Työterveys

Mehiläisen Työelämäpalveluiden keskeinen kokonaisuus ovat jatkuvasti kehittyvät työterveyspalvelut. Asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettävät palvelumme auttavat ylläpitämään ja edistämään:

  • työntekijöiden terveyttä ja työkykyä
  • työympäristön turvallisuutta
  • työyhteisön toimintaa
  • ehkäisemään työhön liittyviä sairauksia ja tapaturmia.

Työterveyden keskeisiä palveluita ovat työpaikkaselvitykset, terveystarkastukset ja sairaanhoito. Työterveyspalvelut muodostavat yhdessä työhyvinvointipalveluiden kanssa toimivan kokonaisuuden, joka tukee yksilöitä ja työyhteisöjä sekä tarjoaa työkaluja johtamiseen. Oikein kohdennettuna palveluilla pystytään lisäämään työn tuottavuutta. Toimiva ja laadukas työterveyspalvelukokonaisuus –ennaltaehkäisevät palvelut, sairaanhoito sekä digitaaliset palvelut – on myös merkittävä henkilökuntaetu. Tutustu tarkemmin Mehiläisen Työelämäpalveluihin

Digitaaliset palvelut tukevat työterveysyhteistyötä

Mehiläinen tarjoaa asiakkailleen kattavimmat, nykyaikaisimmat ja tehokkaimmat digitaaliset työkalut sekä läpinäkyvän raportoinnin. Ainutlaatuinen kokonaisuus sisältää työkaluja esihenkilöiden, työntekijöiden, henkilöstöhallinnon ja johdon käyttöön.

Työterveysyhteistyö työterveyden ja asiakasyrityksen välillä perustuu aina asiakasorganisaation tarpeisiin ja yhdessä sovittuihin tavoitteisiin. Yhteiset toimintamallit, kehittämistarpeet ja seuranta suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa työn luonne ja olosuhteet huomioiden.

Työhyvinvointipalvelut täydentävät kokonaisuutta

Mehiläisen Työelämäpalveluihin kuuluvat myös yrityksen yksilölliseen tarpeeseen räätälöidyt työhyvinvointipalvelut, jotka löytyvät Terveyden ja hyvinvoinnin palvelukaupasta. Mehiläisen terveyden ja hyvinvoinnin palvelukauppa on valtakunnallinen, kaikille yrityksille avoin verkkokauppa, joka auttaa löytämään yrityksen tarpeeseen sopivat työhyvinvointipalvelut helposti. Palvelukauppaan on koottu Mehiläisen ja valikoitujen kumppaneiden työhyvinvointipalveluita yksilöiden, työyhteisöjen, esihenkilötyön ja johtamisen tueksi.

Kiinnostuitko ja haluat tehdä työterveyssopimuksen? Tee sopimus verkossa tai pyydä tarjous. Jos haluat keskustella palveluistamme lisää ota yhteyttä: p.010 414 0112 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) tai myynti@mehilainen.fi

Lisää aiheesta