Työelämä

Hyvinvoiva ihminen tekee työnsä mielellään

Työ on iso osa elämää, mutta ei kaikki kaikessa. Me mehiläiset ymmärrämme työelämää ja teemme parhaamme, jotta sinä ja henkilöstösi voisitte hyvin. Meillä on yhteinen tehtävä - hyvinvoiva ihminen.

Tarjoamme käyttöösi vaikuttavat työterveyden ja työhyvinvoinnin palvelut niin yksilöiden, työyhteisön kuin johtamisenkin tueksi. Palvelumme ovat saavilla kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta koko maassa.

Luottamuksellinen ja avoin yhteistyö sekä asiakkaan tilanteen ymmärtäminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Panostamme yhteiseen tiedolla johtamiseen, ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme, jotta yhteistyö yrityksesi henkilöstöhallinnon, esihenkilöiden ja työterveyden välillä olisi saumatonta. Tiesitkö että, useat palveluistamme on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeidensa pohjalta?

dsa

Tutustu palveluihimme

asd

Johtamisen
palvelut

Palveluvalikoima yrityksen johtamiseen ja HR:lle

Lue lisää

asd

Työyhteisön
palvelut

Hyvinvoiva yhteisö ja terveellinen ympäristö

Lue lisää

asd

Yksilön
palvelut

Mehiläisen palvelut yksilölle

Lue lisää

asd

Digitaaliset
palvelut

Palveluvalikoima yrityksen johtamiseen ja HR:lle

Lue lisää

Tutustu uuteen Työhyvinvoinnin palvelukauppaan

Löydät laajasta palveluvalikoimastamme työhyvinvointipalveluita yksilöiden, työyhteisön ja johtamisen tueksi. Palvelumme ovat käytettävissä kaikille yrityksille työterveyskumppanista riippumatta.

Coaching, tavoitteellista valmennusta avainhenkilöille ja johdolle

Coaching on henkilökohtaista valmentamista, jossa valmentaja auttaa avainhenkilöä pääsemään asettamiinsa tavoitteisiin. Valmentajana toimii psykologi.

Lue lisää

Tutustu kaikkiin palvelukaupan tuotteisiin

Kuuntele Mehiläisen Pisto -podcast sarjaamme

Sarjassa keskustellaan esihenkilötyön muutoksesta, itsensä johtamisesta ja työelämän kehittymisestä. Sarjasta saat hyödyllisiä vinkkejä arkeesi!

8.11.2021

Marko Rissanen toivoo, että työyhteisöissä puhuttaisiin avoimesti uupumuksesta

Mehiläisen Pisto-podcastissa keskustellaan työuupumuksesta. Mehiläisen Antti Miettisen vieraaksi saapuu DNA:n henkilöstöjohtaja Marko Rissanen.

Kuuntele podcast