Nordic Fit Maman keskivartaloa kuntouttavilla kursseilla mukana Mehiläisen asiantuntijat

Nordic Fit Maman verkkokurssit yhteistyössä Mehiläisen kanssa

Kehon normaali palautuminen raskaudesta ja synnytyksestä saattaa joskus kestää ja jättää jälkeensä ikäviä vaivoja. Äideille suunnatut Nordic Fit Maman valmennukset on suunniteltu tukemaan äitejä raskauden alusta synnytykseen ja siitä toipumiseen. Verkkovalmennukset opettavat vahvistamaan raskauden ja synnytyksen koettelemia keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia lempeästi ja turvallisesti sekä etenemään koko kehon kuntoutuksessa asiantuntijoiden suunnittelemien ohjeiden mukaisesti.

  • Nordic Fit Mama 1 - Kuntouta keskivartalo  -kurssin materiaalin on käynyt läpi ja hyväksynyt Mehiläisen naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Tuuli Soini, sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutit Outi Ojala ja Sari Helminen.
  • Nordic Fit Mama 2 - Treeni, ravinto, hyvinvointi  -kurssilla neuvoja antaa Mehiläisen seksuaalineuvoja ja terveydenhoitaja Anne Pasenius.
  • Nordic Fit Mama - Raskausvalmennus  tukee liikunnan turvallisessa aloittamisessa ja jatkamisessa raskauden jokaisella kolmanneksella. Valmennuksen keskivartaloharjoitteet ovat suunnitelleen Mehiläisen äitiys. ja lantionpohjafysioterapeutiit Sari Helminen ja Outi Ojala.

Jyväskylän liikuntatieteellisessä tiedekunnassa tehdyn tutkimuksen mukaan Kuntouta keskivartalo® -verkkovalmennuksen  avulla:

  • lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten kunto parani selvästi
  • virtsankarkailu väheni
  • kivut vähenivät
  • seksielämä koheni
  • valmennus lisäsi positiivisia muutoksia arjessa ja paransi sosiaalisia suhteita.

Lue lisää Nordic Fit Mamasta ja ilmoittaudu mukaan! 

Nordic Fit Maman verkkovalmennuskurssit etuhintaan Mehiläisen Mobiilieduista

Nordic Fit Mama tarjoaa Mehiläisen asiakkaille 25% alennuksen verkkovalmennuksiin. Toimii myös liikuntaeduilla. Löydät alennuskoodin OmaMehiläinen-sovelluksen Mobiilieduista. Tarjous on voimassa 31.12.2023 saakka.

Asiantuntijat ja toimipisteet

Minna Ahonen
LL , naistentautien ja synnytysten el
9.6
Ansa Aitokallio-Tallberg
Gynekologi, perinatologi
9.7
Seija Ala-Nissilä
Dos, naist. ja synn. erikoislääkäri
10
Teija Lehmonen (Alanko)
LL,Synnytysten ja naistentautien erikoislääkäri