Psykoterapia Jyväskylä

Mehiläisen Jyväskylän psykologit, työterveyspsykologit, psykoterapeutit ja psykiatrit tarjoavat psykoterapiaa ja muita laadukkaita mielenterveyden palveluita Jyväskylässä Yliopistonkadulla. Terapian ammattilaiset ovat apunasi.

Löydät alta muun muassa psykoterapiaa tarjoavat eri toimipisteemme Jyväskylässä. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi psykoterapiaan Jyväskylässä.

Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika Mielen neuvontakäynnille

Jyväskylän psykoterapiakeskuksen palvelut

Psykoterapiakeskuksemme Jyväskylässä ja niissä toimivat kokeneet mielenterveyden asiantuntijat tarjoavat apua erilaisiin mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin ongelmiin ja kriiseihin liittyen:

Psykoterapiakeskusten terapiapalvelut

Olet aina tervetullut ja asiantuntijamme Jyväskylän psykoterapiakeskuksessa palvelevat sinua mielellään.

Mikäli et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika neuvontakäynnille

Varaa aika Jyväskylän psykoterapiakeskukseen

Voit varata ajan Mehiläisen Jyväskylän mielenterveyden asiantuntijoille ja psykoterapiakeskukseen Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Siirry ajanvaraukseen