Hoitajaksi Mehiläiselle

Tervetuloa Mehiläiselle! Meillä Mehiläisessä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä tekemään aidosti merkityksellistä työtä. Meillä voit työskennellä kiinnostuksesi mukaan mm. erilaisissa lähihoitajan, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, työterveydenhoitajan, röntgenhoitajan, bioanalyytikon ja digihoitajan tehtävissä.

Mehiläinen tarjoaa laajasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, työelämäpalveluissa, suun terveydenhuollossa sekä ikääntyneiden hoivapalveluissa, mielenterveys- ja päihdepalveluissa, vammaispalveluissa sekä lastensuojelun tehtävissä.

Lisäksi Mehiläisestä löytyy monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille.

Tule osaksi Mehiläisen tarinaa!

Lähihoitajaksi Mehiläiseen

Lähihoitajille on Mehiläisessä monipuolisesti mahdollisuuksia mm. lääkärikeskuksissa, asumis- ja hoivapalveluissa, kotihoidossa sekä hoitajavuokrauksessa tutustuen erilaisiin yksiköihin keikkalaisena. Videolla Rokhsana kertoo lähihoitajan työstä ja siitä, millaista lähihoitajan työ on Mehiläisessä.

Sairaanhoitajaksi Mehiläiseen

Mehiläinen tarjoaa laajasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia sairaanhoitajille mm. lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja digihoitajan tehtävissä. Katso videolta mitä sairaanhoitaja Linda kertoo työstään ja mikä erottaa Mehiläisen muista työpaikoista.

Työterveyshoitajaksi Mehiläiseen

Sumeije kertoo työstään työterveyshoitajana ja siitä, mikä erityisesti motivoi työskentelemään Mehiläisessä. Lue lisää Polku työterveyshoitajaksi -ohjelmasta.

Lue lisää

Bioanalyytikoksi Mehiläiseen

Bioanalyytikko ja vastuuhoitaja Noora kertoo työstään ja siitä, miksi hänen mielestään kannattaa hakea töihin juuri Mehiläiseen. Tutustu Bioanalyytikon perehtymisohjelmaan.

Lue lisää

Digihoitajaksi Mehiläiseen

Mehiläisen digihoitajana voit auttaa potilaita hyvin erilaisissa tilanteissa riippumatta paikasta ja ajasta. Tutustu Kiian työhön digihoitajana ja kuuntele, miksi Kiia halusi vaihtaa töihin Mehiläiselle.

Kiinnostaako hoitajan ura Mehiläisellä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Siirry lomakkeelle

Mehiläisen hoitajien uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Sairaanhoitaja Elsa viihtyy Mehiläisessä etenkin tiimihengen takia

Mehiläiseen sairaanhoitajaksi harjoittelun innoittamana päätynyt Elsa iloitsee työssään erityisesti tiimistään, jossa yhteistyö toimii ja kaikki auttavat toisiaan. Elsa oli kuullut Mehiläisestä paljon hyvää jo opiskeluaikanaan.

Mehiläisen digihoitaja Kiia kertoo: ”Tähän työyhteisöön on tosi helppo tulla mukaan.”

Kiia Einistön mielestä sairaanhoitajan työ Mehiläisen Digiklinikalla on täynnä hyviä puolia. Tietolähteitä on käytettävissä ihan eri tavalla kuin sairaalaympäristössä, ja tietoa pääsee jakamaan potilaille reaaliajassa. Ympärillä on tiivis tiimi, jossa kaikki tekevät työtään suurella sydämellä ja yhteisen vision suuntaamana.

Sosiaalipalvelumme tarjoavat monipuolisia työtehtäviä

Tule Mehiläiseen hoitajaksi ja saat urapolun kymmeniin erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ikääntyneiden asumispalveluiden, mielenterveys- ja päihdepalveluiden, vammaispalveluiden ja lastensuojelun parissa. Voit myös halutessasi työskennellä kotiin tuotettavissa palveluissa yhden asiakkaan kanssa tai hoitajavuokrauksessa tutustuen erilaisiin yksiköihin keikkalaisena.

Mehiläisessä pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi. Meillä pääset tekemään aidosti laadukasta työtä, sekä kehittymään ja kouluttautumaan urallasi.

Tutustu eri palvelubrändeihimme ja löydä unelmiesi työtehtävä.

Mainiokodit

Ikääntyneiden asumis- ja hoivapalvelut

Avoimet paikat

Onnikodit

Vammaisten asumispalvelut

Avoimet paikat

Ykköskodit

Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut

Avoimet paikat

Familar

Lastensuojelu- ja perhepalvelut

Avoimet paikat

Kotipalvelu Mehiläinen

Hoitoa, hoivaa ja apua kodin arkeen

Avoimet paikat

Hoitajavuokraus

Ammattitaitoisia, koulutettuja hoitajia kaikkiin sosiaali- ja terveysalan yksiköihin

Lue lisää

Työpaikat Mehiläinen Länsi-Pohjassa

Mehiläinen Länsi-Pohja on kuntalaisen ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista sosiaali- ja terveydenhoitoa.

Tutustu avoimiin paikkoihin

Töihin julkiseen terveyskeskukseen

Mehiläisen terveyskeskukset toimivat osana julkista, valinnan vapauden piirissä olevaa terveysasemaverkostoa.

Tutustu terveyskeskuksiin

Työharjoitteluun Mehiläiseen?

Meillä pääset tekemään harjoittelusi huippuammattilaisten ohjaamana!

LUE LISÄÄ

Avoimet työpaikat

Koko maa
Kaikki työpaikat
NÄYTÄ