Psykoterapia Rovaniemi

Mehiläisen Rovaniemen psykologit, työterveyspsykologit, psykoterapeutit ja psykiatrit tarjoavat psykoterapiaa ja muita laadukkaita mielenterveyden palveluita Rovaniemellä. Terapian ammattilaiset ovat apunasi.

Löydät alta muun muassa psykoterapiaa tarjoavat eri toimipisteemme Rovaniemellä. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi psykoterapiaan Rovaniemellä.

Jos et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa Mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika Mielen neuvontakäynnille

Rovaniemen psykoterapiakeskuksen palvelut

Psykoterapiakeskuksemme Rovaniemellä ja niissä toimivat kokeneet mielenterveyden asiantuntijat tarjoavat apua erilaisiin mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin ongelmiin ja kriiseihin liittyen:

Psykoterapiakeskusten terapiapalvelut

Olet aina tervetullut ja asiantuntijamme Rovaniemen psykoterapiakeskuksessa palvelevat sinua mielellään.

Mikäli et ole varma millainen apu sopisi parhaiten tai et tiedä kenen ammattilaisen puoleen kannattaa kääntyä, tarjoaa mielen neuvontakäynti konkreettisia askeleita tilanteen selvittämiseksi.

Varaa aika neuvontakäynnille

Varaa aika Rovaniemen psykoterapiakeskukseen

Voit varata ajan Mehiläisen Rovaniemen mielenterveyden asiantuntijoille ja psykoterapiakeskukseen Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Siirry ajanvaraukseen