Työyhteisön palvelut

Autamme työyhteisöä voimaan hyvin.

Työyhteisölle

Terveellinen ja turvallinen työ

Autamme asiakkaitamme työympäristön, työskentelytapojen ja työturvallisuuden kehittämisessä

Hyvinvoiva työyhteisö

Tuemme ja valmennamme työpaikkoja työhyvinvoinnin ja työyhteisön toimivuuden edistämisessä

Hyvässä työyhteisössä työntekijät arvostavat toinen toisiaan, tietävät, mitä muut tekevät ja kuinka muiden työ liittyy omaan työhön. Työntekijät ovat työasioissa avoimia ja organisaatiossa on avoin tiedonkulku. Johtaminen on oikeudenmukaista ja tasapuolista ja ihmiset kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Mehiläisen Työelämäpalvelut ovat yritysten tukena työyhteisön kehittämisessä. Lue lisää Työyhteisö ja työyhteisön kehittäminen

Työpaikkaselvitys työyhteisön hyvinvoinnin tukena

Työpaikkaselvitys toimii työterveystoiminnan perustana. Työpaikkaselvityksellä arvioidaan työstä, työympäristöstä ja työyhteisöstä aiheutuvia terveysvaarojen ja haittojen sekä kuormitustekijöiden terveydellistä merkitystä ja merkitystä työkyvylle. Lisäksi selvityksellä kartoitetaan työn voimavaratekijöitä. Lue lisää

Kattavat palvelut työyhteisön tueksi

Työyhteisön hyvinvoinnin tueksi on saatavilla erilaisia palveluita. Onko yrityksessänne tapahtunut tai tapahtumassa isoja muutoksia, johon tarvitsette tukea tai haluatteko parantaa asiantuntijaorganisaatiossanne kognitiivista ergonomiaa? Tarjoamme palveluita myös työuran alun tueksi. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous.

Työyhteisön toiminta ja työympäristö

Muuttuvan toimistotyön ergonomia

Etätyön ergonomia -luento tarjoaa ajatuksia herättävän ergonomiatietopaketin etätyötä tekeville. Asiantuntijana toimii työfysioterapeutti.

Tutustu ja tilaa

Ota yhteyttä

Jos haluat sopia tapaamisen ja keskustella lisää yrityksellesi parhaiten sopivista työelämäpalveluista, ota meihin yhteyttä.

Puhelin (vaihde): 010 414 0112 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Sähköposti: myynti@mehilainen.fi

Katso tästä myynnin yhteystiedot

Lisää aiheesta