Psykoterapia Järvenpää

Tutustu Mehiläisen Järvenpään mielenterveyden ammattilaisiin, jotka tarjoavat laadukasta psykoterapiaa ja muita mielenterveyden palveluita Järvenpäässä. Asiantuntijamme ovat apunasi.

Konkreettisia askeleita Mielen ensikäynniltä

Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen ensikäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika Mielen ensikäynnille

Palvelut

Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen ensikäynti konkreettiset askeleet tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika Mielen ensikäynnille

Psykoterapia on hoitomuoto, jolla hoidetaan psyykkisestä kuormituksesta johtuvia mielenterveysoireita. Se on keskeinen menetelmä elämän kriisitilanteiden ja mielen hyvinvointiin liittyvien haasteiden hoitamisessa.

Varaa aika psykoterapiaan

Yksilöpsykoterapiassa asiakas ja psykoterapeutti tutkivat ja havainnoivat yhteistyössä asiakkaan kokemuksia, alkaen siitä millaisessa tilanteessa asiakas psykoterapiaan hakeutuu.

Varaa aika yksilöpsykoterapiaan

Pariterapia on psykoterapian muoto, jossa hoidetaan parisuhdetta. Pariterapiassa voi muun muassa käsitellä suhteen haasteita sekä vahvistaa vuorovaikutusta, keskinäistä tunneyhteyttä ja molempien yksilöiden hyvinvointia. Pariterapiaan voi hakeutua koska tahansa: heti uuden ihmissuhteen alussa, pitkässä suhteessa tai kriisin keskellä. Pariterapiaan voi tulla myös itsekseen suhteessa ollessa tai suhteiden välillä.

Varaa aika pariterapiaan

Perheterapiassa voidaan tavata sekä koko perhettä, että perheen jäseniä yksin ja erikseen erilaisissa kokoonpanoissa. Joskus tilanne voi ratketa jo muutamalla käynnillä, toisinaan tarvitaan pidempään jatkuvia käyntejä. Perheterapian oheen voidaan liittää tarvittaessa myös jonkun perheenjäsenen oma yksilöpsykoterapia.

Varaa aika perheterapiaan

Kelan korvaama kuntoutuspsykoterapia on psykiatrin arvioon perustuvaa psykoterapiaa, jota Kela myöntää työ- ja opiskelukyvyn ylläpitoon sekä takaisin työkykyiseksi kuntoutumiseen.

Voit saada Kelan korvaamaa kuntoutuspsykoterapiaa, jos

  • olet 16–67-vuotias
  • työ- tai opiskelukykyäsi uhkaa mielenterveyden häiriö, kuten masennus- tai ahdistusoireet
  • psykiatri on todennut mielenterveyden häiriön ja olet saanut siihen asianmukaista hoitoa vähintään kolmen kuukauden ajan
  • psykiatri arvioi, että tarvitset kuntoutuspsykoterapiaa työ- tai opiskelukykysi tukemiseksi tai parantamiseksi.
Varaa aika Kelan korvaamaan kuntoutuspsykoterapiaan

Järvenpään psykoterapiaa tarjoavat toimipisteet

Löydät alta muun muassa psykoterapiaa tarjoavat eri toimipisteemmeJärvenpäässä. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi psykoterapiaan Järvenpäässä.

Psykiatri Järvenpää

Psykiatrit palvelevat sinua Järvenpäässä. Mehiläinen tarjoaa psykiatrian erikoislääkärin palveluita yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Psykiatrin tutkimuksiin sisältyy:

  • yksilöllisesti räätälöiden psykososiaalisen hoidon tarpeen arvio
  • mahdollisen lääkehoidon suunnittelu ja seuranta
  • työ- ja toimintakyvyn arvio

Katso psykiatrian asiantuntijamme Järvenpäässä

Näin valmistaudut ensimmäiselle psykiatrikäynnille

Ensimmäiselle psykiatrikäynnille on hyödyllistä, jos pystyt tuomaan mukanasi mahdollisia aiempia sairaskertomusmerkintöjä, lausuntoja tai reseptejä. Psykiatrinen tutkimusjakso koostuu tyypillisesti muutamasta käynnistä.

Mehiläisessä ei määrätä PKV-lääkkeitä. Mehiläisen toimipisteissä ei myöskään säilytetä mitään lääkkeitä.

Mehiläisen psykiatrit ovat kokeneita asiantuntijoita. Kunkin psykiatrin omassa esittelyssä on lisäksi mainittu hänen erityisosaamisalueensa. Joskus tutkimusjaksoon on hyödyllistä yhdistää myös muiden ammattilaisten, kuten esimerkiksi neuropsykologin arviokäyntejä.

Varaa aika Järvenpään psykoterapiakeskukseen

Voit varata ajan Mehiläisen Järvenpään mielenterveyden asiantuntijoille ja psykoterapiakeskukseen Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Tutustu myös asiantuntijoihimme:

Siirry ajanvaraukseen

Hinnasto ja maksaminen

Lisää aiheesta

Mielen ensikäynti – helppo ensimmäinen askel mielen hyvinvoinnin palveluihin
Lue lisää
Mielenterveys on pääasia
Lue lisää
Mielialavalmentaja
Lue lisää