Äiti asioi digiklinikalla lapsen nukkuessa

Reseptin uusiminen Mehiläisessä on helppoa ja nopeaa. Voit uusia Mehiläisestä saamasi reseptin sinulle sopivimmalla tavalla.

Reseptin uusinnassa lääkäri käyttää aina harkintaa, ja pyytää potilaan tarvittaessa kontrollikäynnille tai tutkimuksiin ennen reseptin uusimista. Esimerkiksi PVK-lääkkeet eli keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet, ovat sellaisia, että niitä ei yleensä uusita ilman, että lääkäri tapaa potilaan.

Reseptin uusinta kännykällä

Lataa ilmainen OmaMehiläinen-mobiilisovellus kännykkääsi (Android ja iOs). Näet tunnistautumisen jälkeen kaikki Mehiläisessä sinulle myönnetyt reseptit ja voit napin painalluksella uusia reseptit. Lääkärimme uusii reseptit 24 tunnin kuluessa. Resepti on sähköinen ja voit hakea lääkkeen haluamastasi apteekista. Maksu reseptin uusimisesta tapahtuu sovelluksessa. Lue lisää reseptin uusimisen hinnasta ja Digiklinikasta >>

Lataa OmaMehiläinen-mobiilisovellus iPhoneen
Lataa OmaMehiläinen-mobiilisovellus Android-puhelimeen

Reseptin uusinta soittopyynnöllä

Voit soittaa asiakaspalveluumme ja pyytää lääkärille soittopyyntöä reseptin uusimista varten. Lääkäri voi veloittaa reseptin uusinnasta määrittämänsä palkkion mukaan. Reseptin uusimisen voi maksaa pyytämällä laskun kotiin tai pyytää lisäämään palkkio lääkkeen loppusummaan apteekissa.

Reseptin uusinta Mehiläisen toimipisteessä

Reseptin voi viedä Mehiläisen lääkärikeskuksen kassalle uusittavaksi. Reseptin uusii yleensä hoitava lääkärisi. Huomaathan, että lääkärilläsi ei välttämättä ole vastaanottoaikoja samaan aikaan, kun olet uusimassa reseptiäsi. Lääkäri voi veloittaa reseptin uusinnasta määrittämänsä palkkion mukaan. Maksu uusimisesta veloitetaan kassalla.