Nuorten naisten ehkäisy

Nuori, mietityttääkö ehkäisyasiat? Haluatko aloittaa raskauden ehkäisyn, mutta et tiedä, mikä ehkäisymuoto juuri sinulle sopisi? Vai haluatko keskustella seksuaalisuudesta ja seksistä? Onko sinulla intiimialueen vaivoja? Mehiläisen Ehkäisyklinikka on sinua varten! Tule keskustelemaan ehkäisyyn ja seksuaalineuvontaan erikoistuneen terveydenhoitajan kanssa Mehiläinen Töölöön!

Terveydenhoitajan kanssa voit yhdessä pohtia juuri sinulle sopivaa ehkäisyä sekä mieltäsi painavia seksuaalisuuteen liittyviä aiheita. Kartoitamme yhdessä ehkäisyyn liittyviä kysymyksiä. Terveen nuoren naisen ehkäisytapa voidaan päättää vastaanotolla ja saat tarvittavat ohjeet ehkäisyn aloittamiseen.

Sukupuolitautitesteihin pääset heti ja tarvittaessa ohjaamme sinut alaan erikoistuneelle gynekologille.

Keskustelemme aiheesta luontevasti ja luotettavasti.

Terveydenhoitajan ehkäisyneuvonta apunasi raskauden ehkäisyssä

Ehkäisyklinikan terveydenhoitajan aika on kestoltaan 45 minuuttia ja hinta on 45 €. Yläikäraja Ehkäisyklinikalle on 25-vuotta. Lääkärin kirjoittamasta reseptistä veloitamme 20 €.

Terveydenhoitajalle on mahdollista varata myös puhelinaika. Hoitaja soittaa sinulle, joten tämä puhelinpalvelu on maksuton.

Voit varata ajan Ehkäisyklinikalle verkkoajanvarauksestamme hakusanalla Terveydenhoitajan ehkäisyneuvonta tai ajanvarausnumerostamme 010 414 00. Ehkäisyklinikan vastaanottoajat ovat aina torstaisin.

Ehkäisy- ja sukupuolitautineuvontaa myös Snapchatissa

Mehiläinen tarjoaa nuorille ehkäisy- ja sukupuolitautineuvontaa myös Snapchatin kautta. Snäppiklinikka palvelee aina maanantaista perjantaihin. Kysymyksiä on mahdollista lähettää meille milloin tahansa ja saat vastauksen arkipäivisin vuorokauden kuluessa.

Seuraa meitä Snäpissä mehilainen_fi !

Lue lisää Snäppiklinikasta!