Työharjoittelu Mehiläisessä

Tervetuloa Mehiläiselle työharjoitteluun! Tarjoamme laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja monipuolisia työssäoppimisen mahdollisuuksia eri ammattiryhmien opiskelijoille ympäri Suomen.

Mehiläinen opiskelijoille

Opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita Mehiläiseen ja meillä pääset hyödyntämään laajasti oppimaasi ja kehittämään ammattitaitoasi huippuammattilaisten ohjaamana. Meillä on monipuolisia työharjoittelumahdollisuuksia esimerkiksi Mehiläisen omissa lääkärikeskuksissa, sairaaloissa sekä osana julkista terveydenhuoltoa toimivissa yksiköissä.

Tarjoamme laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja monipuolisia työssäoppimisen mahdollisuuksia sairaanhoitajille, lähihoitajille, lääkäreille ja muille terveyden alan opiskelijoille. Terveydenalan ammattiryhmien lisäksi tarjoamme työharjoittelumahdollisuuksia myös tukipalveluissamme, kuten vaikkapa markkinoinnin tai HR:n tiimeissä. Työharjoittelun lisäksi Mehiläisessä on mahdollisuuksia esimerkiksi opinnäytetöiden tai kehitysprojektien tekemiseen.

Tervetuloa osaksi Mehiläisen tarinaa!

Työharjoittelu ja työssäoppiminen

Tarjoamme laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja monipuolisia työssäoppimisen mahdollisuuksia eri ammattiryhmien opiskelijoille ympäri Suomen. Toivomme, että pystyt jakamaan kanssamme uusimpia oppejasi ja saat meiltä lisää omaan osaamiseesi.

Mehiläisessä työharjoittelijoista pidetään huolta ja hyvin suunniteltu perehdytyksemme varmistaa, että työharjoittelusi käynnistyy sujuvasti. Lisäksi tiimi on tukenasi koko työssäoppimisesi ajan. Katso alta, miten voit hakeutua harjoitteluun eri ammattiryhmien osalta.

Työharjoittelut Mehiläisen vammaisten palvelukodeissa - Onnikodit

Olethan yhteydessä kyseisen toimipisteen yksikönjohtajaan, jossa haluaisit harjoittelusi suorittaa. Onnikotien toimipisteet löydät täältä .

Työharjoittelut Mehiläisen ikääntyneiden hoivakodeissa - Mainiokodit

Olethan yhteydessä kyseisen toimipisteen yksikönjohtajaan, jossa haluaisit harjoittelusi suorittaa. Mainiokotien toimipisteet löydät täältä .

Työharjoittelut Mehiläisen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluissa - Ykköskodit

Olethan yhteydessä kyseisen toimipisteen yksikönjohtajaan, jossa haluaisit harjoittelusi suorittaa. Ykköskotien toimipisteet löydät täältä .

Työharjoittelut Mehiläisen lastensuojelu- ja perhepalveluissa - Familar

Olethan yhteydessä kyseisen toimipisteen yksikönjohtajaan, jossa haluaisit harjoittelusi suorittaa. Familarin toimipisteet löydät täältä .

Sairaanhoitajien ja lähihoitajien työharjoittelut Mehiläisen lääkärikeskuksissa

Olethan yhteydessä sähköpostitse palvelupäällikköön siinä yksikössä, jossa olisit kiinnostunut harjoittelusi suorittamaan. Lääkärikeskusten toimipisteemme ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.

Terveydenhoitajien työharjoittelut Mehiläisen työelämäpalveluissa

Laitathan hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: tyoterveyshoitajaksi@mehilainen.fi. Ilmoitathan viestin aihekentässä paikkakunnan ja toimipisteen tai toimipisteet, joissa olisit kiinnostunut harjoittelusi suorittamaan. Voit myös halutessasi liittää hakemukseen CV:si.

Röntgenhoitajien työharjoittelut Mehiläisen lääkärikeskuksissa

Laitathan hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: kuvantaminen-mehilainen@mehilainen.fi. Ilmoitathan viestin aihekentässä paikkakunnan ja toimipisteen tai toimipisteet, joissa olisit kiinnostunut harjoittelusi suorittamaan. Voit myös halutessasi liittää hakemukseen CV:si.

Bioanalyytikoiden työharjoittelut Mehiläisen laboratorioissa

Laitathan hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen: beelab@mehilainen.fi Ilmoitathan viestin aihekentässä paikkakunnan ja toimipisteen tai toimipisteet, joissa olisit kiinnostunut harjoittelusi suorittamaan. Voit myös halutessasi liittää hakemukseen CV:si.

Työharjoittelut Mehiläisen Koti- ja hoitajapalveluissa

Työharjoittelumahdollisuuksiin Mehiläisen koti- ja hoitajapalveluissa voit tutustua täällä.

Huomioithan, että julkaisemme sosiaali- ja terveysalan AMK-harjoittelupaikkojamme myös Jobiili-järjestelmässä, josta kannattaa katsoa avoinna olevia harjoittelupaikkoja eri yksiköissämme .

Mehiläisessä on harjoittelumahdollisuuksia esimerkiksi hammashoitaja-, suuhygienisti- tai hammaslääkäriopiskelijoille sekä yksityisen puolen että julkisten palveluiden toimipisteissä.

