Eleonoora Sinkko

Psykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti

Psykiatrian erikoislääkärin arvio vastaanotolla, mm. työterveyslääkärin konsultaatiot. Ajankohtaisesti en ota uusia terapiapotilaita hoitosuhteeseen tai tutustumiskäynnille.

En uusi tai määrää Rivatril - lääkettä, koska sillä ei ole virallista käyttöaihetta Suomessa psykiatrisiin sairauksiin.

Koronaviruksen takia poikkeuksellisesti mahdollista myös etävastaanotto videovälitteisenä käyntinä potilaille, jotka ovat ennenkin käyneet vastaanotollani. Tällöin aika varataan Jyväskylän Mehiläiseen ja ilmoittautumistietoihin sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja tieto etävastaanotosta. Potilaalla tulisi olla tietokone ja kamera ja mikrofoni tai kannettava tietokone, jonka kautta voi ottaa vastaa sähköpostiin lähetettävän linkin videoyhteyttä varten.

Uudelle potilaalle suosittelen ensimmäistä käyntiä tavallisena vastaanottona!

Lyhyeen asiaan, max. 10 minuuttia voi varata puhelun.

Jos sinulla on lyhyt asiat, älä lähetä sähköpostia, vaan jätä Mehiläisen puhelinkeskuksen kautta soittopyyntö!

Psykoterapia-arvio on yleensä 2 käyntiä.

Neuropsykiatrinen oireilu:

Tällä hetkellä vastaanotolle tulijoita on sen verran paljon, että joudun ohjaamaan potilaan ensimmäisen käynnin jälkeen ADHD- kartoitukseen asiaan perehtyneille psykologeille. Mikäli diagnoosiin ja lääkitykseen päädytään, alkoholin ja huumeiden käyttöön liittyvät laboratoriokokeet tehdään ennen lääkityksen aloitusta. ADHD- diagnostiikkaan ja hoitoon liittyen käytejä tarvitaan usein vähintään kaksi.

Ajanvarausohje

En hoida vastaanotollani infektiopotilaita pandemian aikana. Yhteyden otot aina soittopyyntöinä. En lue aktiivisesti sähköpostia ja asiakkaiden sähköpostit eivät näy listalla ensimmäisinä vaan häviävät "massaan" Etäkäyntiä varten potilaalla tulisi olla toimiva netti ja tietokone, jossa on toimiva kamera. JYVÄSKYLÄN VASTAANOTTO: Psykiatrin vastaanotto, psykoterapia-arviot, lääkitysarviot ja hoidon suunnittelu. (ADHD- oirekartoitukseen tulee varata 3 kpl tunnin aikoja. ADHD- ja autismikirjon oirekartoituksia tekevät myös Jyväskylän alueen yksityiset neuropsykologit ja kartoituksen jälkeen voi tulla psykiatrin vastaanotolle!) En uusi tai määrää Rivatril- lääkettä, koska sillä ei ole Suomessa virallista käyttöaihetta psykiatrisiin sairauksiin.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykiatria

Kiinnostuksen kohteet

 • Uupumus
 • Työkyky
 • Psyykkisistä traumoista kuntoutuminen
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
 • Psyykkisen työkyvyn arviot

Palvelut

 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 20 minuuttia
 • Yleislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 60 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Jyväskylä
Kauppakatu 35
Avoinna tänään
10:00 - 15:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
  Hinta-arvio 155.90 € (*134.90 €)
 • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 60 minuuttia
  Hinta-arvio 205.90 € (*178.90 €)