Sairaalat ja leikkaukset

Mehiläisen sairaalassa pääsee hoitoon nopeasti ja jonottamatta, oman tilanteesi ja toiveesi huomioiden. Leikkaussalimme ovat avoinna arkipäivisin. Päiväkirurgisten leikkausten lisäksi sairaaloissamme tehdään myös vaativampia ja pidempää sairaalahoitoa edellyttäviä leikkauksia. Kaikissa Mehiläisen sairaaloissa on mahdollisuus yöpymiseen leikkauksen jälkeen.

Leikkaukseen Mehiläisen sairaalaan

Mikäli tarvitset leikkaushoitoa, ota yhteyttä lähimpään Mehiläisen sairaalaan tai varaa aika Mehiläisen lääkärille ajanvarauksesta. Leikkaukseen voi hakeutua joko Mehiläisen erikoislääkärin vastaanoton kautta tai voit tulla myös suoraan lääkärin lähetteellä, jos sinulta jo lähete löytyy.

Henkilökuntamme avustaa ja opastaa sinua leikkaukseen liittyvissä valmisteluissa ja järjestelyissä. Erikoislääkäreiltämme saat tietoa toimenpiteiden ja leikkauksien yksityiskohdista. Opastamme ja autamme myös vakuutuskorvaustapauksissa.

Hoidon laatu Mehiläisen sairaalassa

Laadukas leikkaustoiminta tarkoittaa ensinnäkin sitä, että kaikki toimenpiteet suoritetaan aina riskit minimoiden ja niin, että hoitokokonaisuus on potilaan kannalta mahdollisimman sujuva. Lisäksi leikkaustoiminnan laadun kannalta olennaista on se, että leikkaus on tehty potilaalle oikeaan aikaan. Mehiläisen sairaaloiden hoidon ja toiminnan siis olla oikealla tavalla vaikuttavaa.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan aina potilasturvallisuus. Leikkauksia suorittavat kirurgit ovat kokeneita erikoislääkäreitämme. Koko henkilökunta on ammattitaitoista ja leikkaustoimintaan erikoistunutta.

Mehiläisellä on myös tarjolla nopea ja joustava rahoitusmahdollisuus kulujen kattamiseen.

Tutustu potilaan hoitopolkuun Mehiläisen sairaalassa!

Lue lisää: Mistä tekijöistä laadukas leikkaustoiminta koostuu?

Sairaaloiden erikoisalakohtaiset palvelut Mehiläisessä

Yleiset toimenpiteet ja leikkaukset

  • Kaihileikkaus, on sairaalassa tehtävä toimenpide, jossa oma samentunut mykiö korvataan tekomykiöllä. Kaihileikkauksen tekee silmäkirurgi.
  • Kitarisaleikkaus on toimenpide, jossa kitarisakudos nielussa poistetaan. Toimenpide tehdään usein pikkulapsille ja melko harvoin edes kouluikäisille lapsille tai aikuisille.
  • Korvien putkitus on yleinen etenkin lasten toistuvien, pitkittyneiden ja erittävien välikorvantulehdusten hoitomuoto. Toimenpide voidaan suorittaa joko erillisenä toimenpiteenä tai kitarisa-/nielurisaleikkauksen yhteydessä.
  • Nielurisaleikkaus tehdään yleensä toistuvien tulehdusten, nielurisojen liikakasvun tai häiritsevän kuorsauksen vuoksi.
  • Polven eturistisiteen leikkauksessa poistetaan katkennut/revennyt eturistiside ja rakennetaan ”potilaan omia varaosia” käyttäen uusi eturistiside.
  • Polven kierukan leikkauksessa otetaan yleensä vain revennyt osa pois ja terve osa jätetään paikoilleen. Suurin osa polven kierukan repeämistä ovat sellaisia, että voidaan toimia näin, mutta on myös muita vaihtoehtoja.

Yhteystiedot – Mehiläisen sairaalat

Palvelemme asiakkaitamme usealla paikkakunnalla.

Leikkausten ja sairaalapalveluiden hinnat

Tutustu sairaalassa tehtävien toimenpiteiden hintoihin

Mehiläisen sairaalatoimintaa suositellaan!

Mittarilukema kertoo, kuinka suuri osuus asiakkaista suosittelisi Mehiläisen sairaalapalveluita muille. Lue, miten sairaalassa käyntiä kuvaillaan!

Asiantuntijat

Helena Liira
LT, yleislääket. ja työterveysh. erikoislääkäri
9.3
Petri Juvonen
Dos., gastroenterol. kirurgian erikoislääkäri
Antti Koski
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Jukka Palm
Gastrokirurgi
Katso muut asiantuntijat