BearIT: Toimitusjohtaja Teemu Karhu

BearIT on n. 20 työntekijän ohjelmistotalo, joka toimii asiakkailleen strategisena kumppanina ohjelmistokehityksessä, digitaalisissa ja automatisoiduissa prosesseissa sekä haluaa luoda uusia työpaikkoja ohjelmistoalalle.


- Markkinoilla oli paljon tarjolla sellaista, että tarjotaan pelkkä lakisääteinen perustyöterveys ja jotain irrallista sinne tänne, mutta me halusimme kokonaisuuden, jossa meidät otetaan yrityksenä haltuun. Halusimme aitoa lääkäri- ja työterveyspalvelua, jossa on lisänä muita palveluita. Esimerkiksi, kun muutimme uusiin toimitiloihin, halusimme jo suunnitteluvaiheessa työfysioterapeutin mukaan, sillä emme halua pelkästään sairauspoissaolojen hoitoa vaan yleistä työhyvinvoinnin ylläpitoa ja ennaltaehkäisevää toimintaa, kertoo BearIT:n toimitusjohtaja Teemu Karhu.

- Se palaute, jota olen työntekijöiltä kuullut on ollut positiivista. Mehiläisestä saa todella hyvää palvelua, nopeasti ja helposti. Meillä on ollut isompiakin, suorastaan liiketoimintakriittisiä tilanteita, ja kun on käyty Mehiläisessä, onkin havaittu jotain ihan muuta ja on heti hoidettu, eivätkä asiat ole jääneet makaamaan, BearIT:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Referenssi julkaistu 2018