Etälääkäriksi Mehiläiseen

Etälääkäripalveluiden nopea kehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja joustavuutta lääkärin työhön niin yksityisellä kuin julkisella puolellakin.

Etälääkäripalveluiden nopea kehitys tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja joustavuutta lääkärin työhön. Meillä voit hyödyntää osaamistasi ja kartoittaa kokemustasi etälääkärinä niin yksityisellä kuin julkisella puolellakin.

Olemme digitaalisten terveyspalvelujen edelläkävijä, jonka tunnetuin ja näkyvin palvelu on Digiklinikka. Etävastaanottokäyttöliittymä tarjoaa toimialan monipuolisimman kattauksen lääkärin työtä helpottavia ja potilaan asiointikokemusta parantavia toiminnallisuuksia.

Etävastaanotto on muodostunut olennaiseksi osaksi moderneja työelämäpalveluja ja valtaosa Mehiläisen yritysasiakkaista on halunnut tarjota myös digiklinikan palvelut työntekijöilleen. TEP-asiakkaiden lisäksi palvelemme myös yksityisasiakkaita, vakuutusasiakkaita ja kuntalaisia.

Toivomme sinulta:

  • Vähintään kahden vuoden monipuolista käytännön kokemusta yleislääkärin työstä valmistumisen jälkeen.
  • Riittävän monipuolista, ajantasaista yleislääkäriosaamista ja kykyä hoitaa kaikenikäisiä potilaita.
  • Potilaslähtöistä asennetta ja hyvää lääketieteellistä laatua.
  • Kykyä sitoutua yhteisiin toimintaperiaatteisiin, halua osallistua toiminnan kehittämiseen.
  • Hyvä osaaminen privaattivastaanottotoiminnan, työterveyden ja vakuutusyhtiöyhteistyön käytännön toimintamalleista ja periaatteista edesauttaa työssä onnistumista.

Kiinnostuitko etätyömahdollisuuksistamme?

Kuulemme mielellämme toiveistasi tulevaisuuden työkuvioiden suhteen ja kerromme kattavista työmahdollisuuksistamme. Kartoitamme puolestasi työmahdollisuuksia koko Suomen alueella ja autamme sopivan työskentelymuodon valinnassa. Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Etälääkäreiden yhteydenottopyyntö

Etälääkäriksi Digiklinikalle

Digiklinikka on moderni ja uusi tapa Mehiläisen lääkäreille tehdä työtä joustavasti aikaan tai paikkaan sitoutumatta. Palvelussa asioi päivittäin tuhansia apua tarvitsevia asiakkaita lapsiperheistä nuoriin aikuisiin ja senioreihin. Digiklinikka on auki 24/7.

Digiklinikka kasvaa ja kehittyy koko ajan niin teknisiltä ominaisuuksiltaan kuin palveluiltaankin. Palvelun lääkäriringissä on rento ja aktiivinen kehityshenki ja yhteydenpito porukan kesken on helppoa.

Tutustu Digiklinikkaan

Privaattisektorin etälääkärintyö

Mehiläinen yksityislääkäreiden on mahdollista kohdata potilaita tavallisten lääkärikeskuksessa tapahtuvien vastaanottojen lisäksi myös etänä puhelin- tai videovastaanottojen muodossa. Etävastaanotot ovat lääkäreille moderni ja nykyaikainen tapa täydentää omia vastaanottojaan sekä tavoittaa potilaita myös muilta paikkakunnilta.

Lääkäri voi toimia Mehiläisessä perinteisesti itsenäisenä ammatinharjoittajana, yhtiön kautta tai OmaPartnersin  osakkaana.

Julkisen puolen etälääkärityö

Vastuulääkäritoiminta/ geriatrinen etälääkäritoiminta

Mehiläisellä vastuulääkäritoiminta pitää sisällään niin julkisia asiakkuuksia, yksityisiä palvelutaloja ja Mehiläisen omaa hoivapalveluiden toimintaa. Meillä voit työskennellä joustavasti joko vain yksittäisen yksikön vastuulääkärinä, täysiaikaisena vastuulääkärinä tai osa-aikaisesti. Toimintaa on ympäri Suomea joten vaihtoehtoja löytyy jokaiselle.

