Psykoterapia Joensuu

Mehiläisen Joensuun psykologit, työterveyspsykologit, psykoterapeutit ja psykiatrit tarjoavat psykoterapiaa ja muita laadukkaita mielenterveyden palveluita Joensuussa. Terapian ammattilaiset ovat apunasi.

Löydät alta muun muassa psykoterapiaa tarjoavat eri toimipisteemme Joensuussa. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi psykoterapiaan Joensuussa.

Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika Mielen neuvontakäynnille

Joensuun psykoterapiakeskuksen palvelut

Psykoterapiakeskuksemme Joensuussa ja niissä toimivat kokeneet mielenterveyden asiantuntijat tarjoavat apua erilaisiin mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin ongelmiin ja kriiseihin liittyen:

Psykoterapiakeskusten terapiapalvelut

Olet aina tervetullut ja asiantuntijamme Joensuun psykoterapiakeskuksessa palvelevat sinua mielellään.

Mikäli et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika neuvontakäynnille

Varaa aika Joensuun psykoterapiakeskukseen

Voit varata ajan Mehiläisen Joensuun mielenterveyden asiantuntijoille ja psykoterapiakeskukseen Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Siirry ajanvaraukseen

Lisää aiheesta