Hoitajavuokraus

Tarvitsetko hoitajan sijaiseksi, helpottamaan ruuhkahuippuja tai lisäresurssiksi esimerkiksi oman henkilöstön koulutusjakson ajaksi? Tarvitsetko apuja esimerkiksi korona- tai papa-näytteenottoon tai influenssarokotuksiin? Mehiläiseltä voit vuokrata hoitajan joustavasti myös lyhyellä varoitusajalla. Mehiläisen hoitajavuokraus tarjoaa ammattitaitoisia, koulutettuja hoitajia kaikkiin sosiaali- ja terveysalan yksiköihin. Lisäksi tarjoamme sairaan lapsen kotihoidon Karhunpoika-palvelua.

Mihin hoitajan voi vuokrata?

Hoitajan voi vuokrata Mehiläisen hoitajavuokrauksen kautta kuntien, kaupunkien tai yksityisten toimijoiden toimipisteisiin. Toimipiste voi olla esimerkiksi:

  • kotihoidon yksikkö
  • palvelutalo
  • hoivakoti
  • terveyskeskus
  • sairaala
  • päiväkoti

Miten vuokraus tapahtuu?

Hoitajan vuokraaminen tapahtuu soittamalla Mehiläisen hoitajavuokrauksen päivystyspalveluun numeroon 050 433 1665. Hoitajavuokraus päivystää vuoden jokaisena päivänä.

Vuokrauspalvelun käyttäjälle nimetään palvelusta vastaava koordinaattori, jonka avulla hoitajien vuokraaminen on jatkossa entistä helpompaa.

Ammattitaitoiset hoitajat käytössäsi

Mehiläisen hoitajat ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia. Kartoitamme henkilöstön osaamisen ja taustat huolellisesti aina ennen työsuhteen aloittamista. Mehiläisen hoitajavuokrauksen avulla saa luotua oman varahenkilöjärjestelmän ja oman toiminnan sujuvuuden vakituisen henkilöstön ollessa poissa. Mehiläisen hoitajavuokrauksen avulla käytössäsi on suuri määrä asiantuntevia Mehiläisen hoitajia. Mehiläisellä hoitajavuokrauksella on yli 500 tyytyväistä asiakasta.