Työterveys tukemassa Arla Oy:n työntekijöiden liikunta-aktiivisuutta

Arla Oy on tunnettu meijeriteollisuuden yritys, joka työllistää Suomessa noin 370 työntekijää. Työntekijöitä on tuotannossa, logistiikassa ja asiantuntijarooleissa. Arla on panostanut jo useamman vuoden ajan työntekijöiden liikunta-aktiivisuuden tukemiseen ja vuonna 2022, Arla palkittiin Urheilugaalassa Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.

Viime vuonna Arlalla pidettiin Hyvinvoiva minä -teemavuosi, johon sisältyi mielenhyvinvoinnin teemoja, ravitsemustietoa sekä erilaisia aktiivisuushaasteita. Työterveyden moniammatillinen tiimi tarjosi tukea Arlan henkilöstölle ja ohjausta aktiivisuuden kasvattamiseksi ja sen lisäämiseksi osaksi arkea. Vuoden aikana Arlan nimetty työterveystiimi järjesti muun muassa työhyvinvointipäivän ja kuntosaliopastuksia.

- Meillä on todella tiivis ja hyvä yhteistyö. Tuki työntekoon löytyy työnantajan puolelta ja Mehiläisen työterveystiimi osaa ammattilaisina antaa neuvoa, tukea ja vinkkejä, mitä meidän kannattaa kehittää toiminnassamme, summaa Tanja Kiriloff, HR asiantuntija, Arla Oy.

Referenssi julkaistu 5/2023