Avoimet työpaikat suun terveyden ammattilaisille

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten joukkoa Mehiläiselle! Tarjoamme monipuolisia sekä kiinnostavia työmahdollisuuksia ja meillä pääset oppimaan jatkuvasti.

Suun terveyden ammattilaiseksi Mehiläiselle

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten joukkoa! Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia hammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja hammasteknikoille.

Mahdollistamme itsenäisen työskentelyn sekä yksityisen puolen että julkisten palveluiden toimipisteissä. Meillä voit myös toimia toiveesi mukaan ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinulla sopiva työpaikka!

Tervetuloa suun terveyden ammattilaisten tiimiimme!

Hammashoitajaksi

Hammas Mehiläisessä hammashoitajalle löytyy erilaisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia, monipuolisia työnkuvia, aina palveluneuvojan ja erikoisalojen hammaslääkärien avustustyöstä, esihenkilön tehtäviin. Joustavia työaikoja unohtamatta.

Suuhygienistiksi

Suuhygienistinä olet Hammas Mehiläisessä osa moniammatillista huipputiimiä, jossa on mahdollista kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Modernien tilojen lisäksi käytössäsi ovat alan uusimmat laitteet ja työvälineet.

Hammaslääkäriksi

Hammas Mehiläisessä hammaslääkäri voi keskittyä täysin kliiniseen työhön. Meillä voit työskennellä niin yksityisellä kuin julkisella puolella, ammatinharjoittajana tai työsuhteessa, laadukkaissa työolosuhteissa, uusimman tekniikan, huipputason tausta- ja tukipalvelujen parissa.

Suun ammattilaisten uratarinoita

Hammaslääkäri Julian sydäntä lähinnä ovat pelkopotilaat

Julia työskentelee hammaslääkärinä Hammas Mehiläinen Espoon Tapiolan ja Ison Omenan toimipisteissä. Ennen hammaslääketieteen opintojaan hän ehti opiskella genetiikkaa ja aloitti valmistumisensa jälkeen Mehiläisessä ammatinharjoittajana.

Hammas Mehiläisen tiimiesihenkilö ja hammashoitaja Anninalle työn suola löytyy vaihtelevuudesta

Annina Vierre työskentelee tiimiesihenkilönä ja hammashoitajana Hammas Mehiläinen Kouvolassa. Hän on taustaltaan alanvaihtaja, jonka innoitti hammashoitajan uralle alun perin päivätyön kaipuu. Työnsä arjessa Annina nauttii erityisesti työtehtäviensä vaihtelevuudesta ja siitä, ettei ikinä voi tietää, mitä päivä tuo tullessaan.

Pääset oppimaan jatkuvasti

Hammashoitaja Kaisu Aaltonen kertoo monipuolisista työ- ja kehitysmahdollisuuksistaan Hammas Mehiläisessä.

Tutustu hammaslääkäri Julian tarinaan

Videolla hammaslääkäri Julia kertoo työstään Hammas Mehiläisessä.

Hammas Mehiläinen

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti kaikkia suun terveydenhoidon palveluita. Hammas Mehiläisen toimipisteistä suurin osa sijaitsee kätevästi Mehiläisen lääkärikeskusten yhteydessä.

Lue lisää

Suun terveyden julkiset palvelut

Toimimme maanlaajuisesti ja tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut julkisen sektorin kumppaneillemme, suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista aina yksittäisiin palveluihin ja räätälöityihin palveluketjuihin.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

23 paikkaa
Länsi-Pohjan keskussairaala
Kemi, Kauppakatu 25
Länsi-Pohjan keskussairaala
Kemi, Kauppakatu 25
Mehiläinen Rovaniemi Lampelankatu
Rovaniemi, Lampelankatu 6
Terveyskeskus Mehiläinen Tampere Tesoma
Tampere, Tesomankatu
Lääkärikeskus Porvoo
Porvoo, Näsin Koulukatu
Kymenlaakson hyvinvointialue
Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Lääkärikeskus Seinäjoki
Seinäjoki, Kauppakatu

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yksityiset palvelut

Tuomas Polttila
Liiketoimintajohtaja, Hammas Mehiläinen
tuomas.polttila@mehilainen.fi
Miia Ruhanen
Johtava hoitaja, Hammas Mehiläinen
miia.ruhanen@mehilainen.fi
Jutta Kärri
Hammaslääkärit
jutta.karri@mehilainen.fi

Julkiset palvelut

Markus Muhonen
Myyntipäällikkö
markus.muhonen@mehilainen.fi
Miia Ehrnrooth
Johtava hammaslääkäri
miia.ehrnrooth@mehilainen.fi
Ann-Mari Lucander
Johtava hoitaja, julkiset palvelut
ann-mari.lucander@mehilainen.fi
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.