Uratarinat

Mehiläisen työntekijät kertovat uratarinoistaan, itsestään, osaamisestaan ja työstään Mehiläisessä.

Lue, miten terveydenhuollon ammattilaiset viihtyvät työssään.

Kokemuksia Mehiläisen työntekijöiltä

Etälääkärit Pilvi Schmidt, Jaana Ronkainen ja Riikka Kiviharju kertovat millaista on tehdä lääkärin työtä etäyhteyden kautta.

Mehiläisellä sairaanhoitaja löytää yhtä monenlaisia uramahdollisuuksia kuin työnkuviakin, aina perusterveydenhuollosta ja vanhustyöstä lastensuojelun palveluihin. Uransa alkuvaiheessa olevat Netta ja Linda ovat päässeet nopeasti haastamaan itseänsä uusissa rooleissa.

Kun lapsi saapuu lastensuojelun piiriin, vieraat ammattilaiset ottavat kasvattajan roolin haastavassa tilanteessa. Tutustuimme lastensuojelun ohjaajien työhön maan suurimman yksityisen toimijan, Familarin, vaativan laitoshoidon yksikössä.

Tutustu työterveyshoitajan työhön Mehiläisessä! Mehiläisessä työterveyshoitajana työskentely on monipuolista ja alan digitaalisten palveluiden edelläkävijänä vahvuutemme ovat muun muassa kehittymismyönteisyys sekä oman näköisten työtapojen mahdollistaminen.

Marja Hokkanen ja Aileen Handolin ymmärtävät hyvän työnantajan arvon hammaslääkärin työssä. Nyt he kertovat miten joustavuus, luotettavuus ja kollegiaalisuus auttavat heitä keskittymään oleelliseen.

Matti Keränen ja Toni Keski-Jyrä ovat digilääkäreitä. He pitävät vastaanottoaan Mehiläisen Digiklinikalla chat-yhteyden avulla. Onko etävastaanotto tulevaisuudessa osa jokaisen lääkärin arkea, ja miltä lääkärin rooli tämän muutoksen keskellä näyttää?

Mehiläisen Työterveyden Akatemian tarkoituksena on kouluttaa lääkäri joustavasti ja helposti yhden katon alla. Yliopistojen kanssa yhteistyössä tehtävään koulutukseen etsitään nyt uusia lääkäreitä ympäri Suomen. Yksi tilaisuuteen tarttuneista on erikoistuva lääkäri Tiina Linnavirta, joka kertoo nyt, miksi valitsi ohjelman.

Lääkäriksi kasvaminen on matka, jossa ei ehkä ikinä pääse määränpäähän. Sen varrella ehtii kuitenkin kerätä monia oppeja potilaan kohtaamisesta, omien rajojen tunnistamisesta ja kysymisen tärkeydestä. Kysyimme pitkän uran tehneeltä Helena Kemppiseltä millaisia neuvoja hän antaisi nuorempien lääkärien matkaan.

Millaiset edellytykset lähihoitajat tarvitsevat tehdäkseen työnsä hyvin? Duunitori haastatteli kolmea varsinais-suomalaista lähihoitajaa, jotka tekevät työtään vanhustenhoidossa ylpeästi ja täydellä sydämellä.