Avoimet työpaikat hoitajille

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä tekemään aidosti merkityksellistä työtä. Vahvuuksiamme ovat esihenkilötyö sekä työyhteisömme yhteishenki.

Hoitajaksi Mehiläiselle

Tervetuloa Mehiläiselle! Meillä Mehiläisessä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä tekemään aidosti merkityksellistä työtä. Meillä voit työskennellä kiinnostuksesi mukaan mm. erilaisissa lähihoitajan, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, työterveydenhoitajan, röntgenhoitajan, bioanalyytikon ja digihoitajan tehtävissä.

Mehiläinen tarjoaa laajasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, työelämäpalveluissa, suun terveydenhuollossa sekä ikääntyneiden hoivapalveluissa, mielenterveys- ja päihdepalveluissa, vammaispalveluissa sekä lastensuojelun tehtävissä.

Lisäksi Mehiläisestä löytyy monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille.

Tule osaksi Mehiläisen tarinaa!

Kesätyöpaikat hoitajille

Meillä on monipuolisia kesätyömahdollisuuksia sairaanhoitajille, lähihoitajille ja muille terveyden alan ammattilaisille. Tarjoamme laajasti mielenkiintoisia kesätyömahdollisuuksia sekä yksityisellä että kuntapuolella.

Tutustu kesätyöpaikkoihin

Mehiläisen Hoitajapäivä 2023

Mehiläinen järjesti kaikille hoitajille työnantajasta riippumattoman avoimen ja maksuttoman Hoitajapäivä 2023 -virtuaalitapahtuman.

Lue lisää ja katso tallenne

Lähihoitajaksi Mehiläiseen

Mehiläisessä on Suomen kattavimmat ja joustavimmat työmahdollisuudet lähihoitajille ja alan opiskelijoille. Lähihoitajille on monipuolisesti mahdollisuuksia mm. lääkärikeskuksissa, asumis- ja hoivapalveluissa, kotihoidossa sekä hoitajavuokrauksessa.

Tutustu

Sairaanhoitajaksi Mehiläiseen

Mehiläinen tarjoaa laajasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia sairaanhoitajille mm. lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja digihoitajan tehtävissä. Katso videolta mitä sairaanhoitaja Linda kertoo työstään ja mikä erottaa Mehiläisen muista työpaikoista.

Työterveyshoitajaksi Mehiläiseen

Työterveyshoitajille tarjoamme Mehiläisessä laajalti työllistymismahdollisuuksia valtakunnallisesti työelämäpalveluidemme yksiköissä ja digitaalisten terveyspalveluiden parissa. Työterveyshoitajana saat vastuuta ja näköalapaikan työelämän etulinjassa ja saat työskennellä yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa sekä pääset työlläsi vaikuttamaan ja edistämään yksilöiden ja kokonaisten työyhteisöjen hyvinvointia. Lue lisää Polku työterveyshoitajaksi -ohjelmasta.

Lue lisää

Bioanalyytikoksi Mehiläiseen

Bioanalyytikoille on Mehiläisessä tarjolla monipuolisesti työmahdollisuuksia lääkärikeskuksissa ympäri Suomen. Lääkärikeskusten laboratorioissa tehdään laajasti erilaisia vierianalytiikan ja kliinisen fysiologian tutkimuksia. Kemian analytiikkaa tehdään Helsingin lisäksi myös Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Vaasassa. Tutustu Bioanalyytikon perehtymisohjelmaan.

Tutustu

Digihoitajaksi Mehiläiseen

Mehiläisen digihoitajana voit auttaa potilaita hyvin erilaisissa tilanteissa riippumatta paikasta ja ajasta. Tutustu Kiian työhön digihoitajana ja kuuntele, miksi Kiia halusi vaihtaa töihin Mehiläiselle.

Röntgenhoitajaksi Mehiläiseen

Mehiläisessä voit työskennellä röntgenhoitajana monien eri modaliteettien parissa. Olemme panostaneet viime vuosina erityisesti MRI-toiminnan kasvattamiseen. Voit työskennellä meillä monipuolisesti myös natiivi-, mammografia-, KKTT- ja CT-kuvausten parissa.