Vastuulääkärimallissa lääkäri tekee fyysisen työkierron vastuillaan oleviin yksiköihin joko kerran kuukaudessa tai kerran kolmessa kuukaudessa riippuen yksiköiden tarpeesta. Tämän lisäksi vastuulääkäri tekee kerran viikossa tai kahdessa etäkierron kuhunkin vastuullaan olevaan yksikköön. Lääkärin vastuulla on yksiköiden asukkaiden kokonaisvastuullinen lääketieteellinen hoito.

Vastuulääkärille tarjotaan perehdytys vastuulääkäritoimintaan, vastaavan geriatrin tuki sekä konsultointimahdollisuus sekä ison konsernin edut, tuki ja työmahdollisuudet.

Meillä voit työskennellä vastuulääkärinä jos olet vähintään lääketieteen lisensiaatti ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, haluat vastata omista työjärjestelyistä, arvostat etätyötä ja sinulla on kiinnostuneisuus ikäihmisten hoidosta.

Psykiatrian etävastaanotto

Mehiläisen psykiatrian palvelut on perustettu vastaamaan valtakunnalliseen murrokseen mielenterveysongelmien kasvaessa. Palvelumme ovat kehittyneet perinteisestä lääkärivuokrauksesta etäpalveluihin, joiden kysyntä on asiakkaidemme parissa lisääntyneet. Koronaviruksen vaikutus on näkynyt myös digitaalisten palveluiden kehityksessämme sekä asiakkaidemme kiinnostuksessa etäpalveluita kohtaa. Julkisten asiakkaiden lisäksi tuotamme Mehiläisen työterveyshuollon palveluille psykiatrian konsultaatioita. Mehiläinen valittiin vuonna 2019 edelläkävijäksi digitaalisten palveluiden osalta. Asiantuntijapalvelumme koostuvat seuraavista osa-alueista:

  • Psykiatrian lääkärivuokraus
  • Psykiatrian konsultaatiopalvelut
  • Etävastaanottopalvelut
  • Jononpurku- ja päivystyspalvelut
  • Työnohjaus- ja koulutuspalvelut

Mehiläisessä etäpsykiatrian työtehtävät voidaan räätälöidä tarpeiden mukaisesti, ja suunnitella yhdessä lääkärin kanssa. Tarjoamme etätyöhön käytettävät laitteistot, perehdytyksen etäpsykiatrian työhön, joustavat työajat, ison konsernin edut ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana.

Mikäli olet psykiatrian, nuoriso- tai lastenpsykiatrian erikoislääkäri, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, kiinnostuneisuus etätyöhön sekä intoa kokeilla uusia toimintamalleja, niin olet etsimämme henkilö.

Etälääketieteenkeskuksen lääkäripalvelut julkisessa perusterveydenhuollossa

Etälääketieteenkeskuksessa lääkärimme toimivat osana moniammatillista tiimiä yhdessä osaavien sairaanhoitajiemme kanssa. Työnkuvaan sisältyy tavanomaisia perusterveydenhuollon etänä hoidettavia asioita kuten hoitaja konsultaatioita, hoidon kiireellisyyden arviointia, laboratorio kokeiden tulkintaa, reseptien uusintaa, sekä erilaista ohjausta ja neuvontaa. Potilaat ovat tiimiimme yhteydessä puhelimitse tai digitaalisen palvelukanavan kautta.

Työtä voit tehdä elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla: arkena, iltaisin tai viikonloppuina. Työvuoroja on tarjolla kaikkina päivinä klo 8–22 välillä. Työ soveltuu myös lisätyöksi muun työn rinnalle, perhevapailla olevalle tai lomalla vaikka kesämökillä tehtäväksi. Koulutukseltasi voit olla erikoislääkäri tai lääketieteen lisensiaatti. Toivomme sinulla olevan jo vähintään vuosi kliinistä kokemusta perusterveydenhuollosta valmistumisen jälkeen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja etänä työskentelemään tottuneen moniammatillisen tiimin tuen.

Jätä etälääkäreiden yhteydenottopyyntö


Etälääkäreiden yhteydenottopyyntö

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.