Hoitajavuokraus

Tarvitsetko hoitajan sijaiseksi, helpottamaan ruuhkahuippuja tai lisäresurssiksi esimerkiksi oman henkilöstön koulutusjakson ajaksi? Tarvitsetko apua esimerkiksi korona- tai papa-näytteenottoon tai influenssarokotuksiin? Mehiläiseltä voit vuokrata hoitajan joustavasti myös lyhyellä varoitusajalla. Mehiläisen hoitajavuokraus tarjoaa ammattitaitoisia, koulutettuja hoitajia kaikkiin sosiaali- ja terveysalan yksiköihin. Lääkärivuokraus kuuluu Mehiläisen henkilöstöpalveluihin.

Mihin hoitajan voi vuokrata?

Hoitajan voi vuokrata Mehiläisen hoitajavuokrauksen kautta kuntien, kaupunkien tai yksityisten toimijoiden toimipisteisiin. Toimipiste voi olla esimerkiksi:

  • kotihoidon yksikkö
  • palvelutalo
  • hoivakoti
  • terveyskeskus
  • sairaala
  • päiväkoti

Videolla lähihoitaja Nea kertoo työnsä parhaista puolista Mehiläisessä.

Miten vuokraus tapahtuu?

Hoitajan vuokraaminen tapahtuu soittamalla Mehiläisen hoitajavuokrauksen päivystyspalveluun numeroon 010 321 1320 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Hoitajavuokraus päivystää vuoden jokaisena päivänä.

Vuokrauspalvelun käyttäjälle nimetään palvelusta vastaava koordinaattori, jonka avulla hoitajien vuokraaminen on jatkossa entistä helpompaa.

Ammattitaitoiset hoitajat käytössäsi

Mehiläisen hoitajat ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia. Kartoitamme henkilöstön osaamisen ja taustat huolellisesti aina ennen työsuhteen aloittamista. Mehiläisen hoitajavuokrauksen avulla saa luotua oman varahenkilöjärjestelmän ja oman toiminnan sujuvuuden vakituisen henkilöstön ollessa poissa. Mehiläisen hoitajavuokrauksen avulla käytössäsi on suuri määrä asiantuntevia Mehiläisen hoitajia. Mehiläisellä hoitajavuokrauksella on yli 500 tyytyväistä asiakasta.

Katso video, jossa Johanna kertoo sairaanhoitajan keikkatyöstä Mehiläisessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Hoitajavuokraus
Kati Mäki, palvelupäällikkö
040 683 2913
kati.maki@mehilainen.fi
lahihoitajavuokra@mehilainen.fi
sairaanhoitajavuokra@mehilainen.fi

Vammais- ja perhepalvelut
Sari Koskivuori, palvelupäällikkö
040 617 5875
sari.koskivuori@mehilainen.fi
vammaispalvelut@mehilainen.fi

Toni Haapamäki, palvelujohtaja
toni.haapamaki@mehilainen.fi

Lisää aiheesta