Leikkaukset ja toimenpiteet Mehiläisen sairaala
Needs review

Leikkaukseen Mehiläisen sairaalaan

Mikäli tarvitset leikkaushoitoa, ota yhteyttä lähimpään Mehiläisen sairaalaan tai varaa aika Mehiläisen lääkärille ajanvarauksesta. Leikkaukseen voi hakeutua joko Mehiläisen erikoislääkärin vastaanoton kautta tai voit tulla myös suoraan lääkärin lähetteellä, jos sinulta jo lähete löytyy.

Henkilökuntamme avustaa ja opastaa sinua leikkaukseen liittyvissä järjestelyissä. Erikoislääkäreiltämme saat myös tietoa toimenpiteiden ja leikkauksien yksityiskohdista. Opastamme ja autamme myös vakuutuskorvaustapauksissa. Mehiläisen sairaalaan pääsee hoitoon nopeasti ja jonottamatta, oman tilanteesi ja toiveesi huomioiden.

Leikkaussalimme ovat avoinna arkipäivisin. Päiväkirurgisten leikkausten lisäksi sairaaloissamme tehdään myös vaativampia ja pidempää sairaalahoitoa edellyttäviä leikkauksia. Kaikissa Mehiläisen sairaaloissa on mahdollisuus yöpymiseen leikkauksen jälkeen. Tutustu potilaan hoitopolkuun Mehiläisen sairaalassa.

Kaiken toimintamme peruskivenä on Potilasturvallisuus. Leikkauksia suorittavat kirurgit ovat kokeneita erikoislääkäreitämme, ja sairaaloiden henkilökunta ammattitaitoista ja leikkaustoimintaan erikoistunutta.

Mehiläisellä on myös tarjolla nopea ja joustava rahoitusmahdollisuus kulujen kattamiseen.

Sairaaloiden erikoisalakohtaiset palvelut Mehiläisessä

Gynekologiset toimenpiteet ja leikkauspalvelut

Käsikirurgia

Lasten sairaudet ja leikkauspalvelut

Ortopediset vaivat ja leikkauspalvelut

Plastiikkakirurgiset hoidot ja leikkaukset

Silmäkirurgia ja kaihileikkaukset

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan hoidot

Urologian palvelut

Haavanhoito

Tietoa yleisimmistä toimenpiteistä ja leikkauksista

  • Kaihileikkaus, on sairaalassa tehtävä toimenpide, jossa oma samentunut mykiö korvataan tekomykiöllä. Kaihileikkauksen tekee silmäkirurgi.
  • Kitarisaleikkaus on toimenpide, jossa kitarisakudos nielussa poistetaan. Toimenpide tehdään usein pikkulapsille ja melko harvoin edes kouluikäisille lapsille tai aikuisille.
  • Korvien putkitus on yleinen etenkin lasten toistuvien, pitkittyneiden ja erittävien välikorvantulehdusten hoitomuoto. Toimenpide voidaan suorittaa joko erillisenä toimenpiteenä tai kitarisa-/nielurisaleikkauksen yhteydessä.
  • Nielurisaleikkaus tehdään yleensä toistuvien tulehdusten, nielurisojen liikakasvun tai häiritsevän kuorsauksen vuoksi.
  • Polven eturistisiteen leikkauksessa poistetaan katkennut/revennyt eturistiside ja rakennetaan ”potilaan omia varaosia” käyttäen uusi eturistiside.
  • Polven kierukan leikkauksessa otetaan yleensä vain revennyt osa pois ja terve osa jätetään paikoilleen. Suurin osa polven kierukan repeämistä ovat sellaisia, että voidaan toimia näin, mutta on myös muita vaihtoehtoja. 

Yhteystiedot Mehiläisen sairaaloihin

Palvelemme asiakkaitamme usealla paikkakunnalla.

Tutustu Mehiläisen sairaaloiden leikkauspalveluihin

Leikkausten ja sairaalapalveluiden hinnat

Tutustu sairaalassa tehtävien toimenpiteiden hintoihin

Mehiläisen sairaalatoimintaa suositellaan!

Mittarilukema kertoo, kuinka suuri osuus asiakkaista suosittelisi Mehiläisen sairaalapalveluita muille. Lue, miten sairaalassa käyntiä kuvaillaan!

 

 

 

Jaa