Maksutavat Mehiläisessä

Mehiläisessä voit maksaa joustavasti erilaisilla maksutavoilla. Tutustu Mehiläisen maksutapoihin.

Mehiläisessä asioivalla on useita eri tapoja maksaa käyntinsä. Tutustu vaihtoehtoihin.

Maksan käynnin itse

Emme ota vastaan käteismaksuja 13.3.2020 eteenpäin.

Mikäli maksat käyntisi itse, voit käyttää Mehiläisessä maksuvälineenä debit- ja credit-kortteja. Voit myös maksaa muut, paitsi Hammas Mehiläisen käynnit OmaMehiläinen-sovelluksessa.

Meillä käyvät:

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Visa Electron
  • Epassi
  • ja Smartum.

Maksaminen OmaMehiläinen-sovelluksessa (ei vielä mahdollista Hammas Mehiläisen palveluissa)
Maksa käyntisi helposti ja turvallisesti OmaMehiläisessä, ilman kassalla asiointia. Saat käynnistäsi laskun/maksukehoitteen sovellukseen 2 päivän kuluessa – löydät sen sekä sovelluksen aikajanalta että Laskut-osiosta. Voit maksaa sovellukseen liitetyllä maksukortilla (pl. Kompin ja Terapiaklinikan palvelut) sekä Klarnan tarjoamilla maksutavoilla. Verkkomaksut vaativat tunnistautumisen.

Erämaksu (Svea)

Laskurin avulla voit tarkastella tarjolla olevia maksuaikavaihtoehtoja ja kuukausieriä:

Erämaksulla voi maksaa joustavasti ja helposti esimerkiksi hammashoito, leikkaus-, laboratorio- tai lääkärikuluja. Mehiläisessä saat neuvontaa, miten voit hakea erämaksupäätöksen Svealta verkossa tai tekstiviestillä.

Lue lisää:
Erämaksu on joustava rahoitustapa - näin haet

Vakuutus maksaa käyntini

Vakuutusyhtiösi kertoo, miten toimia maksutilanteessa. Monilla vakuutusyhtiöillä on käytössä tapa, jossa asiakas maksaa ensin käyntinsä itse ja hakee korvauksen vakuutusyhtiöstä jälkikäteen.

Lisätietoja, miten toimia vakuutustilanteissa

If Suorakorvaus

Kaikista Mehiläisen toimipisteistä saatava If Suorakorvaus -palvelu mahdollistaa vaivattoman lääkärikäynnin Ifin sairauskuluvakuutusasiakkaille. Maksat lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun ja Mehiläinen hoitaa korvausten hakemisen suoraan Ifistä puolestasi. Myös Mehiläisen Digiklinikka on If Suorakorvauksen piirissä 19.5.2017 alkaen.

Lue lisää If Suorakorvaus -palvelusta 

Työterveyskäyntien maksaminen

Työantaja määrittää millainen työterveyssopimus sinulla on voimassa. Verkkoajanvarauksesta näet oman työterveystiimisi, jonka käynnit työnantajasi maksaa. Jos olet tulossa muulle kuin oman työterveystiimisi asiantuntijalle, näet verkkoajanvarauksesta, kuuluuko palvelu työterveyssopimuksesi piiriin vai onko kyseessä palvelu, jonka joudut mahdollisesti maksamaan itse.

Lisätietoja vakuutusasiakkaalle

Hammas Mehiläisen maksutavat

Myös Hammas Mehiläisessä voit hyödyntää joustavasti erilaisia maksutapoja. Tutustu erilaisiin Hammas Mehiläisessä käytössä oleviin maksutapoihin ja valitse sinulle sopivin.

Lisätietoa Hammas Mehiläisen maksutavoista

Lisää aiheesta