Digineuvola 9,90 €/kk*

Digitaalinen neuvolachat pienen lapsen vanhemmille. Tukea ja neuvoja silloin, kun fyysistä tutkimusta tai lääkäriä ei tarvita. Löydät Digineuvolan OmaMehiläinen-sovelluksesta.

Kysy silloin, kun huoli on

OmaMehiläisessä 24/7 toimiva neuvolachat-palvelu

Vastaamassa Mehiläisen terveyden- ja sairaanhoitajat sekä kätilöt

Asioi kiinteään hintaan 9,90 €/kk* tai kertamaksulla 19,90 €/käynti.

Neuvoja ja tukea mm. lapsen hyvinvointiin, kasvuun sekä vanhemmuuteen liittyvissä asioissa

Tarvittaessa ohjaamme sinut eteenpäin oikeaan palveluun

*3 kk määräaikaisuus, jonka jälkeen hinta 14,90 €/kk.

Sain Digineuvolan kautta nopeasti neuvoa pienen vauvan vaivaan. Palvelu oli sydämellistä ja toi mielenrauhaa vanhemmille.
– Pienen vauvan ja kahden isomman lapsen isä

Näin saat Digineuvolan käyttöösi

1

Lataa tai avaa OmaMehiläinen-sovellus

Tutustu tarkemmin maksuttomaan OmaMehiläinen-sovellukseen.

2

Osta Digineuvola sovelluksesta

Kuukausimaksullisen Digineuvolan löydät sovelluksen "Minä"-välilehdeltä, kohdasta "Terveysjäsenyydet".

Asiointi kertakäyntinä tapahtuu sovelluksen "Digiklinikka"-välilehdeltä, kohdasta "Digineuvola".

Asioi kuukausimaksulla tai kertakäyntinä

Digineuvola Terveysjäsenyys 9,90 €/kk

Kiinteähintainen tilauspalvelu alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille. 3 kk määräaikaisuus, jonka jälkeen hinta 14,90 €/kk. Tilaaminen tapahtuu OmaMehiläinen-sovelluksen "Minä"-välilehdeltä, kohdasta "Terveysjäsenyydet". Tilaaminen edellyttää perheliitoksen tekemisen lapsen henkilöturvatunnuksella.

Kertakäynti Digineuvolassa 19,90 €

Kertakäynti mahdollistaa asioinnin myös yli 4-vuotiaan asioissa. Lapsen asioiden hoitaminen vaatii aina kuitenkin perheliitoksen teon. Myös raskausaikana asiointi onnistuu, sillä silloin kertakäynti ei vaadi perheliitosta . Aloita asiointi OmaMehiläisen "Digiklinikka "-välilehdeltä, kohdasta "Digineuvola".

Esimerkiksi jokin näistä saattaa mietityttää

Miten voisin tukea lapseni unta paremmin?

Digineuvola on tuonut 24/7 turvan tunnetta ja kovasti apua arjen tilanteisiin aina esikoisemme unirytmistä allergiaoireisiin. Neuvot ja vinkit ovat olleet tosi konkreettisia, joten niitä on ollut helppo ottaa käyttöön.
– 2-vuotiaan taaperon ja pienen vauvan äiti

Usein kysyttyä

Huomioithan, että lapsesi asioissa voit asioida vasta, kun hänellä on henkilöturvatunnus, jonka avulla saat hänet lisättyä perheprofiiliisi. Vaikka asionti kertakäyntinä on mahdollista myös ilman perheliitosta, vaatii lapsen asioiden hoitaminen aina tämän liittämisen perheprofiiliin henkilötunnuksella. Vastasyntyneen asioissa suosittelemme, että otat yhteyttä synnytyssairaalaan siihen asti, kunnes lapsellasi on henkilötunnus. Ilman liitosta voit kuitenkin keskustella esim. raskauteen ja vanhemmuuteen liittyvistä asioista.

Kuukausimaksullinen palvelu on ostettavissa lapsellle heti, kun lapsi on väestörekisterissä (vaatii lapsen henkilöturvatunnuksen)ja sen voi ostaa alle 4-vuotiaalle lapselle.

Kertakäynti mahdollistaa asioinnin myös yli 4-vuotiaan asioissa. Lapsen asioiden hoitaminen vaatii aina kuitenkin perheliitoksen teon. Myös raskausaikana asiointi onnistuu, sillä silloin kertakäynti ei vaadi perheliitosta.

Toistaiseksi voimassa oleva tilaus päättyy automaattisesti sen kalenterikuukauden loppuun, jonka aikana lapsi täyttää 4-vuotta. Mikäli määräaikainen tilausjaksosi on vielä kesken, jatkuu tilaus normaalisti määräaikaisuuden loppuun asti ja päättyy tämän jälkeen.

