Avoimet työpaikat lähihoitajille

Lähihoitaja on sananmukaisesti lähellä ihmistä ja ammatissa tulee annettua pieni osa itsestään jokaiseen kohtaamiseen. Se on antoisaa ja merkityksellistä työtä, jossa ollaan ihmisiä ihmisille ja tehdään elämästä elämisen arvoista.

Lähihoitajan työ Mehiläisessä

Lähihoitajan työ on monipuolista, usein vaativaakin, sillä lähihoitaja kohtaa ihmisen tämän arjessa. Siksi laajan osaamisen lisäksi tarvitaan myös erityistä toimeen tarttuvaa asennetta.

Lähihoitajat ovat äärimmäisen arvokkaita ammattilaisia, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Kuuntelemme mielellämme hoitajiemme näkemyksiä ja kehitysehdotuksia tarjotaksemme yhä parempaa ja laadukkaampaa elämää asiakkaillemme. Lähihoitajilla on kokonaisvaltaista ja monipuolista osaamista, oli kyse sitten laadukkaasta hoidosta, vuorovaikutustaidoista, arjen rutiinien sujuvuudesta tai asiakkaidemme huolenpidosta.

Meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Ymmärrys lähtee empatiasta

Toisinaan vaihdetaan kuulumisia ja jutellaan. Välillä vain kuunnellaan. Lähihoitaja tuntee asiakkaidensa tarpeet ja ymmärtää heitä. Usein syntyy myös ystävyyssuhteita.

Tutustu mitä kaikkea somevaikuttaja Nelli Orellille selvisi lähihoitajan työstä hänen vierailtuaan lähihoitaja Essin työpaikalla Ykköskodissa, jossa asuu päihde- ja mielenterveyskuntoutujia.

Lue lisää

Hoito on kaiken perusta

Lähihoitaja seuraa asiakkaiden terveyttä läheltä ja tekee myös hoitotoimenpiteitä, kuten haavanhoitoa ja kuntoutusta. Työ on vastuullista ja vaatii tarkkuutta sekä tietämystä, mutta hyvin antoisaa.

Tutustu mitä kaikkea somevaikuttaja Mikael Renwallille selvisi lähihoitajan työstä hänen vierailtuaan lähihoitajaopiskelija Annan työpaikalla Mainiokodissa, jossa asukkaat ovat ikäihmisiä.

Lue lisää

Huolenpito on välittämistä

Lähihoitajalla on erityinen vastuu ihmisten perustarpeista ja asumisympäristön siisteydestä. Huolenpito on läsnä joka hetkessä.

Tutustu mitä kaikkea somevaikuttaja Rosanna Kuljulle selvisi lähihoitajan työstä hänen tutustuttuaan Kotipalvelu Mehiläisen lähihoitaja Miskan työpäivään kotona hoidettavien asiakkaiden luona.

Lue lisää

Arki ei ole vain rutiineja

Lähihoitajan päivittäiseen työhön kuuluu mm. raporttien kirjaamista, organisointia ja järjestämistä, mutta myös haastavia tilanteita ja priorisointia vaativia päätöksiä, joihin saat tarvittavan koulutuksen ja tuen esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi.

Tutustu mitä kaikkea somevaikuttaja Dokke Tasille selvisi lähihoitajan työstä hänen vierailtuaan lähihoitajaopiskelija Cassandran työpaikalla vammaisten ja vammautuneiden Onnikodissa.

Lue lisää

Lähihoitajien työpaikat Mehiläisessä

Olipa haaveena työ esimerkiksi lasten ja nuorten, vammaisten, ikäihmisten parissa tai vaikkapa lääkärikeskuksen asiakaspalvelussa, meillä Mehiläisessä on Suomen kattavimmat ja joustavimmat työmahdollisuudet lähihoitajille ja alan opiskelijoille.

Meillä pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja sinusta pidetään hyvää huolta. Olet tärkeä ja arvokas osa iloista työporukkaamme ja esihenkilösi on tukenasi arjessa.

Olet lämpimästi tervetullut meille töihin! Tutustu lähihoitajien työmahdollisuuksiin Mehiläisessä.

