Reseptin uusinta

Reseptin uusiminen Mehiläisessä on helppoa ja nopeaa. Voit uusia Mehiläisestä saamasi reseptin sinulle sopivimmalla tavalla.

Reseptin uusinnassa lääkäri käyttää aina harkintaa, ja pyytää potilaan tarvittaessa kontrollikäynnille tai tutkimuksiin ennen reseptin uusimista. Esimerkiksi PKV-lääkkeet eli pääasiassa keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet, ovat sellaisia, että niitä ei yleensä uusita ilman, että lääkäri tapaa potilaan.

Reseptin uusinta kännykällä

Lataa ilmainen OmaMehiläinen-mobiilisovellus kännykkääsi (Android ja iOs). Näet tunnistautumisen jälkeen kaikki Mehiläisessä sinulle myönnetyt reseptit ja voit napin painalluksella uusia reseptit. Lääkärimme uusii reseptit 24 tunnin kuluessa. Resepti on sähköinen ja voit hakea lääkkeen haluamastasi apteekista. Maksu reseptin uusimisesta tapahtuu sovelluksessa. Lue lisää reseptin uusimisen hinnasta ja Digiklinikasta

Lataa OmaMehiläinen-mobiilisovellus iPhoneen 
Lataa OmaMehiläinen-mobiilisovellus Android-puhelimeen 

Reseptin uusinta OmaMehiläinen-verkkopalvelussa

Reseptin voi uusia myös OmaMehiläinen -verkkopalvelussa. Kirjaudu pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella osoitteessa oma.mehilainen.fi/ . Palvelussa näet sinulle myönnetyt reseptit ruudun vasemmassa laidassa olevasta Reseptit-valikosta. Voit avautuvasta listasta valita sinulle myönnetyn reseptin, jonka haluat uusia. Lääkärimme uusii reseptit 24 tunnin kuluessa. Reseptin maksaminen tapahtuu lisäämällä OmaMehiläiseen maksukortin, josta reseptin uusinnan summa veloitetaan. Resepti on sähköinen ja voit hakea lääkkeen haluamastasi apteekista. Lue lisää reseptin uusimisen hinnasta ja Digiklinikasta.

Reseptin uusinta soittopyynnöllä

Voit soittaa asiakaspalveluumme ja pyytää lääkärille soittopyyntöä reseptin uusimista varten. Lääkäri voi veloittaa reseptin uusinnasta määrittämänsä palkkion mukaan. Reseptin uusimisen voi maksaa pyytämällä laskun kotiin tai pyytää lisäämään palkkio lääkkeen loppusummaan apteekissa.