Mehiläinen on tutkitusti ihanteellinen työnantaja

Mehiläinen on tehnyt pitkäjänteisesti työnantajakuvatyötä ja haluamme olla terveysalan ihanteellisin työnantaja. Olemme ylpeitä ja kiitollisia myös saamistamme tunnustuksista.

Mehiläinen työnantajana – joustava, luotettava ja kehittyvä

Mehiläisen työntekijöiden omien kuvausten mukaan Mehiläinen on työnantajana joustava, luotettava ja kehittyvä. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä mahdollisuuksiin kehittyä ja loistaa työssään.

Henkilökuntamme viihtyy meillä aidosti ja vahvuuksiamme ovat esihenkilötyö sekä työyhteisömme yhteishenki. Esihenkilömme ovat tukena kaikissa tilanteissa ja hyvään johtajuuteen kuuluu onnistumisten johtaminen ja innostavan työilmapiirin sekä yhteishengen luominen.

Mehiläisen ulkoista työnantajakuvaa on kehitetty aidoilla teoilla sisältäpäin. Siksi olemme ylpeitä ja kiitollisia myös organisaation ulkopuolelta tulleista tunnustuksista, joista tällä sivulla on muutama esiteltynä.

Terveysalan ihanteellisin työpaikka opiskelijoille

Terveysalan opiskelijat valitsivat Mehiläisen jälleen alan ihanteellisimmaksi työpaikaksi Universumin opiskelijatutkimuksessa. Tutkimuksessa haastateltiin yli 13 000 korkeakouluopiskelijaa, jotka kertoivat näkemyksiään työnantajista ja työelämästä. Opiskelijat valitsivat Mehiläisen ihanteellisimmaksi terveysalan työpaikaksi myös vuonna 2022.

Lue lisää

Rekrygaala – Vuoden työnantajabrändi 2022

Mehiläinen valittiin Rekrygaalassa vuoden 2022 työnantajabrändiksi. Vuoden työnantajabrändi -palkinto annetaan vuosittain työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä ja tehnyt johdonmukaista ja strategista brändityötä. Asiantuntijaraati perusteli valintaansa Mehiläisen tekemällä pitkäjänteisellä työllä työnantajakuvansa eteen vakavasta osaajapulasta kärsivällä alalla.

Lue lisää

Magnet Awards – Creating an Employer Brand 2023

Mehiläinen saavutti ensimmäisen sijan Magnet Awards 2023 -gaalassa "Creating an Employer Brand" -kategoriassa. Kategoriassa palkittiin yritys, joka on onnistuneesti rakentanut vahvaa työnantajabrändiä sekä luonut selkeän työnantajan arvolupauksen ja strategian työnantajabrändin kehittämiseen.

Lue lisää

Viiden tähden koulutuspaikka

Terveyskeskus Mehiläinen sai korkeimman viiden tähden arvosanan Nuorten Lääkärien Yhdistyksen (NLY) vuoden 2021 koulutuspaikkakyselyssä. Upean tuloksen on mahdollistanut pitkäjänteinen työ yleislääketieteeseen erikoistuvien lääkärien koulutuksen kehittämisessä.

Lue lisää

Mitä Mehiläisen työntekijät kertovat meistä?

Loistava työilmapiiri ja ihanat työkaverit, kollegoiden ja esihenkilöiden vahva ammattitaito ja osaaminen, joiden tuki omassa työssä on korvaamatonta.

Virpi, Puheterapeutti

Katso Mehiläisen avoimet työpaikat

Tule osaksi Mehiläisen tarinaa! Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä ja urapolkuja useille ammattiryhmille eri liiketoiminta-alueilla ympäri Suomen.

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisen avoimet työpaikat

Tutustu Mehiläisen työntekijöiden uratarinoihin

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Lähihoitaja Miskan työssä Kotipalvelu Mehiläisessä riittää vastuuta ja merkitystä

Miska Lindström toimii lähihoitajana ja vuorovastaavana Kotipalvelu Mehiläisessä Turussa. Hän vastaa työssään ikääntyneiden asiakkaidensa perushoidosta ja avustaa heitä arjen askareissa. Miska kokee työnsä erittäin vastuulliseksi ja merkitykselliseksi – eikä vähiten siksi, että hän saattaa olla ainoa ihminen, joka käy asiakkaidensa luona. Siksi hän haluaa antaa itsestään kaiken tavatessaan asiakkaitaan.

Mehiläisen digihoitaja Kiia kertoo: ”Tähän työyhteisöön on tosi helppo tulla mukaan.”

Kiia Einistön mielestä sairaanhoitajan työ Mehiläisen Digiklinikalla on täynnä hyviä puolia. Tietolähteitä on käytettävissä ihan eri tavalla kuin sairaalaympäristössä, ja tietoa pääsee jakamaan potilaille reaaliajassa. Ympärillä on tiivis tiimi, jossa kaikki tekevät työtään suurella sydämellä ja yhteisen vision suuntaamana.

Lisää aiheesta