Gynekologi Joensuu

Kokeneet gynekologimme Joensuussa auttavat sinua kaikissa gynekologisissa oireissa ja sairauksissa. Varaa aika gynekologille, jos jokin oire haittaa päivittäistä elämääsi tai vaivaa mieltäsi. Saat apua myös Digiklinikalta 24/7.

Varaa aika gynekologilleSiirry Digiklinikalle

Gynekologi on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, joka on erikoistunut naisten gynekologisten sairauksien hoitoon sekä hedelmällisyyteen liittyviin asioihin. Mehiläisen gynekologit Joensuussa tarjoavat luotettavaa ja monipuolista palvelua kaikenikäisille naisille.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa alavatsakipujen, endometrioosin, gynekologisten tulehdusten ja vaihdevuosioireiden hoito, raskauden seuranta, ehkäisyn suunnittelu ja gynekologiset ultraäänitutkimukset.
Tavallisimpia syitä hakeutua gynekologin vastaanotolle ovat esimerkiksi limakalvojen ärsytys tai kutina, poikkeavat vuodot ja kivut, vaihdevuosioireet tai rinnoissa havaittu muutos.

Gynekologin palveluja tarjoavat toimipisteet Joensuussa

 • Mehiläinen Joensuu
  Lääkärikeskus, Työterveysasema
  Rantakatu 24, 2. krs, Joensuu
  Aukioloajat
  Suljettu
 • Katso lähin toimipiste

  Joensuun gynekologin palvelut

  Rintojen röntgentutkimusta eli mammografiaa käytetään rintarauhasten sairauksien tutkimiseen. Mammografiaan tarvitaan lääkärin lähete esimerkiksi työterveyslääkäriltä, yleislääkäriltä tai gynekologilta.

  Lue lisää ja varaa aika

  Felicitas Mehiläisen erikoislääkäreiden vastaanotolla saat yksilöllistä hoitoa, kiireetöntä palvelua ja varmuutta raskauden eri vaiheisiin

  Lue lisää raskauden seurannasta

  Moni asia voidan hoitaa ilman käyntiä vastaanotolla. Saat helposti ja nopeasti apua mm. virtsatietulehdukseen.

  Siirry Digiklinikalle

  Gynekologi on naisen terveyden asiantuntija ja gynekologin vastaanotto onkin paras paikka kysyä, kun jokin asia omassa terveydessä tai hyvinvoinnissa mietityttää.

  Varaa aika gynekologille

  Gynekologi Joensuu - hinta

  Tutustu myös muihin palveluihimme Joensuussa

  Lisää aiheesta

  Virtsankarkailu naisilla eli inkontinenssi

  Lue lisää

  Endometrioosi

  Lue lisää

  Emätintulehdus

  Lue lisää