Needs review

Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa. 

Moniammatilliset asiantuntijapalvelut käytössäsi 

Urheilu Mehiläisen asiantuntijat edustavat ehdotonta suomalaista kärkiosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen, nivelten ja luiden sairauksien sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. 

Urheilu Mehiläisessä sinua palvelevat: 

  • alan johtavat urheilulääkärit, kirurgit ja ortopedit,
  • urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit sekä
  • urheilijan ravitsemuksen erikoistuneet ravitsemusterapeutit.

Lisäksi käytössäsi ovat:

  • kattavat laboratoriotutkimukset ja -palvelut,
  • kuvantamispalvelut (röntgen, magneettikuvaus, kartiokeilakuvaus) sekä
  • päiväkirurgiset sairaalat ja poliklinikat. 

Urheilu Mehiläisen kirurgit ovat erikoistuneet erilaisten selkä-, olkapää-, lonkka-, polvi-, nilkka- ja jalkaterä- sekä jänne- ja rustovaivojen sekä murtumien hoitoon. Lisäksi Urheilu Mehiläisessä tutkitaan ja hoidetaan käden ja ranteen alueen vammoja. Urheilu Mehiläisen kirurgit ja ortopedit tekevät saumatonta yhteistyötä fysioterapeuttien ja muiden kuntoutuksen sekä asiakkaan hyvinvointia edistävien ammattilaisten kanssa läpi koko hoitopolun. Tiiviin yhteistyön päämääränä on asiakkaan palaaminen oman lajin pariin ilman, että ongelma uusiutuu. 

Tutustu Urheilu Mehiläisen asiantuntijoihin

Tehokas hoitoketju takaa nopean hoidon   

Kansainvälisesti arvostettua palvelua

Urheilu Mehiläinen on saanut kansainvälistä tunnustusta huippuosaamisestaan urheiluvammojen hoidossa. Nimekkäät urheilijat ja urheiluseurat maailmalla tukeutuvat Urheilu Mehiläisen urheilulääkäreiden, kirurgien ortopedien ja muiden asiantuntijoiden osaamiseen, kun urheiluvamma sattuu. Vuosien varrella klinikalla on hoidettu lukuisia kansainvälisiä huippu-urheilijoita mm. jalkapalloilijoita, jääkiekkoilijoita, yleisurheilijoita ja koripalloilijoita. Urheilu Mehiläisessä kaikki asiakkaat hoidetaan samoilla korkeilla standardeilla.

Yhteistyö urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa

Urheilu Mehiläinen tekee yhteistyötä yli 200 urheiluseuran kanssa ympäri Suomea. Tiivis yhteistyö urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa näkyy mm. yhteisillä koulutustilaisuuksilla, tapahtumilla ja vierailuilla. Lisäksi Urheilu Mehiläisen kirurgit toimivat paikallisesti urheiluseuran tai -joukkueen omana vastuuortopedinä.

Iivo Niskanen ja Urheilu Mehiläinen aloittavat yhteistyön 

Urheilu Mehiläisestä alppi- ja freestylemaajoukkueiden pääyhteistyökumppani

Urheilu Mehiläisellä 5 kummiurheilijaa alppi- ja freestylemaajoukkueessa

Lue myös

Urheilu Mehiläisen InstaLive asiantuntijapaneeli

Urheilu Mehiläinen järjesti 6.11.2018 paneelikeskustelun nuoren jääkiekkoilijan oikeaoppisesta harjoittelusta ja vammojen ennaltaehkäisystä, joka lähetettiin suorana @urheilumehilaisen Instagram-tilillä. Paneelin asiantuntijoina olivat Urheilu Mehiläisen valmennuksen asiantuntija Marko Yrjövuori, dosentti Janne Sarimo, vastaava fysioterapeutti Jani Hemling sekä liikunnanopettaja, voimavalmentaja Marko Rautala ja ex-jääkiekkoilija Tomi Kallio. Katso paneelikeskustelun tallenne tästä.

Katso myös otteita Telia Studio 360 -lähetyksistä, joissa Marko Yrjövuori asiantuntijana

Tutustu Urheilu Mehiläisen asiantuntijoihin ja palveluihin

Dosentti Jussi Rantanen ja koripalloilija Teemu Rannikko

Professori Sakari Orava ja dosentti Lasse Lempainen

Valmennuksen asiantuntija Marko Yrjövuori

Urheilijan yksilöllisen suosituksen tukeminen ja optimointi

Seuraa Urheilu Mehiläistä Instagramissa @urheilumehilainen. Meille kaikki ovat huippu-urheilijoita!

 
Lue lisää