Fysios Mehiläinen

Fysios Mehiläisen ammattilaiset ovat apuna ja tukena kaikissa kuntoutukseen liittyvissä asioissa.

Fysios Mehiläinen

Fysioterapeutin vastaanotto

Mehiläisen fysioterapeuteilta saat apua mm. selkäsärkyyn, kuntoutuksen tai leikkauksesta toipumiseen liittyen. Mehiläisen fysioterapeutin vastaanotolle voit tulla ilman lääkärin lähetettä.

Varaa aika

Äitiysfysioterapeutin vastaanotto

Äitiysfysioterapeutti on perehtynyt tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn, kuntoutukseen ja turvalliseen liikuntaan.

Varaa aika

Mitä on fysioterapia?

Fysioterapia on terveyden, toimintakyvyn ja liikkumisen kehittämistä. Fysioterapian avulla voidaan esimerkiksi hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja sekä erilaisia liikunta- tai rasitusvammoja. Fysioterapia sopii kehon kiputilojen ja vaivojen, kuten olkapään, alaselän tai polven kipujen hoitamiseen. Fysioterapiassa korostetaan yksilön omaa aktiivisuutta ja ennaltaehkäisyä. Fysioterapeutti tutkii asiakkaan asentoja, arvioi liikkuvuutta ja pyrkii löytämään ongelman aiheuttajan erilaisten liikkuvuutta ja toimintaa mittaavien testien ja tutkimusten avulla. Fysioterapeutti ohjaa ja neuvoo omatoimisten harjoitteiden tekemisessä.

Hoidon onnistumisen kannalta on tärkeää noudattaa fysioterapeutin laatimaa harjoitusohjelmaa. Fysioterapeutti arvioi hoidon edistymistä jokaisella fysioterapiakäynnillä. Toistuva ja analyyttinen arviointiprosessi mahdollistaa hoidon tarkoituksenmukaisen edistymisen.

Varaa aika fysioterapeutin vastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai Digiklinikalta, joka on avoinna 24/7. Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 010 414 00 (0,084 €/min).

Varaa aika

Tutustu Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen

Fysioterapian osaajat apunasi

Mehiläisen fysioterapiapalveluista löytyy runsaasti erityisosaamista. Fysioterapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti ja asiantuntijuus sekä laadukas palvelumme perustuvat tuoreeseen tutkimustietoon. Mikäli koet itse tai esimerkiksi lääkärisi arvioi tarpeelliseksi tietyn fysioterapian erityisosaamisen, tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja.

Asiantuntijat ja toimipisteet

Antti Aitasalo
Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
9.6
Christoffer Andersson
OMT-fysioterapeutti
9.6
Jari Anttila
Fysioterapeutti, OMT
9.7
Anitra Arpia-Ruskola
Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti
9.7