Psykoterapia

Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa. Psykoterapia helpottaa psyykkistä toipumista, parantaa toimintakykyä ja antaa välineitä selviytyä myöhemmistä elämän ongelmatilanteista.

Psykoterapiat

Tarjoamme yksilö-, pari- ja ryhmäterapiaa sekä kriisi-, trauma- ja seksuaaliterapiaa. Tutustu tarkemmin ja löydä itsellesi sopiva vaihtoehto:

Mehiläisen Psykoterapiapalvelut tarjoaa laadukasta ja joustavaa psykoterapiaa

Psykoterapia on jäsenneltyä vuorovaikutusta asiakkaan ja psykoterapeutin välillä, ollen yksi keskeinen menetelmä elämän kriisitilanteiden ja mielen hyvinvointiin liittyviin ongelmien ratkaisemisessa.

Psykoterapian kesto

Terapiakäyntien kesto voi vaihdella muutamista tapaamiskerroista useampaan vuoteen. Psykoterapia suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi yhdessä hänen kanssaan ja tavoitteiden saavuttamista seurataan säännöllisesti.

Psykoterapian hinta

Hinta voi vaihdella sen mukaan, millaiseen psykoterapiaan osallistut. Psykoterapian hintaa voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Psykoterapiaa voivat rahoittaa esimerkiksi työnantajat, Kela, eläkevakuutusyhtiö, asiakas itse tai vakuutusyhtiö sairauskuluvakuutuksen kautta. Kaikki psykoterapeuttimme ovat Valviran rekisteröimiä ja Kela-pätevyyden omaavia.

Psykoterapeutit

Mehiläisen psykoterapeutteihin voit tutustua verkkosivuillamme. Kullakin psykoterapeutilla on omat sivut, joissa he kertovat tarkemmin osaamisestaan ja siitä, millaiseen terapiapalveluun he ovat syventyneet. Myös asiakaspalvelumme verkkoajanvarauksessa (chat) tai puhelimessa auttaa sinua löytämään sopivan asiantuntijan.

Lue lisää mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin ongelmista:

Tutustu asiantuntijoittemme kirjoittamiin artikkeleihin stressistä ja uupumuksesta