmöityshoidoista ja synnytyksistä elämän loppupuolelle saakka.

Ammattilaistemme mielestä parasta Mehiläisessä työskentelyssä on, että pääsee tekemään merkityksellistä työtä ja saa tukea sekä työkavereilta että esihenkilöltä. Puhallamme yhteen hiileen ja pidämme toisistamme huolta.

Yrityksenä olemme kasvava sekä jatkuvasti kehittyvä. Meillä jokaisella on mahdollisuus osallistua, ideoida ja luoda uutta asiakkaidemme parhaaksi. Suhtaudumme ennakkoluulottomasti toimintamme kehittämiseen ja viemme rohkeasti ideat toteutukseen saakka, jo 113-vuoden ajan.

Tervetuloa osaksi Mehiläisen tarinaa!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Mehiläisen henkilöstöjohtaja Tatun terveiset

Olen todella ylpeä koko laajasta joukostamme eri alojen ammattilaisia, jotka kaikki tekevät työtään asiakkaidemme elämän eteen korkeinta laatua, viimeisintä tietoa ja ammattitaitoa noudattaen.

Suhtaudumme työhömme intohimolla ja suurella sydämellä, meitä mehiläisiä yhdistääkin tekemisen meininki. Meillä on elämä tehtävänä.

Tule mukaan osaksi Mehiläisen ammattilaisten joukkoa!

Tatu Tulokas
Henkilöstöjohtaja

Lääkäreillä on elämä tehtävänä

Olemme jatkuvasti läsnä ihmisten suurissa ja pienissä käänteissä. Kipeissä, yllättävissä, kuluttavissa, onnellisissa. Kukin eri tavoin. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Katso lääkärien työpaikat

Tutustu meihin mehiläisiin

Lue lisää Mehiläisen ammattilaisten tarinoita.

Hammaslääkäri Julian sydäntä lähinnä ovat pelkopotilaat

Julia työskentelee hammaslääkärinä Hammas Mehiläinen Espoon Tapiolan ja Ison Omenan toimipisteissä. Ennen hammaslääketieteen opintojaan hän ehti opiskella genetiikkaa ja aloitti valmistumisensa jälkeen Mehiläisessä ammatinharjoittajana.

Ortopedi Samppa arvostaa korkealle palkitsevaa työtään ja mukavia kollegoitaan

Samppa Harmainen on viihtynyt ortopedinä Mehiläisen Oulun sairaalassa jo vuodesta 2015. Hän kertoo olevansa tavattoman tyytyväinen ammatinvalintaansa ja kokee potilaiden parantamisen erittäin palkitsevaksi.

Millainen olemme työnantajana?

Ammattilaisemme kuvailevat meitä joustavaksi, luotettavaksi ja kehittyväksi. Henkilöstömme viihtyy meillä aidosti ja panostamme ammattilaistemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä mahdollisuuksiin kehittyä ja loistaa työssään.

Lue lisää Mehiläisestä työnantajana

Työyhteisössämme on hyvä yhteishenki

Vahvuuksiamme henkilöstötutkimuksemme mukaan ovat esihenkilötyö sekä työyhteisömme yhteishenki. Työyhteisössämme on kannustava ja kokeileva ilmapiiri, jossa viihdytään hyvin.

Esihenkilömme saavat erinomaista palautetta tiimiläisiltään. Esihenkilötyössä meillä arvostetaan erityisesti oikeudenmukaisuutta, luottamusta, arjessa annettua tukea sekä mielipiteiden ja näkemysten huomioimista.

Lue lisää

Olemme tutkitusti ihanteellinen työnantaja

Mehiläisen työnantajakuvaa kehitetään jatkuvasti panostamalla henkilöstömme hyvinvointiin ja viestimällä toiminnastamme myös ulospäin. Tavoitteenamme on olla terveysalan ihanteellisin työnantaja ja olemmekin ylpeitä ja kiitollisia kaikista organisaatiomme ulkopuolelta tulleista tunnustuksista.

Lue lisää

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo on meille tärkeää

Olemme työnantajana – myös työntekijöiden omien kuvausten mukaan – tasa-arvoinen, tasapuolinen ja suvaitseva. Olemme sitoutuneet edistämään tasa-arvoisuutta, yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta konkreettisilla asioilla arjen toiminnassa. Haluamme olla työyhteisö, jossa arvostetaan ihmisten erilaisuutta ja siitä kumpuavia vahvuuksia.

Lue lisää yhdenvertaisuudesta

Vastuullisuus on läsnä arjessamme

Lähtökohtanamme ja yhtenä perusarvoistamme on vastuu ja välittäminen ihmisistä ja yhteiskunnasta. Meillä mehiläisillä on vastuu paitsi asiakkaistamme, myös siitä, että työyhteisössä jokaisen on hyvä olla, toisista pidetään huolta ja tuetaan myös vaikeina hetkinä.

Lue lisää vastuullisuudesta meillä

Lisää aiheesta