Anna meille palautetta

Mehiläisessä haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa, asiakasläheistä ja yksilöllistä palvelua. Mielipiteesi palvelustamme on arvokas, jotta voimme korjata mahdolliset epäkohdat ja kehittää toimintaamme.

Voit antaa palautteen tai reklamaation sekä Mehiläisen palveluista, että Mehiläisessä toimivan ammatinharjoittajan antamista palveluista. Ammatinharjoittajan palveluita koskevat palautteet ja reklamaatiot käsitellään ammatinharjoittajan kanssa.

Avaa palaute- ja reklamaatiolomake

Huomioithan, että palautekanavaa ei ole tarkoitettu arkaluontoisten henkilö-, terveys- ja sosiaalitietojen kirjaamiseen. Vastaanotetut tiedot käsittelemme Mehiläisen asiakasrekisterin tietosuojaselosteen  mukaisesti.

Hoitoa, lääketieteellistä konsultointia, ajanvarausta tai reseptin uusimista koskevissa asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse ajanvaraukseemme tai käyttämään OmaMehiläinen-palvelua. Laskua koskevissa reklamaatioissa voit olla yhteydessä laskulla näkyviin yhteystietoihin.

Mikäli haluat tehdä potilaslain mukaisen muistutuksen terveydenhuollon palveluista vastaavalle johtajalle, voit olla yhteydessä Mehiläisen potilasasiamieheen .

Näin teet ilmoituksen potilasturvallisuuteen liittyvästä haitta- tai läheltä piti -tilanteesta:

Mikäli koet, että omassa tai omaisesi hoidossa on tapahtunut tai oli lähellä tapahtua vaaratilanne, anna palaute nimelläsi tai nimettömänä verkkopalvelussamme. Kun jätät yhteystietosi, saat tiedon asian etenemisestä.

Avaa potilasturvallisuuslomake

NPS

Mittaamme asiakaskokemusta suositteluindeksi- eli NPS-mittauksella (Net Promoter Score). NPS-lukema kertoo asiakasuskollisuudesta ja se voi olla mikä tahansa luku -100:n ja + 100:n välillä. NPS-indeksiä pidetään erinomaisena, kun se on yli 50. NPS-mittaus on osa Mehiläisen laatujärjestelmää. Jokainen asiakkaalta saatu palaute auttaa meitä kehittymään!