Mehiläisen työterveys työntekijälle

Aloita asiointisi Digiklinikan työterveysasemalta OmaMehiläisessä 24/7

Monipuoliset asiointikanavat mahdollistavat nopean ja vaivattoman asioinnin – moniammatillinen tiimi sen, että saat aina oikean asiantuntijan kaikkiin oireisiin tai huoliin.

Mehiläinen tarjoaa työterveyden palveluita laajasti ympäri Suomen ja käytössäsi on monipuolisesti eri asiointikanavia. Olemme kaikissa työterveyteen ja hyvinvointiisi liittyvissä asioissa tukenasi.

Työterveyden asiointikanavat sovitaan aina yrityskohtaisesti. Muistathan aina noudattaa työnantajan antamaa ohjeistusta ja epäselvissä tapauksissa olla yhteydessä Mehiläisen asiakaspalveluun. Työterveyssopimuksen käyttöön ja ajanvaraukseen liittyvät tiedot löydät myös OmaMehiläinen-palvelun Työterveys-välilehdeltä.

Haluatko lisätietoja työterveyspalveluistamme yrityksille lue lisää.

Aloita asiointisi Digiklinikan työterveysasemalta OmaMehiläisessä 24/7

Työterveysasiakkaita työterveysasioissa palvelee OmaMehiläinen-sovelluksessa ja verkkopalvelussa toimiva Digiklinikan työterveysasema. Saat apua terveyteesi liittyviin oireisiin ja huoliin ilman ajanvarausta ajasta ja paikasta riippumatta 24/7.

  • Digiklinikan työterveysasema on auki 24/7. Työterveyden asiantuntijat ovat tavoitettavissa klo 7–19. Yleislääkärit ja sairaanhoitajat palvelevat muina aikoina.
  • Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
  • Palvelun käyttö aloitetaan valitsemalla asiointiasi koskeva aihe.
  • Tämän jälkeen sinua pyydetään vastaamaan automatisoidun vointikyselyn kysymyksiin.
  • Vastausten perusteella sinut ohjataan keskusteluun sopivimman asiantuntijan kanssa.
  • Mikäli asiaasi ei voida hoitaa etänä, ohjataan sinut vastaanotolle.

Lisäksi: Kiireettömissä asioissa voit lähettää viestin oman työterveystiimisi asiantuntijalle, joka vastaa sinulle 1–3 työpäivän kuluessa. Tiedot löydät OmaMehiläisen Työterveys-välilehdeltä

OmaMehiläinen työterveydessä

Ajanvaraus työterveyteen

Voit varata ajan työterveyden asiantuntijalle Mehiläisen toimipisteisiin tai etävastaanotolle (puhelin- tai videovastaanotto) työterveyssopimuksesi sallimissa rajoissa. Lisätietoja sopimuksen sisällöstä saat OmaMehiläisen Työterveys-välilehdeltä tai asiakaspalvelustamme.

Voit varata ajan etävastaanotolle tai toimipisteeseen:

Varaa aika

Työtapaturma

Mikäli kyseessä on työtapaturma, ilmoita vahingosta lähiesihenkilöllesi viipymättä. Hakeudu hoitoon mahdollisimman pian, sillä aikaisella hoitoon hakeutumisella voidaan paremmin selvittää vahinkotapahtuman ja vaivan yhteenliittyminen. Kerro, että kyseessä on työtapaturma ja vakuutusyhtiö, jos se on tiedossasi.

  • Soita asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min) (puhelun hinta 0,084 €/min).
  • Suosittelemme varaamaan ajan omaan työterveyspisteeseen, jos vain mahdollista.
  • Hätätapauksissa soita aina yleiseen hätänumeroon 112.
Lue lisää työtapaturmista

Työntekijän hyvinvointi

Työelämä on muuttunut paljon viime vuosien aikana. Työ voi välillä ulottua myös vapaa-ajalle ja digitalisaatio voi muuttaa työn tekemisen tapoja. Työelämä muutoksineen vaatii työntekijältä jaksamista, jatkuvaa sopeutumista ja mukautumista ja voi siten kuormittaa hyvinvointia.

Työterveyspalvelut ovat nykyään kokonaisvaltaisempia työhyvinvoinnin palveluita, jotka ovat tulleet perinteisen sairaudenhoidon rinnalle. Työnantaja tarjoaa erilaisia työterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita, mutta omasta jaksamisesta ja palautumisesta kannattaa pitää huolta kokonaisvaltaisesti myös omalla ajallaan.

Lue lisää aiheesta