Mainiokodit tarjoaa ikääntyneille asumis- ja hoivapalveluita ja luo parempaa ikääntyneiden hoivaa Suomeen. Mahdollistamme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen ja hyvän elämän. Tavoitteenamme on olla toimialan laatujohtaja sekä alan houkuttelevin työpaikka.

Meillä Mainiokodeissa pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Mainioita työpaikkoja ympäri Suomea – katso avoimet työpaikat!

Katso Mainiokotien avoimet työpaikat

Onnikotien tehtävänä on mahdollistaa vammaispalveluiden asukkaille yksilöllinen ja aktiivinen elämä. Tukea tarvitsevalle tarjotaan koti, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea.

Onnikodeissa pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia töitä. Panostamme erityisesti työntekijöiden perehdyttämiseen ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan.

Teemme Onnikodeissa ainutlaatuista arkea joka päivä. Tule tekemään arvokasta työtä vammaisten asumispalveluihin!

Katso Onnikotien avoimet työpaikat

Ykköskodeissa rakennamme yhdessä parempaa huomista. Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta sekä kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Ykköskodeissa kohdataan mielenterveys- ja päihdekuntoutujat ymmärtäen ja empaattisesti. Haluamme viestittää asiakkaan kokonaisvaltaista arvostusta ja hyvää kohtaamista sekä kunkin oman näköisen elämän tukemista.

Työntekijät ovat arvostavia kanssakulkijoita, joiden ei ole tarkoitus ratkaista asioita kuntoutujan puolesta. Luomme yhdessä hyvän vuorovaikutussuhteeen, jossa kuntoutusprosessi on yhteinen asia. Tämä näkyy myös koulutuksissa, joiden sisältöjä opiskellaan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Ykköstyöpaikkoja mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluissa – tutustu avoimiin työpaikkoihin!

Katso Ykköskotien avoimet työpaikat

Familarin tavoitteena on rakentaa parempaa tulevaisuutta edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Tarjoamme monipuolisia ja vaikuttavia lastensuojelupalveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon.

Familarissa lähihoitajat ovat tärkeä osa lasten ja nuorten jokapäiväistä arkea ja toimivat osana moniammatillista työryhmää. Tule tekemään vaikuttavaa lastensuojelutyötä Familariin!

Katso Familarin avoimet työpaikat

Kotihoito tarjoaa ikääntyneille yksilöllistä tukea arjen toimiin
Tarjoamme myös helpotusta ikääntyneen omaishoitajan vapaiden järjestämiseen. Työ kotihoidossa pitää sisällään perinteistä hoitotyötä, sairaanhoidollisia toimenpiteitä, lääkehoitoa, seurantaa, sekä asiakkaiden palvelutarpeen arviointia. Työ sisältää myös paljon yhteistyötä tilaajan sekä omaisten suuntaan. Työ on osittain liikkuvaa, joten tarvitset kotihoidon työssä yleensä ajokortin.

Tarjoamme kotihoidossa kattavan perehdytyksen jokaiselle työntekijällemme ja meillä pystyt aidosti vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Tutustu lähihoitajan työhön koti ja hoitajapalveluissa.

Tutustu

Vammaispalvelut kotiin tarjoavat kiireetöntä työtä lähihoitajille
Haluaisitko tehdä kiireetöntä ja henkilökohtaista hoitotyötä, jossa saat keskittyä vain yhteen potilaaseen koko vuorosi ajan? Tällaista on työskentely hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä.

Hoitajan keskeinen tehtävä on asiakkaan hengityksen tukeminen hengityslaitteen avulla. Tähän työhön tarjoamme kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen, eikä aikaisempaa kokemusta hengitysapulaitteiden hallinnasta tarvita. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat lääkehoito, perushoito ja ravitsemus potilaan rinnalla kulkien. Tutustu työhön lähihoitaja Nellan kertomana.

Lue lisää koti- ja hoitajapalveluista

Hoitajavuokrauksessa saat työhön vaihtelua ja vapautta

Sytytkö monipuolisista työtehtävistä, joissa pääset oppimaan uusia taitoja? Mehiläisen hoitajavuokrauksessa tarjoamme sinulle monipuolisia vaihtelevia työtehtäviä eri työkohteissamme.

