Lastenlääkäri eli pediatri

Lastenlääkärien ohella lapsia auttavat myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä muut asiantuntijat. Myös yleislääkärin vastaanotolle voi tulla lapsen kanssa.

Mehiläisen lastenlääkärit eli pediatrit palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa. Lastenlääkäripalveluilla ei ole ikärajaa – moni onkin käynyt tutun lääkärin vastaanotolla vauvasta alkaen aina kaksikymppiseksi asti.

Lastenlääkärien ohella lapsia auttavat myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä muut asiantuntijat. Myös yleislääkärin vastaanotolle voi tulla lapsen kanssa. Tarvittaessa käytössä ovat lisäksi monipuoliset tutkimus- ja laboratoriopalvelut.

Katso kaikki Mehiläisen lastenlääkärit

Ajanvaraus nettiajanvarauksella tai puhelimitse 010 414 00 (0,084 €/min).

Milloin yksityiselle lastenlääkärille?

Moni vanhempi pohtii, milloin lapsen kanssa on syytä hakeutua lääkärin vastaanotolle. Jos tarvitset ohjeita tai lääkäriajan lapsellesi, soita numeroon 010 414 0414 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) tai varaa aika suoraan verkosta. Palvelemme puhelimitse joka päivä klo 6–22. Saat myös apua joka päivä, ympäri vuorokauden OmaMehiläinen-sovelluksen ja -verkkopalvelun Digiklinikalta.

Lue lisää ja lataa OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatio

Lastenlääkärimme ovat apuna muun muassa seuraavissa sairauksissa tai tapaturmissa

Lue myös: Asiakkaittemme kokemuksia lastenlääkäreistä

Asiantuntijat ja toimipisteet

Minna Aaltonen
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.7
Henrikka Aito
LT, lastentautien erikoislääkäri
Minna Aromaa
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.8
Justin Bejedi
LL, lastentautien erikoislääkäri

Lisää aiheesta