mies, juoksu, urheilu, urheiluvammat
Needs review

Mehiläisen Liikuntaklinikka on nyt Urheilu Mehiläinen. Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen hoidossa, kuntoutuksessa ja vammojen ennaltaehkäisyssä. 

Moniammatilliset asiantuntijapalvelut käytössäsi 

Urheilu Mehiläisen asiantuntijat edustavat ehdotonta suomalaista kärkiosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen, nivelten ja luiden sairauksien sekä tapaturmien hoidossa ja kuntoutuksessa. 

Urheilu Mehiläinen tarjoaa moniammatillisia asiantuntijapalveluita, kuten 

• lääkäripalvelut

• fysioterapia

• ravitsemusterapia

• urheiluvammojen hoito

• laboratoriotutkimukset

• kuvantamispalvelut (röntgen, magneettikuvaus, kartiokeilakuvaus)

• leikkaukset ja pientoimenpiteet

Urheilu Mehiläisen kirurgit ovat erikoistuneet erilaisten selkä-, olkapää-, lonkka-, polvi-, nilkka- ja jalkaterä- sekä jänne- ja rustovaivojen sekä murtumien hoitoon. Lisäksi Urheilu Mehiläisessä tutkitaan ja hoidetaan käden ja ranteen alueen vammoja. Urheilu Mehiläisen kirurgit tekevät saumatonta yhteistyötä fysioterapeuttien ja muiden kuntoutuksen sekä asiakkaan hyvinvointia edistävien ammattilaisten kanssa läpi koko hoitopolun. Tiiviin yhteistyön päämääränä on asiakkaan palaaminen oman lajin pariin ilman, että ongelma uusiutuu. 

Tehokas hoitoketju takaa nopean hoidon   

Kansainvälisesti arvostettua palvelua

Urheilu Mehiläinen on saanut kansainvälistä tunnustusta huippuosaamisestaan urheiluvammojen hoidossa. Nimekkäät urheilijat ja urheiluseurat maailmalla tukeutuvat Urheilu Mehiläisen asiantuntijoiden osaamiseen, kun tapaturma sattuu. Vuosien varrella klinikalla on hoidettu lukuisia kansainvälisiä huippu-urheilijoita mm. jalkapalloilijoita, jääkiekkoilijoita, yleisurheilijoita ja koripalloilijoita. Urheilu Mehiläisessä kaikki asiakkaat hoidetaan samoilla korkeilla standardeilla. 

Yhteistyö urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa

Urheilu Mehiläinen tekee yhteistyötä yli 200 urheiluseuran kanssa ympäri Suomea. Tiivis yhteistyö urheilijoiden ja urheiluseurojen kanssa näyttäytyy mm. yhteisillä koulutustilaisuuksilla, tapahtumilla ja vierailuilla. Lisäksi Urheilu Mehiläisen kirurgit toimivat paikallisesti urheiluseuran tai -joukkueen omana vastuuortopedinä.

Lue lisää

 

Lue myös: