ELÄMÄ
TEHTÄVÄNÄ.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Lääkäriksi Mehiläiselle

Tule osaksi Mehiläisen ammattitaitoista joukkoa kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan. Meillä pääset lääkärinä työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä, kehittymään urallasi ja vaikuttamaan työhösi, niin yksityisellä kuin kuntapuolella.

Etälääkäripalvelujen nopea kehitys tarjoaa uusia näköaloja lääkärin työhön ja meillä voit seurata näköalapaikalta myös muita tutkimus- ja innovaatioprojektejamme.

Olemme alan halutuin työpaikka ja tarjoamme aidosti merkityksellistä työtä, jossa pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi.

Tule mukaan osaksi Mehiläisen tarinaa!

Lääkärin tarina

Kallen mukaan parasta hänen ammatissaan lääkärinä on ihmisten kohtaaminen. Halu auttaa motivoi Kallea ja monta muutakin mehiläistä päivittäisessä työssään.

Digilääkärien kokemuksia

Videolla Digiklinikan lääkärit kertovat työstään. Millaista on etälääkärin työ? Mitä kaikkea digilääkärinä työskentely mahdollistaa?

Kandien kesätyöpaikat

Kandi, onko tulevan kesän työt vielä sopimatta? Tutustu kandien kesätyömahdollisuuksiin Mehiläisessä.

Tutustu kandien kesätyöpaikkoihin

Kiinnostaako lääkärin ura Mehiläisellä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Siirry lomakkeelle

Mehiläisen lääkärien uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Mikä saa terveyskeskuslääkäri Juhon suosittelemaan Mehiläistä työpaikkana?

Mehiläisessä terveyskeskuslääkärinä työskentelevä Juho pitää työssään erityisesti tiiviistä työyhteisöstään. Hän arvostaa myös arjessa helpoksi tehtyä konsultointia sekä sitä, että voi tehdä työnkuvastaan omannäköisensä ja suorittaa koko erikoistumispolkunsa Mehiläisessä.

Gynekologi Sonja on viihtynyt Mehiläisessä jo vuosia

Mehiläisessä gynekologina työskentelevä Sonja kertoo: ”Työ merkitsee mulle ennen kaikkea jatkuvaa mahdollisuutta oppia uutta ja kehittyä niin tiedollisesti kuin taitojen puolesta ja myös ihmiskohtaamisen puolesta.”

Lääkäreitä erilaisiin työnkuviin

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Mehiläisen omista lääkärikeskuksista, sairaaloista, työelämäpalveluista, päivystyspisteistä, Mehiläiselle ulkoistetuista terveyskeskustoimipisteistä, Harjun terveydestä, Mehiläinen Länsi-Pohjasta sekä terveydenhuollon kuntakumppanien eri kohteista. Olipa toiveenasi kokoaikainen, osa-aikainen, päivä-, ilta- tai viikonlopputyö työsuhteessa tai yrittäjänä, saat henkilökohtaista tukea valinnoillesi ensi hetkestä alkaen.

Tutustu alta erilaisiin työnkuviin, joita Mehiläisellä on tarjota sinulle.

Etälääkäriksi Mehiläiseen

Meillä Mehiläisellä voit hyödyntää lääkärinosaamistasi myös etälääkärinä tai tarjoamalla etävastaanottoja joustavasti kotoa käsin.

Lue lisää

Tieto ja Taito- erikoislääkäri- koulutusohjelma

Mehiläisessä voit erikoistua erikoislääkäriksi ja tehdä myös tutkimustyötä joustavasti työnteon lomassa.

Lue lisää

Fellowship- koulutusohjelman avoimet paikat

Koulutusohjelma syventää erikoistuvien ammattilaisten osaamista, tukee ammatillista kehittymistä yhdessä huippuammattilaisten kanssa.

Lue lisää

Lääkäriksi julkisiin terveyspalveluihin

Mehiläinen tarjoaa lääkäreille laajat mahdollisuudet työskennellä osana julkista terveydenhuoltoa toimivissa yksiköissä, joissa voit räätälöidä työnkuvan ja työajan elämäntilanteeseen sopivaksi.

Lue lisää

Yksityislääkäriksi Mehiläiseen

Mehiläisessä moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä koko- tai osapäiväisesti. Tule mukaan osaksi Mehiläisen tarinaa!

Lue lisää YKSITYISLääkärinä toimimisesta

Lääkäriksi Digiklinikalle?

Voit toimia suoraan kotoasi käsin ja auttaa Mehiläisen asiakkaita etänä Digiklinikan kautta.

LUE LISÄÄ

Avoimet työpaikat

322 paikkaa
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä
Voit ottaa myös yhteyttä suoraan rekrytoinnista vastaaviin henkilöihin:
Lääkärikeskus- ja sairaalarekrytoinnin yhteystiedot
Julkisen puolen lääkärirekrytiimin yhteystiedot

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.