Hammas Mehiläisen harjoittelupaikat

Mikäli sinua kiinnostaa hammashoitajan tai suuhygienistin harjoittelumahdollisuudet yksityisissä palveluissa, eli Hammas Mehiläisen toimipisteissä, laitathan sähköpostiviestiä osoitteeseen: miia.ruhanen@mehilainen.fi

Julkisen terveydenhuollon harjoittelupaikat

Mikäli sinua kiinnostaa hammashoitajan tai suuhygienistin harjoittelumahdollisuudet julkisissa palveluissa, laitathan sähköpostiviestiä osoitteeseen: ann-mari.lucander@mehilainen.fi ja hammaslääkäreiden osalta: miia.ehrnrooth@mehilainen.fi

Fysios Mehiläinen on osa Mehiläisen konsernia ja meillä työskentelee yli 1200 terapia-alan ammattilaista. Tarjoamme monipuolisia terapiapalveluita lähes 100 paikkakunnalla ja yli 150 toimipisteessä.

Fysios Mehiläisestä löytyy palveluita lapsille ja nuorille, työikäisistä ikääntyneisiin, urheiluseuroille ja esim. raskaana oleville sekä synnyttäneille äideille. Ammattilaisemme ovat kouluttautuneet mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, neurologiseen ja geriatriseen fysioterapiaan, lymfaterapiaan sekä psykofyysiseen fysioterapiaan.

Toimipisteidemme työelämäharjoittelupaikat fysioterapeuteille löytyvät ja ovat varattavissa Jobiili-järjestelmän kautta .

Mikäli olet kiinnostunut toiminta- tai puheterapian harjoittelumahdollisuuksista, olethan yhteydessä kyseisen alueen aluepäällikköön, missä olisit kiinnostunut harjoittelusi suorittamaan. Aluepäälliköiden yhteystiedot löydät tältä sivulta.

Mehiläisessä on hyvät erikoistumismahdollisuudet lääkäreille ja lisäksi teemme monipuolista koulutus- ja tutkimusyhteistyötä lääketiedeyliopistojen kanssa. Tutustuthan tarkemmin Tieto ja taito -sivuihimme, jossa kerrotaan tästä lisää.

Mehiläisessä on tarjolla myös monipuolisia työmahdollisuuksia lääkäriopiskelijoille esimerkiksi lääkärikeskuksessamme, asiakaspalvelukeskuksessamme, vakuutuspalveluissa ja laboratorioissamme. Lisätietoa lääkäreiden työmahdollisuuksista löydät täältä.

Röntgenhoitajat

Mehiläinen tarjoaa röntgenhoitajille monipuolisesti mahdollisuuksia työharjoitteluun Mehiläisen yksityisissä lääkärikeskuksissa. Meillä pääset kehittymään röntgenhoitajana ja saat harjoitteluun hyvän perehdytyksen. Meillä on avoin ilmapiiri, jokaista tiimiläistä arvostetaan ja saat harjoittelusi ajaksi koko tiimin tuen.

Ota yhteyttä:
kuvantaminen-mehilainen@mehilainen.fi

Bioanalyytikot

Bioanalyytikoille on Mehiläisessä tarjolla monipuolisesti työharjoittelumahdollisuuksia lääkärikeskuksissa ympäri Suomen. Mehiläisen laboratoriosektorin Tieto ja Taito -perehtymisohjelma tarjoaa bioanalyytikoille mahdollisuuden päästä kehittymään laboratoriotyön asiantuntijoiksi.

Ota yhteyttä:
beelab@mehilainen.fi

Opinnäytetyötä tai kehitysprojektia tekemässä?

Mehiläisessä on työharjoitteluiden lisäksi mahdollisuuksia myös esimerkiksi opinnäytetyön tai kehitysprojektin tekemiseen sekä muuhun tutkimusyhteistyöhön.

Tutustu

Tutustu meillä työharjoittelunsa tehneisiin ammattilaisiin

Lue lisää Mehiläisen ammattilaisten tarinoita.

Sairaanhoitaja Elsa viihtyy Mehiläisessä etenkin tiimihengen takia

Mehiläiseen sairaanhoitajaksi harjoittelun innoittamana päätynyt Elsa iloitsee työssään erityisesti tiimistään, jossa yhteistyö toimii ja kaikki auttavat toisiaan. Elsa oli kuullut Mehiläisestä paljon hyvää jo opiskeluaikanaan.

Mikä saa terveyskeskuslääkäri Juhon suosittelemaan Mehiläistä työpaikkana?

Mehiläisessä terveyskeskuslääkärinä työskentelevä Juho pitää työssään erityisesti tiiviistä työyhteisöstään. Hän arvostaa myös arjessa helpoksi tehtyä konsultointia sekä sitä, että voi tehdä työnkuvastaan omannäköisensä ja suorittaa koko erikoistumispolkunsa Mehiläisessä.

Terveysalan ihanteellisin työpaikka opiskelijoille

Terveysalan opiskelijat valitsivat Mehiläisen jälleen alan ihanteellisimmaksi työpaikaksi Universumin opiskelijatutkimuksessa. Tutkimuksessa haastateltiin yli 13 000 korkeakouluopiskelijaa, jotka kertoivat näkemyksiään työnantajista ja työelämästä. Opiskelijat valitsivat Mehiläisen ihanteellisimmaksi terveysalan työpaikaksi myös vuonna 2022.

Lue lisää

Lisää aiheesta