Psykoterapia
Needs review

Mehiläisen Psykoterapiapalvelut tarjoaa laadukasta ja joustavaa psykoterapiaa

Psykoterapia on jäsenneltyä vuorovaikutusta asiakkaan ja psykoterapeutin välillä, ollen yksi keskeinen menetelmä elämän kriisitilanteiden ja mielen hyvinvointiin liittyviin ongelmien ratkaisemisessa.

Psykoterapia auttaa elämän ongelmatilanteissa

Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa. Psykoterapia helpottaa psyykkistä toipumista, parantaa toimintakykyä ja antaa välineitä selviytyä myöhemmistä elämän ongelmatilanteista.

Tarjoamme yksilö-, pari- ja ryhmäterapiaa sekä kriisi-, trauma- ja seksuaaliterapiaa. Terapiakäyntien kesto voi vaihdella muutamista tapaamiskerroista useampaan vuoteen. Psykoterapia suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi yhdessä hänen kanssaan ja tavoitteiden saavuttamista seurataan säännöllisesti. 

Psykoterapiaa voivat rahoittaa esimerkiksi työnantajat, Kela, eläkevakuutusyhtiö, asiakas itse tai vakuutusyhtiö sairauskuluvakuutuksen kautta. Kaikki psykoterapeuttimme ovat Valviran rekisteröimiä ja Kela-pätevyyden omaavia.

Etsitkö psykoterapeuttia?

Kysy lisää numerosta 040 531 3113 (ma-pe klo 9-11) tai sähköpostiosoitteesta katariina.jylo@mehilainen.fi.

Lue lisää tarjoamistamme ryhmämuotoisista terapiapalveluista:

Tarjoamme myös ammatinharjoittajille suunnattuja koulutuksia:

Jaa