Yleislääkäri Mehiläinen

Kun tarvitset lääkärin apua, Mehiläisessä pääset nopeasti yleislääkäriin – ajanvarauksella tai ilman. Mehiläisellä on noin 600 ammattitaitoista yleislääkäriä ympäri maan. Moni terveysasia ratkeaa ilman erikoislääkärikäyntiä!

Katso sinulle sopivat toimipisteen aukioloaika ja päivystyksen tiedot

Yleislääkärin hinta

Yleislääkärikäynti (20 minuuttia) maksaa pääsääntöisesti 49 euroa. Arvion lääkärikäynnin hinnasta näet verkkoajanvarauksesta kunkin lääkärin kohdalta.

Hintaan lisätään poliklinikkamaksu sekä mahdollisesti käynnin yhteydessä tehtävät toimenpiteet ja tutkimukset esim. laboratorio- tai röntgen.

Lue lisätietoja hinnoista

Yleislääkäri ohjaa sinut tarpeen mukaan laboratoriokokeisiin tai esimerkiksi röntgeniin. Lääkäri tekee tulosten pohjalta arvion erikoislääkärikäynnin tarpeesta ja ohjaa tarvittaessa oikealle asiantuntijalle.

Ajanvaraus yleislääkärille

Yleislääkärille saat ajan nopeasti. Näet vapaat ajat verkosta ja voit valita sopivan ajankohdan sekä toimipisteen. Mehiläiseltä löytyy lääkäriaikoja joustavasti myös viikonloppuisin, pyhäpäivinä ja ilta-aikoina toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Lääkärintodistukset ja sairauslomat

Päivystykseen tuleminen

Monissa pisteissämme on yleislääkäripäivystys, joka palvelee päiväaikojen lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystykseen voit tulla joko helposti joko varaamalla ajan etukäteen tai tulemalla paikan päälle ilman ajanvarausta.

Näet verkkoajanvarauksesta, onko sinua lähimmässä toimipisteessä päivystys. Kun varaat ajan verkossa, näet heti vapaat päivystysajat. Voit myös soittaa ja varata ajan.

Työterveysasiakkaat

Työterveysasiakkaat varaavat ajan ensisijaisesti oman työterveystiimin asiantuntijoille eli työterveyshoitajalle tai työterveyslääkärille. Oman työterveystiimisi näet verkkoajanvarauksesta annettuasi henkilöturvatunnuksesi.

Jos et saa aikaa omalle työterveyslääkärillesi, voit akuuteissa tilanteissa varata ajan myös toiselle työterveyslääkärille tai yleislääkärille. Jos olet varaamassa aika erikoislääkärille, verkkoajanvaraus huomauttaa, jos kyseinen palvelu ei sisälly työterveyssopimukseesi. Tällöin voit maksaa käynnin itse.

Puhelinpalvelu auttaa

Jos et ole varma miten toimia, voit aina soittaa asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme on auki vuoden jokaisena päivänä 6-22. Numerossa neuvovat terveysalan asiantuntijat.

Mehiläisen lääkäreitä suositellaan

Asiakkaat suosittelevat yleislääkäreitämme! NPS-mittari näyttää suositteluhalukkuuden viimeisen 7 päivän ajalta.