Urheilijan henkisen hyvinvoinnin terapia- ja koulutuspaketit

Urheilijan mielen valmentamisella pyritään vaikuttamaan urheilun ja muun elämän tasapainoon. Tutustu Urheilu Mehiläisen terapia- ja koulutuspaketteihin.

Urheilu Mehiläisen terapia- ja koulutuspaketit on tarkoitettu nuorille urheilijoille, huippu-urheilijoille sekä valmentajille ja urheiluorganisaatioiden avainhenkilöille. Terapioiden avulla opetellaan mielen ja tunteiden hallintaa, kuten kilpailemisen ja harjoittelun kannalta tärkeitä mielen ja tunteiden käsittelyn taitoja tai miten lievittää loukkaantumisten aiheuttamaa psykologista stressiä.

Nuoren urheilijan terapia

Nuoren urheilijan terapia on suunnattu 15–20-vuotiaille kehittyville urheilijoille, jotka urheilevat tavoitteellisesti. Terapiassa urheilija oppii kilpailemisen ja harjoittelun kannalta tärkeitä mielen ja tunteiden käsittelyn taitoja.

Lue lisää

Huippu-urheilijan terapia

Huippu-urheilijan terapia on tarkoitettu huipulla urheileville ja ammattimaisesti urheileville aikuisille, jotka kaipaavat välineitä entistä parempiin suorituksiin.

Lue lisää

Valmennus ja psykologia -koulutus

Koulutus on tarkoitettu valmentajille ja urheiluorganisaatioiden avainhenkilöille (ryhmille). Valmennus ja psykologia -koulutuksessa työskentely on tavoitekeskeistä ja se tarjoaa käytännössä sovellettavia konkreettisia työkaluja ja menetelmiä.

Lue lisää

Työkalu valmentamisen tueksi

Henkinen pelikenttä on asiantuntijoiden kehittämä konkreettinen maksuton työkalu henkisen valmennuksen tueksi junioritoimintaan kentän laidalle, joka tiiviistyy kolmeen teemaan: vuorovaikutus, asenne ja itseluottamus.

Lataa tulostettava pdf

Lisää aiheesta