Yleislääkäriin

Mehiläisessä pääset nopeasti yleislääkäriin – ajanvarauksella tai ilman. Mehiläisellä on runsaasti ammattitaitoisia yleislääkäreitä ympäri maan.

Moni terveysasia ratkeaa yleislääkärillä ilman erikoislääkärikäyntiä.

Katso sinulle sopivat toimipisteen aukioloaika ja päivystyksen tiedot

Yleislääkärin hinta

Yleislääkärikäynnin (20 minuuttia) hinta-arvion näet verkkoajanvarauksesta kunkin lääkärin kohdalta.

Hintaan lisätään poliklinikkamaksu sekä mahdollisesti käynnin yhteydessä tehtävät toimenpiteet ja tutkimukset esim. laboratorio- tai röntgen.

Lue lisätietoja hinnoista

Yleislääkäri ohjaa sinut tarpeen mukaan laboratoriokokeisiin tai esimerkiksi röntgeniin. Lääkäri tekee tulosten pohjalta arvion erikoislääkärikäynnin tarpeesta ja ohjaa tarvittaessa oikealle asiantuntijalle.

Ajanvaraus yleislääkärille

Yleislääkärille saat ajan nopeasti. Näet vapaat ajat verkosta ja voit valita sopivan ajankohdan sekä toimipisteen. Mehiläiseltä löytyy lääkäriaikoja joustavasti myös viikonloppuisin, pyhäpäivinä ja ilta-aikoina toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Lääkärintodistukset ja sairauslomat

Päivystykseen tuleminen

Monissa pisteissämme on yleislääkäripäivystys, joka palvelee päiväaikojen lisäksi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystykseen voit tulla joko helposti joko varaamalla ajan etukäteen tai tulemalla paikan päälle ilman ajanvarausta.

Näet verkkoajanvarauksesta, onko sinua lähimmässä toimipisteessä päivystys. Kun varaat ajan verkossa, näet heti vapaat päivystysajat. Voit myös soittaa ja varata ajan.

Työterveysasiakkaat

Työterveysasiakkaat varaavat ajan ensisijaisesti oman työterveystiimin asiantuntijoille eli työterveyshoitajalle tai työterveyslääkärille. Oman työterveystiimisi näet verkkoajanvarauksesta annettuasi henkilöturvatunnuksesi.

Jos et saa aikaa omalle työterveyslääkärillesi, voit akuuteissa tilanteissa varata ajan myös toiselle työterveyslääkärille tai yleislääkärille. Jos olet varaamassa aika erikoislääkärille, verkkoajanvaraus huomauttaa, jos kyseinen palvelu ei sisälly työterveyssopimukseesi. Tällöin voit maksaa käynnin itse.

Puhelinpalvelu auttaa

Jos et ole varma miten toimia, voit aina soittaa asiakaspalveluumme numeroon 010 414 00 (0,084 €/min). Asiakaspalvelumme on auki 24/7. Numerossa neuvovat terveysalan asiantuntijat.

Lue myös:
Tavoitat asiakaspalvelumme myös WhatsAppissa ja somekanavissamme

Asiakkaat suosittelevat Mehiläisen lääkäreitä

NPS-mittari näyttää asiakkaiden suositteluhalukkuuden edellisen 7 päivän ajalta. Mittari päivittyy kerran vuorokaudessa. Lue lisää asiakaskokemuksen mittaamisesta Mehiläisessä

Asiantuntijat ja toimipisteet

Jyri Aalto
LL, yleislääkäri
9.5
Marketta Ahonen
LKT, Yleislääkäri
9.7