Terveysalan opiskelijat valitsivat Mehiläisen jälleen alan ihanteellisimmaksi työpaikaksi

Mehiläinen on terveysalan opiskelijoiden mielestä ihanteellisin työpaikka. Tämä käy ilmi maailman johtavan työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen erikoistuneen Universum Communicationsin toteuttamasta opiskelijatutkimuksesta. Tutkimuksessa haastateltiin* yli 13 000 korkeakouluopiskelijaa. Opiskelijat valitsivat Mehiläisen ihanteellisimmaksi terveysalan työpaikaksi myös vuonna 2022.

- Olemme erittäin iloisia ja kiitollisia saamastamme huomionosoituksesta, jo toista vuotta peräkkäin. Haluttu ja merkityksellinen työpaikka syntyy siellä työskentelevistä ihmisistä, joten tunnustus on samalla kiitos kaikille Mehiläisille. Olemme onnistuneet yhdessä tekemään arvokkaan ja merkityksellisen työmme näkyväksi talon ulkopuolelle. Jatkamme työtämme nöyrin mielin, iloitsee Mehiläisen henkilöstöjohtaja Tatu Tulokas.

Vuoden 2023 tutkimuksessa vastaajille työnantajan tärkeimmiksi ominaisuuksiksi nousivat riittävän korkea palkka nyt ja tulevaisuudessa, ystävällinen työilmapiiri, sekä työntekijöitä kunnioittava kulttuuri.

- Olemme tehneet yhdessä koko talon kanssa systemaattisesti työtä johtamisen, perehdytyksen ja työntekijäkokemuksen eteen. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä mahdollisuuksiin kehittyä ja loistaa työssään. Tarjoamme monipuolisia urapolkuja ja yrityskulttuurimme kannustaa onnistumaan, toteaa Mehiläisen henkilöstön kehitysjohtaja Anu Kolari.

- Panostamme siihen, että opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden on helppoa ja turvallista aloittaa työuransa meillä. Meillä opiskelijat ja vastavalmistuneet saavat aina kokeneiden kollegoiden ja esihenkilöiden tuen ja työntekijöistä pidetään aidosti hyvää huolta. Opiskelijat tuovat työyhteisöihin uutta energiaa ja tarjoavat myös tiimeille mahdollisuuden oppia, Kolari lisää.

Mehiläinen haluaa jatkossakin olla työpaikkana tunnettu erinomaisesta laadusta, mielenkiintoisista työtehtävistä ja parhaista ihmisistä. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työnantajuus on yksi Mehiläisen vastuullisuusohjelman neljästä osa-alueesta.

- Mehiläisen menestys on aina perustunut meillä työskenteleviin ihmisiin. Onnistumisissa on kyse koko talon yhteispelistä, jossa eri liiketoiminnat ja tiimit puhaltavat yhteen hiileen. Haluamme yhdessä tehdä näkyväksi sitä, millainen välittävä ja innostava työyhteisö meillä on ja kuinka jokainen yksilö tuo rikkautta tiimiinsä. Yksi asia yhdistää meitä kaikkia mehiläisiä – meillä on elämä tehtävänä, päättää Head of Employer Branding, Reetta Rautkivi.

*) Tutkimusaika: lokakuu 2022 – maaliskuu 2023.

Katso mitä mehiläiset kertovat työstään ja Mehiläisestä!

Tutustu Nooran työhön videolta ja kuuntele, miksi hänen mielestään kannattaa hakea töihin juuri Mehiläiseen.

Katso videolta, mitä Linda kertoo puheterapeutin työstään ja siitä, miksi hän viihtyy Mehiläisessä.

Petran työssä kaikki lähtee tiimityöstä. Tutustu Petran työn arkeen tarkemmin videolta.

Katso videolta, mikä sai Annin tulemaan hammaslääkäriksi Mehiläiseen ja miksi hän viihtyy meillä edelleen.

Mehiläinen tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja useille ammattiryhmille eri liiketoiminta-alueilla ympäri Suomen.

Tutustu uramahdollisuuksiimme!


Uutinen julkaistu 15.5.2023