Yksityislääkäriksi Mehiläiseen

Meillä on tukea antava työyhteisö ja panostamme ammatilliseen kehittymiseen sekä koulutuksiin. Myös moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Räätälöimme työnkuvasi toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Mehiläisen historia alkaa 6.11.1909, kun Reguel Löfqvist, Akseli Koskimies, Walter Sipilä ja K.F. Hirvisalo perustivat Sairaala O.Y. Mehiläisen Helsingin Huvilakadulle. Nimensä sairaala sai Kalevalaisen taruolennon Mehiläisen mukaan.

Laaja-alainen Mehiläinen on tänä päivänä merkittävä sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnannäyttäjä Suomessa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ihminen ja yhteiskunta. Toimintaamme ohjaa neljä arvoparia: Tieto ja Taito, Välittäminen ja Vastuunotto, Kumppanuus ja Yrittäjyys sekä Kasvu ja Kehitys. Arvot auttavat ymmärtämään, mikä on meille tärkeää nyt ja tulevaisuudessa sekä mihin me Mehiläisessä uskomme.

Mehiläisen vuosikertomus, toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vastuullisuusraportti vuodelta 2022 luettavissa täältä.

Katso Lääkärikeskus- ja sairaalarekrytoinnin yhteystiedot

Mitä lääkärimme kertovat Mehiläisestä?

Pitkän linjan lastenlääkäri Jaana nauttii joustavasta ja antoisasta työstään.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme toteuttamaan maan parasta terveydenhuoltoa. Tahdomme tarjota monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan. Moniammatillinen tiimi sekä kattavat ja hyvin toimivat tukipalvelut tukevat työtäsi. Elämäntilanteesi mukaan voit työskennellä meillä koko- tai osapäiväisesti.

Autamme ja tuemme Sinua toimintamuodon valitsemisessa ja siihen liittyvissä asioissa. Voit lukea aiheesta täältä tai kysyä lisää oman asuinalueesi yhteyshenkilöltä.

Mehiläinen on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Toimipisteverkostomme kattaa jo yli 90 toimipistettä eri puolella Suomea sisältäen 13 sairaalaa. Lisäksi tuotamme Synsam-optikkoliikkeiden silmälääkäripalvelut 36 toimipisteessä. Lääkärintyön lisäksi voimme tarjota kiinnostavia uramahdollisuuksia mm. erikoisklinikoillamme sekä liiketoimintamme kehittämiseen ja johtamiseen liittyvissä tehtävissä.

Mehiläisellä on tavoitteenaan luoda myös “älykkäämpää” terveydenhuoltoa kaikille – sekä terveyspalvelujen tuottajille että potilaille. Vuonna 2020 syntyi BeeHealthy-alusta, jonka avulla haluamme auttaa muita terveydenhuoltopalvelujen tuottajia muuttamaan terveydenhuollon maailmanlaajuista saatavuutta ja tarjontaa. Lue lisää täältä mehilainen.fi/beehealthy

Katso videolta mitä Patrik Währn, Henri Ärölä, Iiro Heikkilä, Kaisla Lahdensuo, Visa Lakka, Helena Kemppinen, Maria Skön, Tero Yli-Kyyny, Jarmo Karpakka ja Noora Leppänen sanoisivat itselleen nuorena lääkärinä?

Tarjoamme sinulle:

Tukea antavan työyhteisön

 • Suunniteltu, henkilökohtainen perehdytys, Moodle-oppimisympäristö itsenäiseen perehtymiseen.
 • Yksikkökohtainen nimetty yhteyshenkilö ja laaja kollegaverkosto vastaanottotyön tukena.
 • Mehiläisen erikoisalavastuulääkärit, toimipaikkojen vastaavat lääkärit ja lääketieteellinen johto lääketieteellisen osaamisen tukena.
 • Kuukausittainen Lääkäripulssi-kysely lääkäreiden työtyytyväisyyden mittaamiseen.
 • Alennuksia yhteistyökumppaneiden palveluista/tuotteista sekä Mehiläisen asiakasedut omista palveluistamme.

Ammatillista kehittymistä ja koulutusta

Laadun seurantaa ja oman työn johtamista

Laajan työvalikoiman

Mehiläisessä voit

 • toimia yksityislääkärinä tai julkisten terveyspalvelujen lääkärinä Mehiläisen omissa tai kuntien tai sairaanhoitopiirien yksiköissä.
 • perehtyä Mehiläisen etäpalveluihin ja ryhtyä hyödyntämään lääkärinosaamistasi potilaille laajemmalla alueella digilääkärinä tai tarjoamalla etävastaanottoja kotoa käsin.
 • etsiä uuden toimipaikan laajasta toimipaikkaverkostostamme.
 • harjoittaa tieteellistä tutkimusta tai ryhtyä tutkijaksi.
 • hakea paikkaa lääketieteelliseen johtoon tai vastaavien lääkäriemme ja erikoisalavastuulääkäriemme joukkoon.
 • kehittää osaamistasi uuteen suuntaan esimerkiksi esimies- tai kehittämistehtävissä.

Yksityislääkäriliiketoiminnan aloittaminen

Huom! Kansainvälistä kokemusta omaaville osaajille tulossa uusia mahdollisuuksia, seuraa www.beehealthy.com .

Tule mukaan osaksi Mehiläisen tarinaa

Jätä yhteystietosi

Katso täältä lääkäreidemme uratarinoita.