Keikkatyössä pääset itse vaikuttamaan missä ja milloin työskentelet. Tarjoamme erilaisia työsuhdemuotoja, joista voit valita juuri sinun omaan elämäntilanteesi sopivan. Tarjoamme Mehiläisen hoitajavuokrauksessa työvuoroja esimerkiksi palvelutaloissa ja asumisyksiköissä, kotihoidossa ja vuodeosastoilla.

Katso videolta, mitä lähihoitaja Nea kertoo keikkatyöstään hoitajavuokrauksessa ja tutustu hoitajavuokraukseen kotisivuiltamme.

Tutustu hoitajavuokraukseen

Mehiläisen lääkärikeskuksessa lähihoitaja toimii kassa- ja asiakaspalvelutyössä vastaanottojen respoissa ja puhelimitse. Tämän lisäksi lähihoitajat osallistuvat potilastyöhön avustavana sekä itsenäisesti soveltuvin osin ja huolehtivat asiakkaan hoitopolusta kokonaisvaltaisesti.

Mehiläisen lääkärikeskusten Asiakaspalvelukeskus on Mehiläisen sydän, jossa palvelemme asiakkaitamme puhelimitse monenlaisissa asioissa valtakunnallisesti, etelästä pohjoiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Porissa, Vaasassa, Porvoossa ja Helsingissä.

Palveluneuvojamme auttavat löytämään asiakkaallemme parhaan mahdollisen asiantuntijan ja palvelun. Tutustu palveluneuvojiemme monipuoliseen työhön.

Tutustu

Harjun Terveydessä Päijät-Hämeessä lähihoitaja työskentelee sotekeskuksen vastaanotoilla ja palveluneuvonnassa. Lähihoitajat pitävät itsenäistä vastaanottoa hoitaen haavoja, poistavat ompeleita, huuhtelevat korvia ja tekevät kuulotutkimuksia. Heillä on myös avustavia tehtäviä mm. lääkäreiden avustaminen toimenpiteissä.

Siikalatvalla lähihoitajille töitä on tarjolla terveyskeskuksen akuuttivuodeosastolla, perhetyön parissa sekä ikääntyneiden koti- ja asumispalveluissa. Meillä voit olla myös osa Timanttitiimiä, jossa pääsee työskentelemään näissä kaikissa! Ja mikä parasta, voit vaihtaa työtehtävää sujuvasti vaihtamatta työnantajaa.

Länsi-Pohjan Keskussairaala Kemissä tarjoaa lähihoitajille mahdollisuuksia työskennellä erikoissairaanhoidossa vuodeosastoilla.

Tutustu lähihoitajiimme

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Lähihoitajan työ Mehiläisen Mainiokodeissa on ollut Kirsille nappivalinta

Lähihoitajana ikäihmisten asumispalveluja tarjoavassa Mainiokoti Siirissä toimiva Kirsi Myllyneva tiesi jo pienenä haluavansa hoitajaksi. Niinpä hän päätyi opiskelemaan lukion jälkeen terveydenhoito-oppilaitokseen. Lähihoitajan työ Mehiläisessä on osoittanut alan valinnan oikeaksi, ja Kirsi tykkää työstään edelleen.

Lähihoitaja Miskan työssä Kotipalvelu Mehiläisessä riittää vastuuta ja merkitystä

Miska Lindström toimii lähihoitajana ja vuorovastaavana Kotipalvelu Mehiläisessä Turussa. Hän vastaa työssään ikääntyneiden asiakkaidensa perushoidosta ja avustaa heitä arjen askareissa. Miska kokee työnsä erittäin vastuulliseksi ja merkitykselliseksi – eikä vähiten siksi, että hän saattaa olla ainoa ihminen, joka käy asiakkaidensa luona. Siksi hän haluaa antaa itsestään kaiken tavatessaan asiakkaitaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.

Avoimet työpaikat lähihoitajille

paikkaa

Lisää aiheesta