Psykoterapia Tampere

Mehiläisen Tampereen psykologit, työterveyspsykologit, psykoterapeutit ja psykiatrit tarjoavat psykoterapiaa ja muita laadukkaita mielenterveyden palveluita kolmessa eri toimipisteessä Tampereella. Terapian ammattilaiset ovat apunasi.

Löydät alta muun muassa psykoterapiaa tarjoavat eri toimipisteemme Tampereella. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi psykoterapiaan Tampereella.

Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika Mielen neuvontakäynnille

Tampereen psykoterapiakeskuksen palvelut

Psykoterapiakeskuksemme Tampereella ja niissä toimivat kokeneet mielenterveyden asiantuntijat tarjoavat apua erilaisiin mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin ongelmiin ja kriiseihin liittyen:

Psykoterapiakeskusten terapiapalvelut

Olet aina tervetullut ja asiantuntijamme Tampereen psykoterapiakeskuksissa palvelevat sinua mielellään.

Mikäli et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika neuvontakäynnille

Varaa aika Tampereen psykoterapiakeskukseen

Voit varata ajan Mehiläisen Tampereen mielenterveyden asiantuntijoille ja psykoterapiakeskukseen Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Siirry ajanvaraukseen