Snapchat-neuvonta

Mehiläinen tarjoaa nuorille ehkäisy- ja sukupuolitautineuvontaa Snapchatin kautta. Snapissa kysymyksiin vastaa terveydenhuollon ammattilainen maanantaista perjantaihin.

Snäppiklinikka tarjoaa:

  • Tietoa ehkäisymenetelmistä ja sopivista vaihtoehdoista juuri omaan elämäntilanteeseen.
  • Tietoa sukupuolitaudeista ja niiden ennaltaehkäisystä.
  • Tietoa sukupuolitautitesteistä, niiden tekemisestä ja tartuntojen hoitamisesta.
  • Mahdollisuuden saada tietoa raskauden keskeytykseen liittyvissä asioissa.
  • Apua ja tukea kaikissa ehkäisy- ja sukupuolitautiasioissa.

Snäppiklinikka joka arkipäivä

Snäppiklinikka palvelee aina maanantaista perjantaihin. Kysymyksiä on mahdollista lähettää meille milloin tahansa ja saat vastauksen arkipäivisin vuorokauden kuluessa.

Esimerkkejä nuoria askarruttavista kysymyksistä:

Minkä ikäisenä voin aloittaa e-pillerit? Mitä teen, jos kondomi hajoaa? Millaisia oireita sukupuolitaudeissa on ja miten ne todetaan? Voiko sukupuolitaudit tarttua suudellessa? Voiko sukupuolitaudit tarttua sormien välityksellä?

Seuraa meitä Snapchatissa käyttäjätunnuksella mehilainen_fi ja lähetä kysymyksesi meille vaikka heti. Olemme Snapchatissa sinua varten. Kysy rohkeasti, me autamme!

mehilainen_fi_snapchat

 

Lue lisää ehkäisystä ja sukupuolitaudeista:

Ehkäisy

Sukupuolitaudit

Snäppiklinikka ja tietosuoja

Huomioithan, että käyttäessäsi Mehiläisen Snäppiklinikkaa Snapchatissa, sitoudut Snapchatin käyttöehtoihin. Voit tutustua käyttöehtoihin Snapchatin verkkosivuilla.
 
Mehiläinen ei tallenna Snapchatin kautta meille lähetettyjä kysymyksiä. Mehiläinen noudattaa terveydenhuollon toimialan käytäntöä, jossa kiinnitetään erityistä huomiota henkilötietojen huolelliseen ja tietoturvalliseen käsittelyyn. Mehiläisen henkilöstö on sitoutunut ja myös lainsäädännön perusteella velvoitettu pitämään salassa asiakkaisiin liittyvät tiedot.

Snäppiklinikallamme emme tee diagnooseja vaan ohjaamme, neuvomme ja opastamme yleisellä tasolla.

Suosittelemme Snäppiklinikan asiakkaita kiinnittämään huomiota myös omien henkilötietojen turvalliseen käyttöön ja omien laitteiden tietoturvaan.