Lasten Mehiläinen ja Muumi Baby -vaipat yhteistyöhön

Lasten Mehiläinen tarjoaa yksiköidensä lasten vaipanvaihtopisteissä Delipapin Muumi Baby -vaippoja maksutta asiakkaidensa käyttöön. Delipap lahjoittaa myös kaikille Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalassa syntyneille lapsille ihastuttavan Muumi Baby ensipaketin, jonka mukana perheet saavat myös tietoa mm. vaippaihottuman hoidosta ja lapsiperheille tarjottavista Mehiläisen palveluista.

- Olemme erittäin iloisia tästä Muumi Baby -vaippayhteistyöstä Delipapin kanssa. Se, että voimme tarjota pienille asiakkaillemme iho- ja ympäristöystävällisen vaippavaihtoehdon hoitohuoneisiimme sopii terveyden ylläpitämisen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn keskittyvään tekemiseemme Lasten Mehiläisessä. Muumi Baby -vaipan kotimaisuus ja tietenkin Muumi-teema puhutteli meitä, sillä Mehiläinen on huolehtinut kaikenikäisten suomalaisten terveydestä jo 110 vuoden ajan ja aloitti keväällä yhteistyön Muumin kanssa, kertoo markkinointipäällikkö Mirella Girs.

- Myös Muumi Babyn puolesta olemme iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä Mehiläisen kanssa. Aina ensimmäisestä valmistamastamme vaipasta lähtien meille on ollut ensisijaisen tärkeää valmistaa iho- ja ympäristöystävällisiä vaippoja, tinkimättä niiden tehokkuudesta. Kolmannen tahon tunnustus on aina ollut meille erittäin tärkeää ja nyt saamme olla ylpeitä siitä että myös Mehiläisen asiantunteva henkilökunta valitsee Muumi Baby – vaipat, sanoo Delipapin markkinointijohtaja Katarina Hanell.

Muumi Baby -vaipat eivät sisällä turhia kemikaaleja, kuten voiteita, hajusteita tai klooria, jotka voivat ärsyttää pienen lapsen ihoa. Puhtaista raaka-aineista valmistetut vaipat tehdään Suomessa ja ne ovat sekä ympäristö- että allergiamerkittyjä.

Lue lisää Muumi Baby -vaipoista Delipapin kotisivuilta .

Asiantuntijat ja toimipisteet

Minna Aaltonen
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.7
Henrikka Aito
LT, lastentautien erikoislääkäri
Minna Aromaa
LT, lastentautien erikoislääkäri
9.9
Justin Bejedi
LL, lastentautien erikoislääkäri
Katso seuraava vapaa aika
huhtikuu 2021viikko 16
Ei vapaita aikoja tälle valinnalle, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla numeroon:010 414 00*