Lääkäri lapsellesi?

Lapsuus muodostuu monesta tekijästä – Mehiläisestä löydät tekijät hyvän lapsuuden tukemiseen. Meillä lapsia auttavat lastenlääkäriemme ohella myös yleis- sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärimme sekä muut asiantuntijamme. Jos tarvitset ohjeita tai lääkäriajan lapsellesi, soita Lasten Mehiläiseen puh. 010 414 0414 tai varaa aika suoraan verkosta. Palvelemme puhelimitse joka päivä klo 6-22. Muistathan myös, että OmaMehiläinen-sovelluksen ja -verkkopalvelun Digiklinikalta saat apua joka päivä, ympäri vuorokauden! 

Lue lisää ja lataa OmaMehiläinen-mobiiliapplikaatio

Käytä Digiklinikkaa pöytäkoneeltasi oma.mehilainen.fi -palvelussa

Tutustu Digiklinikan palveluihin

Lapsiperheet suosittelevat Mehiläistä!

Mitä suurempi lukema, sitä suurempi osuus lapsiperheistä suosittelee Mehiläistä muille. 

 

 

 

Mittari kertoo viimeisen 7 päivän suosittelulukeman keskiarvon. Vastaajina ovat perheet, joissa on 0–14-vuotiaita lapsia.

Lasten hyvinvointi ja terveys

Lapsen hyvinvointi muodostuu tarpeista, terveydestä ja perheestä sekä sosiaalisista suhteista. Lapsi voi hyvin, kun hän saa riittävästi unta, ruokaa, turvaa ja leikkiä, hänellä on ympärillään läheisiä aikuisia, ystäviä ja ikätovereita ja hän on terve. Mehiläisessä perheen tarpeet ymmärretään kokonaisuutena. Kun perhe voi hyvin, myös lapsi voi hyvin.

Lasten sairaudet ja tapaturmat

Vinkkejä lapsiperheelle

 

If Suorakorvaus - maksat vain omavastuun

Lapsen sairastuminen on aina suuri huoli. Mehiläinen on yhdessä If Vahinkovakuutusyhtiön kanssa kehittänyt If Suorakorvaus -palvelun, joka on käytössäsi, kun lapselle on otettu If Lapsivakuutus. Kun käytät If Suorakorvausta, sinun ei tarvitse maksaa Mehiläisessä asioidessasi muuta kuin mahdollinen omavastuu. Mehiläinen hoitaa korvauksen hakemisen puolestasi Ifistä. Näin sinä voit keskittyä sairaan lapsen hoitoon. If Suorakorvauksen voi saada myös Digiklinikkakäynneistä. Lue lisää If Suorakorvaus -palvelusta >>

Suorakorvaus lapset