Avoimet työpaikat digitaalisissa palveluissa

Teemme koodia, jolla on merkitys. Rakennamme maailman parasta digitaalista terveydenhuoltoa.

Kaksi asiaa tekee meidät erityisen ylpeiksi.

1. Me luotamme meihin. Tiedämme, että tiimiläisemme ovat rautaisia ammattilaisia, joilta ei mene peukalo suuhun haastavassakaan tilanteessa. Niinpä voimme hyvillä mielin tarjota vastuuta ja vapautta.

2. Kun meille tullaan, meillä pysytään. Kymmenessä vuodessa meiltä on lähtenyt vain muutama – ja osa lähteneistä on palannut takaisin. Tiimiläisillämme ei ole vain fiksu pää vaan myös sydän paikallaan, ja tästä syntyy työyhteisö, johon on mukava tulla ja jossa toisista välitetään.

90 ammattilaista ympärilläsi

Viidessä vuodessa tiimimme koko on viisinkertaistunut, mutta tunnelma ei laske. Teemme ylpeästi paljon töitä sen eteen, että töissä viihdytään ja tiimi toimii.

Yli miljoona käyttäjää OmaMehiläisessä

Olemme digitaalisten verkkopalveluiden edelläkävijä, ja kädenjälkesi meillä vaikuttaa laajaan joukkoon suomalaisia jatkuvasti.

Terveyttä myös maailmalle

BeeHealthy-tiimissämme viedään terveydenhuollon digiosaamista Suomen rajojen ulkopuolelle – tällä seikkailulla et takuulla tule pitkästymään!

In-house tiimi vai konsulttitalo?

Meillä et joudu valitsemaan. Olet osa Suomen kovinta in-house devaustiimiä, ja halutessasi BeeHealthy -tiimissä pääset työskentelemään vaihtuvissa asiakasprojekteissa.

Näiden palveluiden parissa työskentelemme

Tässä muutamia kehittämiämme palveluita, joiden kautta pääset vaikuttamaan suomalaisten terveyteen. Mikä sinua kiinnostaisi?

Yli 600 000 käyttäjää

OmaMehiläinen Web

OmaMehiläinen on palvelu, jossa asiakkaamme voivat mm. seurata omien ja perheprofiileihin liitettyjen henkilöiden terveystietoja sekä asioida ympäri vuorokauden auki olevalla Digiklinikallamme.

TypeScript
React
Redux
Styled Components
Mehiläinen
Intoa ja hyvää meininkiä pullollaan oleva Suomen kovin in-house devaustiimi. Olit sitten jo alasi rautainen konkari tai vasta uraasi starttaileva hiomaton timantti, kotimaan projekteistamme löytyy sinulle varmasti haastetta sekä innostavia hommia.
BeeHealthy
BeeHealthy  on Mehiläisen osaamisen pohjalta kehitetty startup ja alustaratkaisu, joka auttaa terveydenhuollon toimijoita ympäri maailman tekemään digiloikan. Haluatko päästä rakentamaan skaalautuvaa terveydenhuollon SaaS-ratkaisua ja oletko innostunut tekemään terveydenhuollosta fiksumpaa?

Olen työskennellyt Mehiläisellä jo seitsemän vuotta ja nähnyt, miten olemme kovien ammattilaisten voimin nousseet terveydenhuoltoalan digikehityksen aallonharjalle. Teemme mielestäni Suomen parasta palvelua moderneilla teknologioilla, ja siitä olen erittäin ylpeä. Parasta onkin, että työn jälki näkyy suoraan suurelle joukolle suomalaisia – niin yksityisen kuin julkisenkin terveydenhuollon puolella.

Mikko Virta
Lead Developer, Mehiläisessä vuodesta 2013

Töihin digitaalisiin palveluihin?

Jätä yhteystietosi ja kerro meille kiinnostuksen kohteistasi sekä osaamisestasi, niin palataan asiaan!

Olen kiinnostunut

Olen kiinnostunut

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.

Avoimet työpaikat

Digitaaliset Palvelut
Helsinki, Olavinkatu
Jyväskylä, Yliopistonkatu
Tampere, Hämeenkatu 6, 6 krs
Digitaaliset Palvelut
Helsinki, Olavinkatu