Lasten Mehiläinen ja Muumi Baby -vaipat yhteistyöhön

Lasten Mehiläinen tarjoaa yksiköidensä lasten vaipanvaihtopisteissä Delipapin Muumi Baby -vaippoja maksutta asiakkaidensa käyttöön. Delipap lahjoittaa myös kaikille Mehiläinen Länsi-Pohjan sairaalassa syntyneille lapsille ihastuttavan Muumi Baby ensipaketin, jonka mukana perheet saavat myös tietoa mm. vaippaihottuman hoidosta ja lapsiperheille tarjottavista Mehiläisen palveluista.

- Olemme erittäin iloisia tästä Muumi Baby -vaippayhteistyöstä Delipapin kanssa. Se, että voimme tarjota pienille asiakkaillemme iho- ja ympäristöystävällisen vaippavaihtoehdon hoitohuoneisiimme sopii terveyden ylläpitämisen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn keskittyvään tekemiseemme Lasten Mehiläisessä. Muumi Baby -vaipan kotimaisuus ja tietenkin Muumi-teema puhutteli meitä, sillä Mehiläinen on huolehtinut kaikenikäisten suomalaisten terveydestä jo 110 vuoden ajan ja aloitti keväällä yhteistyön Muumin kanssa, kertoo markkinointipäällikkö Mirella Girs.

- Myös Muumi Babyn puolesta olemme iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä Mehiläisen kanssa. Aina ensimmäisestä valmistamastamme vaipasta lähtien meille on ollut ensisijaisen tärkeää valmistaa iho- ja ympäristöystävällisiä vaippoja, tinkimättä niiden tehokkuudesta. Kolmannen tahon tunnustus on aina ollut meille erittäin tärkeää ja nyt saamme olla ylpeitä siitä että myös Mehiläisen asiantunteva henkilökunta valitsee Muumi Baby – vaipat, sanoo Delipapin markkinointijohtaja Katarina Hanell.

Muumi Baby -vaipat eivät sisällä turhia kemikaaleja, kuten voiteita, hajusteita tai klooria, jotka voivat ärsyttää pienen lapsen ihoa. Puhtaista raaka-aineista valmistetut vaipat tehdään Suomessa ja ne ovat sekä ympäristö- että allergiamerkittyjä.

Lue lisää Muumi Baby -vaipoista Delipapin kotisivuilta .

Asiantuntijat

Jorma Toppari
Prof., lastentautien ja lasten endokrinologian el.
Talvikki Boldt
LT, lastentautien ja lastenkardiologian erik.lääk
Thomas Dahllund
Lastenlääkäri
9.5
Olli Pitkänen-Argillander
Dosentti, lastenkardiologian erik.lääkäri
Katso muut asiantuntijat