Psykoterapia Tampere

Mehiläinen tarjoaa laadukasta psykoterapiaa Tampereella. Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen ensikäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika psykoterapiaanVaraa aika Mielen ensikäynnille

Psykoterapia on hoitomuoto, jolla hoidetaan psyykkisestä kuormituksesta johtuvia mielenterveysoireita. Se on keskeinen menetelmä elämän kriisitilanteiden ja mielen hyvinvointiin liittyvien haasteiden hoitamisessa.

Mehiläinen tarjoaa laadukkaat ja kattavat psykoterapiapalvelut Tampereella. Valikoimastamme löydät laajat mielenterveyden palvelut juuri sinun tilanteeseesi, Tampereen psykoterapeutit ovat täällä sinua varten. Tervetuloa psykoterapiaan Tampereella!

Psykoterapia Tampere - toimipisteet

 • Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Tampere Hatanpään valtatie
  Psykoterapiaklinikka
  Hatanpään valtatie 26 5 kerros., Tampere
  Aukioloajat
  Suljettu
 • Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Tampere Kauppakatu
  Psykoterapiaklinikka
  Kauppakatu 11, 4. krs., Tampere
  Suljettu
 • Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Tampere Näsilinnankatu
  Psykoterapiaklinikka
  Näsilinnankatu 25 B, 4. krs., Tampere
  Suljettu
 • Mehiläinen Tampere Kauppi
  Lääkärikeskus, Työterveysasema
  Kuntokatu 17, Tampere
  Suljettu
 • Katso lähin toimipiste

  Psykoterapia- ja mielenterveyspalvelut Tampereella

  Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen ensikäynti konkreettiset askeleet tilanteen selvittämiseksi. Tampereen ammattilaiset ovat apunasi.

  Varaa aika Mielen ensikäynnille

  Psykoterapia on hoitomuoto, jolla hoidetaan psyykkisestä kuormituksesta johtuvia mielenterveysoireita. Se on keskeinen menetelmä elämän kriisitilanteiden ja mielen hyvinvointiin liittyvien haasteiden hoitamisessa. Tampereen psykoterapeutit ovat apunasi.

  Varaa aika psykoterapiaan

  Yksilöpsykoterapiassa asiakas ja psykoterapeutti tutkivat ja havainnoivat yhteistyössä asiakkaan kokemuksia, alkaen siitä millaisessa tilanteessa asiakas psykoterapiaan hakeutuu. Tampereen psykoterapeutit ovat apunasi.

  Varaa aika psykoterapeutille

  Pariterapia on psykoterapian muoto, jossa hoidetaan parisuhdetta. Pariterapiassa voi muun muassa käsitellä suhteen haasteita sekä vahvistaa vuorovaikutusta, keskinäistä tunneyhteyttä ja molempien yksilöiden hyvinvointia. Pariterapiaan voi hakeutua koska tahansa: heti uuden ihmissuhteen alussa, pitkässä suhteessa tai kriisin keskellä. Pariterapiaan voi tulla myös itsekseen suhteessa ollessa tai suhteiden välillä.

  Varaa aika pariterapiaan

  Perheterapiassa voidaan tavata sekä koko perhettä, että perheen jäseniä yksin ja erikseen erilaisissa kokoonpanoissa. Joskus tilanne voi ratketa jo muutamalla käynnillä, toisinaan tarvitaan pidempään jatkuvia käyntejä. Perheterapian oheen voidaan liittää tarvittaessa myös jonkun perheenjäsenen oma yksilöpsykoterapia.

  Varaa aika perheterapiaan

  Kelan korvaama kuntoutuspsykoterapia on psykiatrin arvioon perustuvaa psykoterapiaa, jota Kela myöntää työ- ja opiskelukyvyn ylläpitoon sekä takaisin työkykyiseksi kuntoutumiseen.

  Voit saada Kelan korvaamaa kuntoutuspsykoterapiaa, jos

  • olet 16–67-vuotias
  • työ- tai opiskelukykyäsi uhkaa mielenterveyden häiriö, kuten masennus- tai ahdistusoireet
  • psykiatri on todennut mielenterveyden häiriön ja olet saanut siihen asianmukaista hoitoa vähintään kolmen kuukauden ajan
  • psykiatri arvioi, että tarvitset kuntoutuspsykoterapiaa työ- tai opiskelukykysi tukemiseksi tai parantamiseksi.
  Tutustu palveluun

  Psykoterapiakeskuksemme Tampereella ja niissä toimivat kokeneet psykoterapeutit ja muut mielenterveyden asiantuntijat tarjoavat apua erilaisiin mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin ongelmiin ja kriiseihin liittyen:

  Psykiatri Tampere

  Myös psykiatrit palvelevat sinua Tampereella. Mehiläinen tarjoaa psykiatrian erikoislääkärin palveluita yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy:

  • yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio
  • mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta
  • työ- ja toimintakyvyn arvio

  Näin valmistaudut ensimmäiselle psykiatrikäynnille

  Ensimmäiselle psykiatrikäynnille on hyödyllistä, jos pystyt tuomaan mukanasi mahdollisia aiempia sairaskertomusmerkintöjä, lausuntoja tai reseptejä. Psykiatrinen tutkimusjakso koostuu tyypillisesti muutamasta käynnistä.

  Mehiläisessä ei määrätä PKV-lääkkeitä. Mehiläisen toimipisteissä ei myöskään säilytetä mitään lääkkeitä.

  Mehiläisen Tampereen psykiatrit ovat kokeneita asiantuntijoita. Kunkin psykiatrin omassa esittelyssä on lisäksi mainittu hänen erityisosaamisalueensa. Joskus tutkimusjaksoon on hyödyllistä yhdistää myös muiden ammattilaisten, kuten esimerkiksi neuropsykologin arviokäyntejä.

  Psykoterapia Tampere - hinta

  Tutustu myös muihin palveluihimme Tampereella