Digineuvolassa sinulle vastaavat lasten sairauksiin perehtyneet sairaanhoitajat, kätilöt ja terveydenhoitajat. Kaikki palvelun asiantuntijat on koulutettu sisäisesti erityisesti Digineuvolan teemoihin.

Digineuvolan kuukausimaksu ei sisällä lääkärin palveluita, kuten reseptien kirjoittamista, uusimista tai kotihoitotodistuksia. Digineuvolan asiantuntija ohjaa sinut tarvittaessa asioimaan esim. Digiklinikan lääkärille.

Digineuvolan kuukausimaksu ei sisällä lääkärin palveluita, kuten reseptien kirjoittamista, uusimista tai kotihoitotodistuksia. Digineuvolan asiantuntija ohjaa sinut tarvittaessa asioimaan esim. Digiklinikan lääkärille.

Mikäli asiaa ei voi hoitaa Digineuvolassa, ohjataan sinut eteenpäin: Digiklinikan lääkärille silloin, kun asia voidaan ratkaista etänä – fyysiselle vastaanotolle silloin, kun vaiva vaatii selvästi vastaanotolla tutkimista tai laajempaa selvittelyä.

Huomioithan, että nämä palvelut eivät sisälly Digineuvolan kuukausihintaan.

Ei korvaa. Digineuvolan neuvolachat tarjoaa lisätukea ja neuvoja lapsiperhearkeen.

Voit asioida Digineuvolassa myös kertamaksulla, eli kertakäyntinä. Tällöin et tarvitse perheliitosta ja voit kysyä neuvoa myös yli 4-vuotiaan lapsen terveyteen tai esimerkiksi raskauteen liittyen. Silloin voit etsiä Digineuvolan OmaMehiläinen-sovelluksen Digiklinikan kautta ilman tilaamista.

Digineuvolan ostaminen onnistuu ainoastaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Löydät Digineuvolan sovelluksen ”Minä” -välilehden ”Terveysjäsenyydet” -osiosta.

Tilaamisen jälkeen löydät Digineuvolan OmaMehiläisen Digiklinikka-välilehdeltä ”Aloita keskustelu” otsikon alta. Jos sinulla on voimassaoleva työterveys- tai muu sopimus Mehiläisellä valitse maksajatahoksi ”Maksan itse” asioidaksesi Digineuvolassa.

Mehiläisen neuvolachat on nimeltään Digineuvola. Digineuvolan ostaminen onnistuu ainoastaan OmaMehiläinen-sovelluksessa. Löydät Digineuvolan sovelluksen ”Minä” -välilehdeltä ”Tilauspalvelut” -osiosta.

Tilaamisen jälkeen löydät Digineuvolan OmaMehiläisen Digiklinikka-välilehdeltä ”Aloita keskustelu” otsikon alta. Jos sinulla on voimassaoleva työterveys- tai muu sopimus Mehiläisellä valitse maksajatahoksi ”Maksan itse” asioidaksesi Digineuvolassa.

Tällä hetkellä tilaus on mahdollista tehdä ainoastaan OmaMehiläiseen liitetyllä maksukortilla.

Tilaus on lapsikohtainen, mutta voit halutessasi tilata palvelun jokaiselle perheprofiiliisi liitetylle lapselle erikseen. Näin teet perheliitoksen.

Digineuvolan löydät OmaMehiläinen-sovelluksesta

Lataa maksuton OmaMehiläinen-sovellus älylaitteesi sovelluskaupasta. Digineuvolan ja muut kuukausimaksulliset Terveysjäsenyydet löydät sovelluksen "Minä"-valikosta.

   

Kaikki Terveysjäsenyydet

Terveysjäsenyys

Terveyssopimus

79 €/kk

Lääkäri­palveluita kiinteällä kuukausi­hinnalla. Pysy elämäsi kunnossa, me huolehdimme terveydestäsi!

Digiklinikka käytössäsi 24/7

Reseptien uusinnat

Yleislääkäripalvelut ympäri Suomen

Vuosittainen hammastarkastus

Oma terveysvalmentaja

Alennuksia toimenpiteistä

Terveysjäsenyys

Kevytyrittäjän Terveyssopimus

24,90 €/kk

Huolehdi toimintasi tärkeimmästä resurssista – omasta hyvinvoinnistasi.

Digiklinikka käytössäsi 24/7

Vuosittainen Puhti-terveystarkastus

3 kk määräaikaisuus

Terveysjäsenyys

Digineuvola

9,90 €/kk

Digitaalinen neuvolachat -palvelu alle 4-vuotiaan lapsen vanhemmille.

Kätilöt ja hoitajat käytössäsi 24/7

3 kk määräaikaisuus

Hinta määräaikaisuuden jälkeen 14,90 €/kk