Yksilölle

Hyvinvoiva ihminen tekee työnsä paremmin.


Ennakointi

Terveystarkastukset, Kyselyt,
Hyvinvointianalyysit,
Työkykykartoitukset

Ennaltaehkäisy

Yksilön motivointi ja valmennus.
Ennaltaehkäisevä ohjaus ja neuvonta.

Työterveyspainotteinen sairaanhoito

Sairauden hoito kerralla kuntoon.

Osallistaminen

Yksilön osallistuminen oman työkyky- ja työhyvinvointisuunnitelman laatimiseen.

Työelämä on muuttunut paljon viime vuosien aikana ja se edellyttää työntekijöiltä jatkuvaa sopeutumista ja mukautumista. Työ saattaa asettaa myös vaatimuksia työtehokkuudelle ja työnteon tapojen muutokselle toimintojen digitalisoitumisen kautta. Työelämä vaatii työntekijältä jaksamista ja se voi ulottua välillä myös vapaa-ajalle, joka kuormittaa hyvinvointia. Tarjoamme helposti saavutettavat ja vaikuttavat työterveyden palvelut työntekijöiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi sekä kehittämiseksi. Lue lisää, mitä työntekijän hyvinvointi on kokonaisuutena.

Terveystarkastukset ovat olennainen osa työntekijän hyvinvointia, jonka avulla voidaan edistää työkykyä ja yleistä terveyttä. Tutustu Mehiläisen terveystarkastuksiin.

Työkykytutka ennustaa varhaista riskiä työkyvyn alenemiselle

Mehiläinen on kehittänyt ensimmäisenä toimialalla työterveyden toimintamallin, jossa tekoälyyn pohjautuva innovaatio, Työkykytutka, ennustaa varhaista riskiä työkyvyn alenemiselle.

Työkykytutkan avulla työterveys pystyy reagoimaan varhaisemmin ja tarjoamaan kohdennettua tukea yksilön työkyvyn ja terveyden ylläpitämiseksi. Samoja valmennus- ja hoitopolkuja voidaan hyödyntää myös muussa työterveyden toiminnassa.

Tutustu työkykytutkaan

Työterveyssopimukseen sisältyvät palvelut yksilöille

Tarjoamme työterveysasiakkaillemme OmaMehiläinen-sovelluksessa Hyvinvointipulssi-kyselyn, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta pohtimaan ja seuraamaan omaa hyvinvointiaan. Hyvinvointipulssin avulla asiakas saa muutamassa minuutissa nopean arvion omasta hyvinvoinnista. Hyvinvointipulssi on laadittu Mehiläisen työterveysammattilaisten toimesta.

Lue lisää

Tarjoamme tällä hetkellä 13 erilaista ohjelmaa työkyvyn ja terveyden ylläpitämisen tueksi neljässä eri teemassa, joita ovat ravitsemus ja painonhallinta, mielen hyvinvointi ja uni, liikunta-aktiivisuuden lisääminen sekä päihteiden käytön vähentäminen. Ohjelmien kestot ovat 12–16 viikkoa ja ne ovat saatavilla myös englannin- ja ruotsinkielisinä. Videosisällöt ovat suomenkielisiä ja niihin voi valita suomen- tai englanninkieliset tekstitykset.

Lue lisää

Videokirjaston videoissa asiantuntijat antavat vinkkejä neljästä eri teemasta:

  • hyvinvoinnin työkalut
  • mielen hyvinvointi työssä
  • tietoa masennuksesta
  • tietoa alkoholista

Voit vapaasti valita, mitä videoita kustakin teemasta haluat katsoa; katso kaikki tai vain osa juuri sinua kiinnostavista aiheista. Videokirjasto on kaikille OmaMehiläisen käyttäjille maksuton.

Lue lisää

Työhyvinvoinnin palvelukauppa

Palvelukaupasta löydät työterveyssopimukseen sisältyvien kokonaisuuksien rinnalle täydentäviä työhyvinvoinnin palveluita. Palvelut ovat käytettävissä kaikille yrityksille työterveyskumppanista riippumatta. Tutustu palvelukauppaan

Yksilön hyvinvointi

Fysios Mehiläinen terveysvalmennus

Fysios Mehiläinen Terveysvalmennus on palvelu, joka tukee työntekijän tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä sekä hyvinvointia aktiivisella otteella. Valmentajana toimii Fysioterapeutti. Toteutamme valmennuksia yksilö- tai pienryhmämuotoisesti yrityksen tarpeiden mukaan.

Tutustu ja tilaa

Lisää aiheesta