Työelämä

Hyvinvoiva ihminen tekee työnsä mielellään

Työ on iso osa elämää, mutta ei kaikki kaikessa. Me mehiläiset ymmärrämme työelämää ja teemme parhaamme, jotta sinä ja henkilöstösi voisitte hyvin. Meillä on yhteinen tehtävä - hyvinvoiva ihminen.

Tarjoamme käyttöösi vaikuttavat työterveyden ja työhyvinvoinnin palvelut niin yksilöiden, työyhteisön kuin johtamisenkin tueksi. Palvelumme ovat saavilla kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta koko maassa.

Luottamuksellinen ja avoin yhteistyö sekä asiakkaan tilanteen ymmärtäminen ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Panostamme yhteiseen tiedolla johtamiseen, ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme, jotta yhteistyö yrityksesi henkilöstöhallinnon, esihenkilöiden ja työterveyden välillä olisi saumatonta. Tiesitkö että, useat palveluistamme on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeidensa pohjalta?

dsa

Tutustu palveluihimme

asd

Johtamisen
palvelut

Palveluvalikoima yrityksen johtamiseen ja HR:lle

Lue lisää

asd

Työyhteisön
palvelut

Hyvinvoiva yhteisö ja terveellinen ympäristö

Lue lisää

asd

Yksilön
palvelut

Mehiläisen palvelut yksilölle

Lue lisää

asd

Digitaaliset
palvelut

Palveluvalikoima yrityksen johtamiseen ja HR:lle

Lue lisää

Tutustu uuteen Työhyvinvoinnin palvelukauppaan

Löydät laajasta palveluvalikoimastamme työhyvinvointipalveluita yksilöiden, työyhteisön ja johtamisen tueksi. Palvelumme ovat käytettävissä kaikille yrityksille työterveyskumppanista riippumatta.

Työfysioterapeutin kuntosaliohjaus

Työfysioterapeutin kuntosaliohjaus on kuntoilijalle suunnattu henkilökohtainen kuntosaliohjaus ja harjoitusohjelma. Kuntosaliohjauksen toteuttaa työfysioterapeutti.

Lue lisää

Tutustu kaikkiin palvelukaupan tuotteisiin

Kuuntele Mehiläisen Pisto -podcast sarjaamme

Sarjassa keskustellaan esihenkilötyön muutoksesta, itsensä johtamisesta ja työelämän kehittymisestä. Sarjasta saat hyödyllisiä vinkkejä arkeesi!

9.6.2021

Mikko Nieminen tietää kokemuksesta, että hyvä johtaja huomioi työntekijän elämäntilanteen

Uusimmassa Mehiläisen Pisto-podcastissa Mehiläisen vastaava työterveyspsykologi Maaret von Wright ja PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen keskustelevat ikäjohtamisesta.

Kuuntele podcast

Lisää aiheesta