lastenlaakari mehilainen lastenlääkäri mehiläinen

Lääkäri lapsellesi?

Lasten terveyden kanssa tulee ajoittain tilanteita, jolloin asiantuntijan apu on tarpeen. Mehiläisessä lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme. Jos tarvitset ohjeita tai lääkäriajan lapsellesi, soita Lasten Mehiläiseen puh. 010 414 0414 tai varaa aika suoraan verkosta. Palvelemme puhelimitse joka päivä klo 6-22. Muistathan myös, että älypuhelimeen ladattavan OmaMehiläinen-mobiiliapplikaation Digiklinikalta saat apua joka päivä, ympäri vuorokauden! 

Lue lisää ja lataa OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatio

Tutustu Digiklinikan palveluihin

Lapsiperheet suosittelevat Mehiläistä!

Mitä suurempi lukema, sitä suurempi osuus lapsiperheistä suosittelee Mehiläistä muille. Viime vuonna 87 % perheistä suositteli meitä!

 

 

 

Mittari kertoo viimeisen 7 päivän suosittelulukeman keskiarvon. Vastaajina ovat perheet, joissa on 0–14-vuotiaita lapsia.

Lue lasten sairauksista ja tapaturmista

Vinkkejä lapsiperheelle

If Suorakorvaus - maksat vain omavastuun

Lapsen sairastuminen on aina suuri huoli. Mehiläinen on yhdessä If Vahinkovakuutusyhtiön kanssa kehittänyt If Suorakorvaus -palvelun, joka on käytössäsi, kun lapselle on otettu If Lapsivakuutus. Kun käytät If Suorakorvausta, sinun ei tarvitse maksaa Mehiläisessä asioidessasi muuta kuin mahdollinen omavastuu. Mehiläinen hoitaa korvauksen hakemisen puolestasi Ifistä. Näin sinä voit keskittyä sairaan lapsen hoitoon. If Suorakorvauksen voi saada myös Digiklinikkakäynneistä. Lue lisää If Suorakorvaus -palvelusta >>

Suorakorvaus lapset

 

Jaa