Avoimet työpaikat fysioterapeuteille

Laajasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia fysioterapeuteille ja työfysioterapeuteille. Tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä, jossa pääset hyödyntämään kattavasti ammattitaitoasi.

Fysioterapian työpaikat Mehiläisessä

Meillä Mehiläisessä voit työskennellä monipuolisesti erilaisissa kuntoutuksen tehtävissä. Mehiläinen tarjoaa laajasti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia fysioterapeuteille ja työfysioterapeuteille. Lisäksi Mehiläisessä on monipuolisia harjoittelumahdollisuuksia fysioterapia-alanopiskelijoille.

Tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä, jossa pääset hyödyntämään kattavasti ammattitaitoasi. Mehiläisessä panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Luomme mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen työssä, verkostoissa kuin erilaisissa koulutuksissa ja valmennuksissa.

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Fysioterapeutiksi Mehiläiseen

Fysioterapeuteille on Mehiläisessä monipuolisesti työmahdollisuuksia mm. lääkärikeskuksissa, Fysios Mehiläisessä, Mehiläinen Tutoriksessa sekä asumis- ja hoivapalveluissa. Mehiläisessä voit työskennellä joko ammatinharjoittajana tai työsuhteessa.

Lue lisää

Työfysioterapeutiksi Mehiläiseen

Työfysioterapeuttina Mehiläisessä pääset tekemään moniammatillista yhteistyötä työterveyden tiimissä. Työfysioterapeuttina voit työskennellä myös digitaalisten terveyspalveluiden parissa.

Lue lisää

Fysioterapeutiksi tai hierojaksi Fysios Mehiläiseen

Tule osaksi Fysios Mehiläisen ammattitaitoista joukkoa kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Fysios Mehiläisessä työskentelee yli 1 000 terapia-alan ammattilaista erilaisissa kuntoutuksen tehtävissä. Meillä on myös oma koulutusyhteisö Fysios Mehiläinen Akatemia, joka tarjoaa satoja alansa ammattilaisten vetämiä ajankohtaisia täydennyskoulutuksia vuodessa.

Lue lisää

Fysioterapeutiksi Mehiläinen Tutorikseen

Mehiläinen Tutoris Fysiot toimivat Tampereella, Raisiossa, Naantalissa, Oulussa, Kemissä ja Rovaniemellä ja tarjoavat vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluita kaikenikäisille kuntoutujille sekä tule-fysioterapiaa. Fysioterapeuttina Mehiläinen Tutoriksessa toteutat yhteisöllistä kuntoutusta asiakkaidemme arkiympäristöissä, kuten päiväkodeissa, kouluissa, kodeissa sekä vastaanotoillamme. Meillä pääset räätälöimään työnkuvaasi ja työuraasi kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan ja kehittämään asiantuntemustasi kouluttautumalla.

Lue lisää

Kiinnostaako fysioterapeutin työ tai ura Mehiläisessä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Siirry lomakkeelle

Mehiläisen fysioterapeuttien tarinoita

Fysioterapeutti Petri auttaa asiakkaitaan pääsemään takaisin tavalliseen arkeen

Petri Valkonen työskentelee fysioterapeuttina Lahden sote-keskuksessa. Urheilutaustaisen Petrin johdatti fysioterapian pariin kiinnostus liikuntaan sekä ihmiskehon toimintaan ja sen kehittämiseen. Työ asiakkaiden kiputilojen helpottamisen ja toimintakyvyn parantamisen parissa onkin tarjonnut hänelle monia palkitsevia hetkiä.

Fysios Mehiläisen toimipisteen esihenkilö Sannakaisa kokee työssään joka päivä ylpeyttä

Fysios Mehiläisen Turun toimipisteen esihenkilön Sannakaisa Vastamäen työura käynnistyi 11 vuotta sitten fysioterapeutin työssä. Esihenkilötehtäviin hän hyppäsi neljä vuotta sitten. ”Mun työssä parasta on ihmiset, joiden kanssa mä saan työskennellä päivittäin”, esihenkilön roolissa selvästi viihtyvä Sannakaisa kertoo.

Avoimet työpaikat

Mehiläinen Tornio Työelämäpalvelut
Tornio, Sairaalakatu
Kemi, Valtakatu 6
Läärikeskus Forssa
Forssa, Rajakatu
Mehiläinen Tampere Hämeenkatu
Tampere, Hämeenkatu 6, 3. krs
Tampere, Kuntokatu
Lääkärikeskus Iisalmi
Iisalmi, Riistakatu
Mainiokoti Joutsen
Espoo, Kipparinkatu
Mainiokoti Karhula
Kotka, Kihlinkatu

Ota yhteyttä

Sirpa Kaarnamaa
Fysios Mehiläinen Rekrytointivastaava, vanhempainvapaalla 13.3. alkaen
Uusimaa, Pohjanmaa, Päijät-Häme
Paula Koivunen
Fysios Mehiläinen Rekrytointikoordinaattori
Uusimaa, Pirkanmaa, Länsi-Suomi
paula.koivunen@mehilainen.fi
Arja Tiensuu
Fysios Mehiläinen Fysioterapeutti
Kymenlaakso, Pohjois-Karjala ja Savo, Keski- ja Pohjois-Suomi, Etelä-Karjala
arja.tiensuu@mehilainen.fi
Terhi Ikonen
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Oulu ja Kemi
terhi.ikonen@mehilainen.fi
Piko Järvinen
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Raisio ja Naantali
piko.jarvinen@mehilainen.fi
Sirpa Baumann
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Rovaniemi
sirpa.baumann@mehilainen.fi
Mervi Rantala
Mehiläinen Tutoris Aluepäällikkö
Tampere ja Hämeenlinna
mervi.rantala@mehilainen.fi
Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä sinuun!

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.