Kiinnostaako hoitajan ura Mehiläisellä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Siirry lomakkeelle

Mehiläisen hoitajien uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Lähihoitaja Mira ja sairaanhoitaja Maria nauttivat työstään Onnikodeissa

Lähihoitaja Mira Nurminen ja sairaanhoitaja Maria Levonperä työskentelevät Onnikoti Runossa, joka tarjoaa asumispalveluita nuorille kehitysvammaisille. Kaksikon työn keskiössä on toimia asukkaille arjen tukipilareina ja ohjaajina – jokaiselle heidän omien tarpeidensa mukaan. Miran mukaan tehtävänä on eräällä tavalla tehdä itsestään tarpeeton. ”He osaavat itse, kun saavat sen tarvitsemansa ohjauksen”, hän kertoo.

Sairaanhoitaja Elsa viihtyy Mehiläisessä etenkin tiimihengen takia

Mehiläiseen sairaanhoitajaksi harjoittelun innoittamana päätynyt Elsa iloitsee työssään erityisesti tiimistään, jossa yhteistyö toimii ja kaikki auttavat toisiaan. Elsa oli kuullut Mehiläisestä paljon hyvää jo opiskeluaikanaan.

Sosiaalipalvelumme tarjoavat monipuolisia työtehtäviä

Tule Mehiläiseen hoitajaksi ja saat urapolun kymmeniin erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ikääntyneiden asumispalveluiden, mielenterveys- ja päihdepalveluiden, vammaispalveluiden ja lastensuojelun parissa. Voit myös halutessasi työskennellä kotiin tuotettavissa palveluissa yhden asiakkaan kanssa tai hoitajavuokrauksessa tutustuen erilaisiin yksiköihin keikkalaisena.

Mehiläisessä pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi. Meillä pääset tekemään aidosti laadukasta työtä, sekä kehittymään ja kouluttautumaan urallasi.

Tutustu eri palvelubrändeihimme ja löydä unelmiesi työtehtävä.

Mainiokodit

Ikääntyneiden asumis- ja hoivapalvelut

Avoimet paikat

Onnikodit

Vammaisten asumispalvelut

Avoimet paikat

Ykköskodit

Mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut

Avoimet paikat

Familar

Lastensuojelu- ja perhepalvelut

Avoimet paikat

Kotipalvelu Mehiläinen

Hoitoa, hoivaa ja apua kodin arkeen

Avoimet paikat

Hoitajavuokraus

Ammattitaitoisia, koulutettuja hoitajia kaikkiin sosiaali- ja terveysalan yksiköihin

Lue lisää

Työpaikat Mehiläinen Länsi-Pohjassa

Mehiläinen Länsi-Pohja on kuntalaisen ehdoilla toteutettavaa huipputason julkista sosiaali- ja terveydenhoitoa.

Tutustu avoimiin paikkoihin

Töihin julkiseen terveyskeskukseen

Mehiläisen terveyskeskukset toimivat osana julkista, valinnan vapauden piirissä olevaa terveysasemaverkostoa. Terveyskeskus Mehiläisessä työskentelee sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja kätilöitä. Meillä pääset tekemään monipuolista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan työtä ja kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Tutustu terveyskeskuksiin

Työharjoitteluun Mehiläiseen?

Meillä pääset tekemään harjoittelusi huippuammattilaisten ohjaamana!

LUE LISÄÄ

Avoimet työpaikat

Näytä
248 paikkaa
Mehiläinen Espoo Tapiola
Espoo, Länsituuli
Koivulehdon palvelukeskus Pulkkila, Siikalatva
Pulkkila, Pakkalantie
Mainiokoti Sulka
Oulu, Sulkakuja
Mainiokoti Tiihotar
Kuopio, Tiihottarentie
Lääkärikeskus Tampere Finlayson ja Terveyskeskus Mehiläinen Tampere keskusta
Tampere, Itäinenkatu
Koti- ja hoitajapalvelut Vaasa
Vaasa, Runsorintie
Lääkärikeskus Porvoo
Porvoo, Näsin Koulukatu
Mainiokoti Kultarusko
Eura , Pikkutasku
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.